Фан Клуб: Јувентус

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.333
Поени од реакции
6.014
Во денешниот број на Тутоспорт,имало информација дека Јуве во претстојниот летен трансфер рок, ќе го понудел Тиаго во Бенфика во замена за Фабио Коентрао. Атлетико Мадрид се најавува дека дефинитивно нема да ја искористи опцијата за да го откупи Тиаго од Јувентус, и на 30 Јуни играчот ќе се врати во Јуве.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Во денешниот број на Тутоспорт,имало информација дека Јуве во претстојниот летен трансфер рок, ќе го понудел Тиаго во Бенфика во замена за Фабио Коентрао. Атлетико Мадрид се најавува дека дефинитивно нема да ја искористи опцијата за да го откупи Тиаго од Јувентус, и на 30 Јуни играчот ќе се врати во Јуве.
за Коентрао најконкретен досега ми се чини беше Баерн

F

FuckYouAll

Гостин
Му пишав на Бране ама онај абер од животот немат....

Јас:Пандев не играт во Лацио, немат потреба да ги давате !

Тој:Tocno, Pandev ne igra vo Lazio no Lazio se bori za 4 mesto a Katanija za opstanok, Fiorentina - Juventus ke odese i dvete ekipi da imaa nekakvo znacenje vo momentov na tabelata

Јас:Pa i Juve se bori za 4 mesto, a i Fiorentina-Juve e derbi

Тој:mislam deka kako sto vie smetate deka Juventus treba da se gleda navivacite na Lazio imaat drug argument, Lazio e pred Juventus i na 4 mesto...

Јас:Neznaev deka ima navivaci na Lazio vo MK

И после ова не ми врати, ако пишит ќе ве известам.:pos:

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76

Тој:Tocno, Pandev ne igra vo Lazio no Lazio se bori za 4 mesto a Katanija za opstanok, Fiorentina - Juventus ke odese i dvete ekipi da imaa nekakvo znacenje vo momentov na tabelata

Тој:mislam deka kako sto vie smetate deka Juventus treba da se gleda navivacite na Lazio imaat drug argument, Lazio e pred Juventus i na 4 mesto...

Незнам што се замараш со глупаци .
Јувентус најтрофеен клуб во италија ,фиорентина екипа која е добра за гледање едноставно мора да има пренос .
И да игра Пандев што има врска не игра македонска екипа мголемо чудо играл наш репрезетатицев И со тоа нема да се поткрепат едноставно глупак е .

--- надополнето ---

прекрано ,играчот е врв .

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968

Денес му е роденден на Соренсен,кој полни 19 години.:icon_bigg

Нека му е среќен и уште многу сезони успешно да го носи црно-белиот дрес.:party1:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430

Јас: izvini sto precam ama sum nezadovolen od nedelniot duel od trii mislam deka ne treba da ide lazio koga fiorentina protiv juve e 100 pati podobra utakmica bashka toa poveke gledanost ke ima lazio kolku luge moze da go gledaat vo sporedba so juve ?
ako mozete nekako da ja smenite ke vi bideme blagodarnii :)

Branko Ilievski: navivacite na Lazio isto taka smetaat deka ne treba da odi Juventus, izborot se pravi i vrz osnova na sostojbata na tabelata, a lazio e vo "zonata" na LS, Juventus zasega ne e.. da e pred Lazio ke go stavevme na programa, vtora rabota e sto fiuore nema nekoj imperativ a juve e zad Lazio.

Јас: razbiram toa no spored tebe poveke navivaci ima lazio ili juventus vo makedonija ?so toa se dobiva i pogolemata gledanost na natprevarot. REALNO i mislis deka nekoj neutralen bi ja gledal lazio katanija ?? i juventus iako e na -6 od lazio ima kakvi takvi sansi za LS...
no kako i da e vie znaete podobro :)

Branko Ilievski: mozebi juventus ima poveke navivaci vo mk od lazio n otoa ne znaci ako lazio e podobar vo momentov na tabelata deka ne treba da go davame, fior ne stravuva taka z aopstanok kako katanija, lazio go cuva mestoto broj 4 na tab, a go napgjaat da ne zaboravis i udineze i roma koi se poblisku od juventus...

Незнам што треба за да се убеди човекот дека Јуве - Фиорентина е 1000 пати боља утакмица него Лацио.Едноставноо Бламирањее е ова :(

F

FuckYouAll

Гостин
Незнам што треба за да се убеди човекот дека Јуве - Фиорентина е 1000 пати боља утакмица него Лацио.Едноставноо Бламирањее е ова :(
Ние за да ја гледаме ќе се снајдиме и немат ништо да изгубиме, тие губат.:toe:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.627
Што не му пишавте да ја дадат Чесена-Бари.Тие се борат за опстанок :P

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Јас: izvini sto precam ama sum nezadovolen od nedelniot duel od trii mislam deka ne treba da ide lazio koga fiorentina protiv juve e 100 pati podobra utakmica bashka toa poveke gledanost ke ima lazio kolku luge moze da go gledaat vo sporedba so juve ?
ako mozete nekako da ja smenite ke vi bideme blagodarnii :)

Branko Ilievski: navivacite na Lazio isto taka smetaat deka ne treba da odi Juventus, izborot se pravi i vrz osnova na sostojbata na tabelata, a lazio e vo "zonata" na LS, Juventus zasega ne e.. da e pred Lazio ke go stavevme na programa, vtora rabota e sto fiuore nema nekoj imperativ a juve e zad Lazio.

Јас: razbiram toa no spored tebe poveke navivaci ima lazio ili juventus vo makedonija ?so toa se dobiva i pogolemata gledanost na natprevarot. REALNO i mislis deka nekoj neutralen bi ja gledal lazio katanija ?? i juventus iako e na -6 od lazio ima kakvi takvi sansi za LS...
no kako i da e vie znaete podobro :)

Branko Ilievski: mozebi juventus ima poveke navivaci vo mk od lazio n otoa ne znaci ako lazio e podobar vo momentov na tabelata deka ne treba da go davame, fior ne stravuva taka z aopstanok kako katanija, lazio go cuva mestoto broj 4 na tab, a go napgjaat da ne zaboravis i udineze i roma koi se poblisku od juventus...

Изгледа дека Бране освен табелата да ја гледа друго и не знае, тоа му е главен аргумент .... Ебате глупакот..... А може за Лацио навива ........

АААААААААААААААААААААААААААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХ ........ стоката навива за Шинтер сеа му ги разгледав сликите има Шинтерски дрес со неговото презиме, така да џабе му пишете за инат нема ја пушти :toe:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.627
Изгледа дека Бране освен табелата да ја гледа друго и не знае, тоа му е главен аргумент .... Ебате глупакот..... А може за Лацио навива ........

Интераш е

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Ни тој не знае за кого е. Едно време кога ги коментираше Милан, и истите постигнеа гол се осеќаше радост во неговиот глас.
Сеа е за Интер, утре може за Рома ќе биде.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ни тој не знае за кого е. Едно време кога ги коментираше Милан, и истите постигнеа гол се осеќаше радост во неговиот глас.
Сеа е за Интер, утре може за Рома ќе биде.
Си има комплекси од Јуве чоекот, се чудам како не сака на рает да си ја гледа Виола и да си навива :D

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Болни се овие од телма бе...веза немаат во изборот...освен со интер и милан ретко да ги гледавме Јуве оваа година...многу ги мрази вој Јуве :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom