- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
за Коентрао најконкретен досега ми се чини беше БаернВо денешниот број на Тутоспорт,имало информација дека Јуве во претстојниот летен трансфер рок, ќе го понудел Тиаго во Бенфика во замена за Фабио Коентрао. Атлетико Мадрид се најавува дека дефинитивно нема да ја искористи опцијата за да го откупи Тиаго од Јувентус, и на 30 Јуни играчот ќе се врати во Јуве.
Незнам што се замараш со глупаци .Му пишав на Бране ама онај абер од животот немат....
Јас:Пандев не играт во Лацио, немат потреба да ги давате !
Тој:Tocno, Pandev ne igra vo Lazio no Lazio se bori za 4 mesto a Katanija za opstanok, Fiorentina - Juventus ke odese i dvete ekipi da imaa nekakvo znacenje vo momentov na tabelata
Јасa i Juve se bori za 4 mesto, a i Fiorentina-Juve e derbi
Тој:mislam deka kako sto vie smetate deka Juventus treba da se gleda navivacite na Lazio imaat drug argument, Lazio e pred Juventus i na 4 mesto...
Јас:Neznaev deka ima navivaci na Lazio vo MK
И после ова не ми врати, ако пишит ќе ве известам.![]()
прекрано ,играчот е врв .Во денешниот број на Тутоспорт,имало информација дека Јуве во претстојниот летен трансфер рок, ќе го понудел Тиаго во Бенфика во замена за Фабио Коентрао. Атлетико Мадрид се најавува дека дефинитивно нема да ја искористи опцијата за да го откупи Тиаго од Јувентус, и на 30 Јуни играчот ќе се врати во Јуве.
Му пишав на Бране ама онај абер од животот немат....
Јас:Пандев не играт во Лацио, немат потреба да ги давате !
Тој:Tocno, Pandev ne igra vo Lazio no Lazio se bori za 4 mesto a Katanija za opstanok, Fiorentina - Juventus ke odese i dvete ekipi da imaa nekakvo znacenje vo momentov na tabelata
Јасa i Juve se bori za 4 mesto, a i Fiorentina-Juve e derbi
Тој:mislam deka kako sto vie smetate deka Juventus treba da se gleda navivacite na Lazio imaat drug argument, Lazio e pred Juventus i na 4 mesto...
Јас:Neznaev deka ima navivaci na Lazio vo MK
И после ова не ми врати, ако пишит ќе ве известам.![]()
Ние за да ја гледаме ќе се снајдиме и немат ништо да изгубиме, тие губат.Незнам што треба за да се убеди човекот дека Јуве - Фиорентина е 1000 пати боља утакмица него Лацио.Едноставноо Бламирањее е ова![]()
Јас: izvini sto precam ama sum nezadovolen od nedelniot duel od trii mislam deka ne treba da ide lazio koga fiorentina protiv juve e 100 pati podobra utakmica bashka toa poveke gledanost ke ima lazio kolku luge moze da go gledaat vo sporedba so juve ?
ako mozete nekako da ja smenite ke vi bideme blagodarnii
Branko Ilievski: navivacite na Lazio isto taka smetaat deka ne treba da odi Juventus, izborot se pravi i vrz osnova na sostojbata na tabelata, a lazio e vo "zonata" na LS, Juventus zasega ne e.. da e pred Lazio ke go stavevme na programa, vtora rabota e sto fiuore nema nekoj imperativ a juve e zad Lazio.
Јас: razbiram toa no spored tebe poveke navivaci ima lazio ili juventus vo makedonija ?so toa se dobiva i pogolemata gledanost na natprevarot. REALNO i mislis deka nekoj neutralen bi ja gledal lazio katanija ?? i juventus iako e na -6 od lazio ima kakvi takvi sansi za LS...
no kako i da e vie znaete podobro
Branko Ilievski: mozebi juventus ima poveke navivaci vo mk od lazio n otoa ne znaci ako lazio e podobar vo momentov na tabelata deka ne treba da go davame, fior ne stravuva taka z aopstanok kako katanija, lazio go cuva mestoto broj 4 na tab, a go napgjaat da ne zaboravis i udineze i roma koi se poblisku od juventus...
Незнам што треба за да се убеди човекот дека Јуве - Фиорентина е 1000 пати боља утакмица него Лацио.Едноставноо Бламирањее е ова![]()
Изгледа дека Бране освен табелата да ја гледа друго и не знае, тоа му е главен аргумент .... Ебате глупакот..... А може за Лацио навива ........
Ни тој не знае за кого е. Едно време кога ги коментираше Милан, и истите постигнеа гол се осеќаше радост во неговиот глас.Интераш е
Си има комплекси од Јуве чоекот, се чудам како не сака на рает да си ја гледа Виола и да си навиваНи тој не знае за кого е. Едно време кога ги коментираше Милан, и истите постигнеа гол се осеќаше радост во неговиот глас.
Сеа е за Интер, утре може за Рома ќе биде.