Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Па, неговата улога во тимот е нешто како Диего, АМС, ЅЅ евентуално, би бил привремена замена за Кваљарела. Тотално непотребно што е до мене, поарно машинерија у шеснаестерец во името на Хунтелар, Форлан или Фабиано одколку ваков играч.

Најјакото е што сам себе убијал ќе направи Марота ако го донесе овој. Носи играч со карактеристики на Диего, кој го продадовме за вреќа ореви “бидејќи не ни беше потребен“... :tapp:

Како и да е, останува да видиме. Пред некој ден, на Скај се вртеше информација на преговори со Шалке околу трансфер на Хунтелар, се споменуваше понуда од Момо + неколку милиони...
Се сложувам со целиот пост, но очигледно управата има други планови...
Втора работа не се они криви што потпишале таков договор со Амаури каков што е.Јакинта и Амаири се знаеше дека ќе се повредуваат не се може секогаш да се рачуна на услугите на сите пак почнаа да се повредуваат слично како лани не се подобрија многу на тој план.За разлика од нив нека каже некој колку точно утакмици изигра Диего?Сега нека се опорави Мартиез па ќе има друга шанса ако ја прокоцка ќе лета и он ако не ќе го гледаме Џанети,Амаури,Дел Пиеро

епа вака сеа Амаури беше донесен во секо време потоа тиаго диего молизгренаро де зеље зденката диего јакинта полсен мелбрег (кој заслужи да остани подолго) кога на јуве му требеше одбрана секо си го прчесе на амаури и јакинта и сеа немојте мн мн да јајте трици пошо видите која е разликата од 537 мил за тотално промашени трансфери и разликата со позајмици и купени играчи од кој бонучи е стандарден играч со киело се еден од најдобриот тандем потоа красо не викам дека и марота има промашени трансфери има ама 35 мил наспроти 537 мил е апусурдно да викате секо подобро работал

Втора работа не се они криви што потпишале таков договор со Амаури каков што е.Јакинта и Амаири се знаеше дека ќе се повредуваат не се може секогаш да се рачуна на услугите на сите пак почнаа да се повредуваат слично како лани не се подобрија многу на тој план.За разлика од нив нека каже некој колку точно утакмици изигра Диего?Сега нека се опорави Мартиез па ќе има друга шанса ако ја прокоцка ќе лета и он ако не ќе го гледаме Џанети,Амаури,Дел Пиеро
Не ми го спомнувај овој, те молам. Тотално сум разочаран... Добро ја почна првата сезона овде, прикажа солидни партии, даваше и голови, и асистираше, но исчезна последниве две сезони. Немам зборови, стварно. Неверојатно е како можеше да му падне формата олку драстично, не дека беше феноменален предтоа, но покажуваше потенцијал... Најлошо е што, немаме абер да го дадеме, а уште помалце тој има абер да си оди...

Иначе Диего изигра 33 утакмици, каде постигна 5 гола. А за Мартинез, мислам дека човеков има потенцијал, и сигурен сум дека ако добие шанса ќе ја искористи. За тие 20-30 минути што ги играше со Бари и со Сампдорија придонесе за Јуве колку Амаури цела сезона што придонесе.

епа вака сеа Амаури беше донесен во секо време потоа тиаго диего молизгренаро де зеље зденката диего јакинта полсен мелбрег (кој заслужи да остани подолго) кога на јуве му требеше одбрана секо си го прчесе на амаури и јакинта и сеа немојте мн мн да јајте трици пошо видите која е разликата од 537 мил за тотално промашени трансфери и разликата со позајмици и купени играчи од кој бонучи е стандарден играч со киело се еден од најдобриот тандем потоа красо не викам дека и марота има промашени трансфери има ама 35 мил наспроти 537 мил е апусурдно да викате секо подобро работал

Никој не рече дека Секо работал подобро од Марота, кај го виде тоа?! Марота има тотална поддршка од мене во секој негов потег. Кого и да донесе во Јуве, јас ќе го прифатам и поддржувам. Нема збор дека оваа управа е каде каде подобра од прошлата, тоа сите го знаеме. Јас сум задоволен од сработеното на управата. Зборот ми беше, Марота ќе испадне контрадикторен сам на себе доколку донесе играч од позицијата на Диего, тоа е се. Не значи дека имам нешто против Алекс, или дека бев за тоа Диего да остане...

Никој не вика дека Секо подобро работел токму ради промашените негови трансвери сеа Марота мора да крпи знаеме колку сме у минус дека без освоени трофеи минусот не се поправа и не редовно играње ЛШ затоа ние е потребно реклами спонзори итн!

Никој не вика дека Секо подобро работел токму ради промашените негови трансвери сеа Марота мора да крпи знаеме колку сме у минус дека без освоени трофеи минусот не се поправа и не редовно играње ЛШ затоа ние е потребно реклами спонзори итн!

дада се сложувам со тебе ама кога дојде марота најде распашана банда не знаеше кој кај тера не викам дека сеа ни цута играта ама еве ке ти кажќам нешо лани до овај период сме имале 8 порази годинава само 4 овај период веке беше седнат господинот закерони со неговата формација 3 4 3 потоа неколку порази по ред ... едино сме имале лани 10 победи годинава 9 лани сме имале 3 нерешени годинава 8 до 21 коло .... но како што кажа пред некој ден јуве јуве или незнам кој беше мислам фосил беше дека приоритет е да се постави костур на екипата и јас сум свесен дека ни требет едно 2 - 3 напагачи од кој денешниве амаури не сакам да го зборвам знаеме сите јакинта секој 2 ден повреден .. ква ква ни се повреди шо не онерасположи сите овде, лука само шо го купивме и тој се повреди јас сум задоволен од досега покажаното и 2 бека обавезно

Не ми го спомнувај овој, те молам. Тотално сум разочаран... Добро ја почна првата сезона овде, прикажа солидни партии, даваше и голови, и асистираше, но исчезна последниве две сезони. Немам зборови, стварно. Неверојатно е како можеше да му падне формата олку драстично, не дека беше феноменален предтоа, но покажуваше потенцијал... Најлошо е што, немаме абер да го дадеме, а уште помалце тој има абер да си оди...
Марота имаше средба со агентот на Амаури, по која средба и Амаури и агентот изјавија дека Амаури останува во Јувентус сигурно до Јуни.Високата плата која ја добива Амаури во Јуве,а најверојатно и тоа дека нема добиено атрактивна понуда од силен клуб, се причините кои Амаури не сака да го напушти клубот.

Во летото,после изјавата на Мурињо во која го пофали Амаури излегоа шпекулации дека Реал доставил понуда за Амаури,но потоа Амаури изјави дека сака да остани во Јувентус и да ја покаже својата вредност во Јувентус.

Марота имаше средба со агентот на Амаури, по која средба и Амаури и агентот изјавија дека Амаури останува во Јувентус сигурно до Јуни.Високата плата која ја добива Амаури во Јуве,а најверојатно и тоа дека нема добиено атрактивна понуда од силен клуб, се причините кои Амаури не сака да го напушти клубот.

Во летото,после изјавата на Мурињо во која го пофали Амаури излегоа шпекулации дека Реал доставил понуда за Амаури,но потоа Амаури изјави дека сака да остани во Јувентус и да ја покаже својата вредност во Јувентус.
Мислев конкретно за зимава абер немаме да го дадеме. На лето дефинитивно лета, можеби во пакет и со Јакинта кој ијако не беше којзнае колку добар, сепак, повеќе придонесе од Амаури.

