F
FuckYouAll
Гостин
НиштоШто испадна со Кутињо?
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
НиштоШто испадна со Кутињо?
Нема што да се свати погрешно бате тоа е тоа.Како што прочитав,Траоре и Мартинез се опоравиле од повредата,и денеска тренирале заедно со останатата екипа,не ме сваќајте погрешно,иако сум фан на Јувентус,овие двајца играчи се една огромна црна дупка во целиот состав на Јуве.Значи,иако се опоравени,нема да ни бидат од голема корист.![]()
Едно време се молевме некој да понуди 5 милиони за Мело да го шутнеме, а сега не сакаме да чуеме за негово заминувањеМело е ѕвер, вчера прочитав дека Б.Дортмунд ќе понуделе 16м за него, тие 16м может вгаз да си ги пикнет.
А Марота ако го продаде лично јас ќе го убијам.![]()
Па и не е будала зошто да се даваат 16 милиони за Аквилани кога можеме Пирло за Без пари.Аквилани покажа 3 4 јаки партии но другите му беа под просек и мое мислење е дека не вреди 16 милиони да се дадат за него.Ако го земат Пирло треба да го вратат Аквилани,па само будала би го вратил Аквилани(26) а би го земал Пирло(31)!!
Нема што да се свати погрешно бате тоа е тоа.
со 2-3 добри игри го доби првотимскиот статус во селекцијата на Италија ?! чудно....изгледа некој забележал дека не биле само 2-3 добри игри...Па и не е будала зошто да се даваат 16 милиони за Аквилани кога можеме Пирло за Без пари.Аквилани покажа 3 4 јаки партии но другите му беа под просек и мое мислење е дека не вреди 16 милиони да се дадат за него.
со 2-3 добри игри го доби првотимскиот статус во селекцијата на Италија ?! чудно....изгледа некој забележал дека не биле само 2-3 добри игри...
Мело покажа подобри партии ,но не покажа дека е шампион.....за неговата позиција се бара безкомпромисен играч за запирање на нападите од противникот,кој ќе знае да се уфрли и од втор план да поентира-никако да видам таква карактеристика од него......подобрен од лани е во додавањата и изгледа некој го пијани пред натпревар,па тргнува посмело напред :pos2:
Де Роси стагнира во формата некое време....Монтоливо-Аквилани е најдобриот тандем(во отсуство на Пирло) моментално во Италија....се шушка Монтоливо да биде заменет за некој играч и да заврши во ЈувентусПа ништо чудно кога Тиаго Мота му е партнер заедно со Ночерино во Италианската селекција,сакаш да кажеш дека и Мота заслужил да игра за Италианската репрезентација пред Маркисио,Де Роси ?
Јас не го оспорувам квалитетот на Аквилани но дефинитивно ме разочара на некои натпревари каде што воопшто не се виде и автоматски целата средина беше мртва.
Не би рекол дека е без пари Пирло ќе бара 4-5 Милиони по сезона затоа Милан се мислат!Па и не е будала зошто да се даваат 16 милиони за Аквилани кога можеме Пирло за Без пари.Аквилани покажа 3 4 јаки партии но другите му беа под просек и мое мислење е дека не вреди 16 милиони да се дадат за него.
брат во ред сето то повекето го сакаме нејмар во јуве и јас го сакам ама играчот шо е зборот вчера поча да игра фудбал и бара поголема плата од алекс ?? е тоа не може така ако сака во јуве ке мора да се разбери дека за поголема плата ке мора да избори за то кога еден киелини едвај се дог за повисока плата која ја заслужува а не пак нејмар детенце и уште неговата вредност на пазарот 30 мил и згора е тоа не оди така бе брат нее проверен во европска лига некој и проверени во европска лига неможат да се снајдат а не пак некое детенце незнам како ке се развие играчотЕве што вика Нејмар за Јувентус - " За Јувентус ја познавам големата традиција и шампионите кои што го носеле дресот на Јувентус.Зидан,еден од моите идоли,е еден од нив."
неговиот гол вчера против Коло Коло