Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што направивте бе со никовите? Неможе човек да ве познае кој сте, што сте:pos2:

--- надополнето ---

да конкуренција ама имаш 5 други дупки за пополнување ,дури и малку ке ни бидат 100 милиони евра а не ние да чуваме 20 милиони евра на клупа нема врска + да дадеме за аквилани 16 милиони евра .
Абе поубаво да има отколку да нема. Не ми се верува Милан туку така да ни го препушти Пирло ама гледам дека доколку дојде кај нас тоа би било безпари (му истекува договорот) за плата од 5 милиони.

Што направивте бе со никовите? Неможе човек да ве познае кој сте, што сте:pos2:

--- надополнето ---

Абе поубаво да има отколку да нема. Не ми се верува Милан туку така да ни го препушти Пирло ама гледам дека доколку дојде кај нас тоа би било безпари (му истекува договорот) за плата од 5 милиони.

Мора да ни вратат за Легротаље,ние Легро они Пирло:)

Нема потреба да се претставувам..:)

Реков јас уште пред некој месец, сторари нема да сака да биде измена за буфон.Ке сака да оди да поигра некаде прв тим уште-2-3 сигурно па после може за втор голман да размислува.Брани одлично и не заслужува да седи на клупа, се надевам ке отиде за повеќе пари отколку што дојде
Сторари е одличен голман,и заслужува првотимски статус.Во Италија може да биде стандарден првотимец во повеќето клубови.

Красич денеска не тренирал заедно со тимот.Поради замор,тренерскиот тим на Јуве направиле програма за посебен тренинг поради замореноста.Красич игра непрекинато една и пол година.линк

Мислам дека најдобро решение за лево крило е Ањели да го одврзе ќесето и да го донесе Насри, ѕвер од играч!! Не знам зошто, ама по стилот на игра многу ме потсеќа на Мауро.

Ако им отиде Фабрегас (не е битно каде), не верувам дека би го дале Насри.

Мислам дека најдобро решение за лево крило е Ањели да го одврзе ќесето и да го донесе Насри, ѕвер од играч!! Не знам зошто, ама по стилот на игра многу ме потсеќа на Мауро.

Aрсенал не го дава.
А и да го даде јас не го сакам:)
Читав пред некој ден дека Венгер го ваѓа максимумот од своите играчи, и кога ќе си одат се горе-долу просечни играчи.
Имаше и добри примери наведено.

Aрсенал не го дава.
А и да го даде јас не го сакам:)
Читав пред некој ден дека Венгер го ваѓа максимумот од своите играчи, и кога ќе си одат се горе-долу просечни играчи.
Имаше и добри примери наведено.

Потполно си во право за тоа што го кажа за Венгер, прво Виера го даде кај нас и видовме дека не беше оној Виера стариот од Арсенал истрошен, случајот со Анри не беше пак стариот анри, еве ти сега со фламни тотална утка е во милан.
П.с Не поврзуваа назима дека аршавин ќе сме го земале налето и тоа за 20 милиони али што ќе ние истрошена роба резерва седи во арсенал, а за РВП не верувам дека ќе го даде на некој додека не го истроши.

Еве добра десктоп позадина:

juventuswa.png

Link

Можеби донекаде сте во право дека Венгер го вади максимумот од играчите, затоа е и класа тренер. Тука лежи умешноста на тренерот, видовте лани што направи Мурињо, извади 110% од сите играчи. Јас сепак мислам дека Насри е класа играч, башка и французин е, а истите добро проаѓале во Јуве.

Можеби донекаде сте во право дека Венгер го вади максимумот од играчите, затоа е и класа тренер. Тука лежи умешноста на тренерот, видовте лани што направи Мурињо, извади 110% од сите играчи. Јас сепак мислам дека Насри е класа играч, башка и французин е, а истите добро проаѓале во Јуве.

дали ја виде асистенцијата на насри ,секоја чест таков играч ни треба за крилата красич и се надевам бејл .

Одличен е Насри и не верувам дека ке пропадне ако дојде кај нас али нема никаква шанса да го пуштаt да си оди :toe:
За лево крило далеку по реална цел би ни биле Варгас,Бастош,Џушчак...

Да му извадиме 7-8 милиончиња на Сторари е бидам задоволен :) За резервен голман и Манингер и младите голманчиња добри се (Константино)

Соренсен 100% го откупуваме.Не е многу пари на 18 години добива шанса,Дел Нери изјави дека е иднината на Јуве таман работа да не го земат.

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=41894 И со Фарфан не поврзаа...Еден играч не пропуштија да го поврзат со трансвер во Јуве :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom