Фан Клуб: Јувентус

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Брат, барање број е демоде! Земи и фејсбук. :pos:
true,true..само ја неам фејсбук,не користам тоа:)

него што викаш за одбранава од 500.000 евра:pos2: Соренсен(150.000) ,Барзаљи(300.000) против Ето и Пацини(заедно околу 50 милиони).:) е децаа не е се во парите,и акал се треба малце.:)

патетичниов слушајте го,вака ли се коментира бе ,се заќуте добри 10 сек. хааха
0.20
sbaglia Cordoba:pos2:
gol di Matri ma sbaglia Cordoba
sbaglia Cordoba..:toe:

1.25 и 2.30

За крај
matri01.jpg

С

сашенко

Гостин
Абе, после таа утакмица кај што амаури даде гол играа парма уште некоја утакмица?ШТо направија, амаури како изиграл знае некој?

С

сашенко

Гостин
Дечки ај и тука да пишам да не дојде до некоја забуна, го сменив корисничкото име од saseptt во СаШеНкО да не помислите дека ме снема...

Член од
1 април 2009
Мислења
665
Поени од реакции
578
Абе, после таа утакмица кај што амаури даде гол играа парма уште некоја утакмица?ШТо направија, амаури како изиграл знае некој?
Со Милан играа Парма 4-0...овој пат не му се посреќи на самурајот. :)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
На Gazzeta и Corriere Амаури беше во најлошиот тим на колото.

За Јувентус е подобро ако Амаури ја врати формата во Парма,бидејќи позајмицата на Амаури во Парма не е со откупна клаузула. Колку игра подобро Амаури во Парма, толку повисока сума Јуве би добил со неговата продажба влето.

С

сашенко

Гостин
На Gazzeta и Corriere Амаури беше во најлошиот тим на колото.

За Јувентус е подобро ако Амаури ја врати формата во Парма,бидејќи позајмицата на Амаури во Парма не е со откупна клаузула. Колку игра подобро Амаури во Парма, толку повисока сума Јуве би добил со неговата продажба влето.
Повисока сума?Колку пари може парма да си дозволи за амаури?Џовинко сакаат да го купат а и он нема да отиде за некоја си многу мала сума.Според мене џовинко вреди сигурно повеќе од Амаури

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.607
Повисока сума?Колку пари може парма да си дозволи за амаури?
Не мора да е Парма може да е некој друг клуб.Во Јуни Амаури се враќа во Јувентус,и потоа ќе се бара клуб за да го продадат.

С

сашенко

Гостин
Не мора да е Парма може да е некој друг клуб.Во Јуни Амаури се враќа во Јувентус,и потоа ќе се бара клуб за да го продадат.Ак
Па, ако не е под 7 милион би бил презадоволен кај и да отиде.Самото заминување негово значи пари за нас (ке не спаси од платат незаслужена) ама мислам дека не е до толку без ксмет никој да не го сака.Ке се најде некој ке го земе за 6-7 па и на рати да е..Ако го лапнеме пасторе од палермо може да се врати таму несреќникот

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Кико логично така е.....но јас се сомневам дека некој би платил за вакво теле како Амаури + не е веќе младич.....има многу помлади таленти кои очекуваат шанса за наметнување,кои трчаат и се трудат 90+ минути-Амаури ќе остани една голема флека на Јувентус и италијанската лига воопшто

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458

Е овој да се земи вреди, вчера гледав на тутојуве како не поврзуваа со Еден Хзард али Лил барал 25милиони за неговите услуги

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Дечки ај и тука да пишам да не дојде до некоја забуна, го сменив корисничкото име од saseptt во СаШеНкО да не помислите дека ме снема...
Не е малце детинесто ? :) :pipi:

--- надополнето ---

Па, ако не е под 7 милион би бил презадоволен кај и да отиде.Самото заминување негово значи пари за нас (ке не спаси од платат незаслужена) ама мислам дека не е до толку без ксмет никој да не го сака.Ке се најде некој ке го земе за 6-7 па и на рати да е..Ако го лапнеме пасторе од палермо може да се врати таму несреќникот
Исто ти е ко да имаш Пежо РЦЗ, а да ти рикнал акомулаторот од прво возење ...

Kajgana Shop

На врв Bottom