Моџи направи многу јак Јуве се појави калчополи како што тврди тој сето тоа е измислено како и да е после него финансиите и составот беа сведени на минимум башка па и 2 лига.Секо според состојбата многу грешно почна да го води тимот но со добра идеа да носи играчи кој се достојни да играат во Јуве.Нормално незнаењето негово ја уништи идеата па и финансиите ни ги доуништи.Секо и Марота почнаа на сигурен план долгорочен оваа сезона направиа колку можат но сепак тимот и тренерот беа скроени за пласман во ЛШ.Рано е да им судам дали добро направиле или не на лето очекувам од 50-100 милиона здраво потрошени пари на позиции кој мора да се донесат (Лев бек,Десен бек,Лево крило,Шпиц) но играчи кој заслужуваат да заиграат за Јуве не ојлевци дојлевци.Нормално и уште по некој за замена.За зимава да имавме пари за трансвери би требало да направиме нешто како Астон Вила само играч кој би можел да ни служи и да игра прва постава подолго време.Без пари јасно е дека не ни ни требаат Фродовци,Макароновци,Конковци за ротација од таков тип имаме играчи.Сега со ваков состав кој за мене е лош и не ми се свиѓа мора да ги мотивира Дел Нери и да избори пласман за во ЛШ на било каков начин за тоа е и донесен.Оваа сезона не ли го освоиме купот па и да не фатиме место кое води во ЛШ ке биде крајно разочарувачка бедна година.За следната година покрај новиот стадион обавезно треба нов тренинг камп моменталниов во Виново е катастрофа ке треба и нов тренер и добри играчи без добар тим не правиме ништо фала богу.

Јас останувам на мислењето дека требаше да остане Диего. Не се покажал, слаб бил, ти реков ми рече муабети не ме интересираат. Кој се покажа бе лани? Григера, Гросо, Амаури, Јакинта? Кога можеа индијанциве да добијат втора шанса зошто да не добиеше Диего? Уште непочнат со работа Марота направи грешка и никој не може да ми го смени мислењето.

Јас останувам на мислењето дека требаше да остане Диего. Не се покажал, слаб бил, ти реков ми рече муабети не ме интересираат. Кој се покажа бе лани? Григера, Гросо, Амаури, Јакинта? Кога можеа индијанциве да добијат втора шанса зошто да не добиеше Диего? Уште непочнат со работа Марота направи грешка и никој не може да ми го смени мислењето.

Глеј го Диего во Волфсбург како игра,доволно е.

Глеј го Диего во Волфсбург како игра,доволно е.
Гледај ги горе набројаните во Јуве како играат. Тоа нели е доволно? Зошто од група играчи кои играат далеку од просекот се продава најдобриот? Нели муабетот беше од две зла одбери го помалото? Ние го отврливме помалото зло а го избравме злото на квадрат.

Гледај ги горе набројаните во Јуве како играат. Тоа нели е доволно? Зошто од група играчи кои играат далеку од просекот се продава најдобриот? Нели муабетот беше од две зла одбери го помалото? Ние го отврливме помалото зло а го избравме злото на квадрат.

Како прво,Диего не е напаѓач и немаше логика да го задржевме а и немаше да го имаме Ква ,најдобриот стрелец на јуве од кој што никој не го очекуваше тоа,играч на позајмица,не знам колку точно пари се дадени за него.замената за Диего е Ква и тука нема ништо да му замериш на Марота.

Па, неговата улога во тимот е нешто како Диего, АМС, ЅЅ евентуално, би бил привремена замена за Кваљарела. Тотално непотребно што е до мене, поарно машинерија у шеснаестерец во името на Хунтелар, Форлан или Фабиано одколку ваков играч.

Најјакото е што сам себе убијал ќе направи Марота ако го донесе овој. Носи играч со карактеристики на Диего, кој го продадовме за вреќа ореви “бидејќи не ни беше потребен“... :tapp:

Како и да е, останува да видиме. Пред некој ден, на Скај се вртеше информација на преговори со Шалке околу трансфер на Хунтелар, се споменуваше понуда од Момо + неколку милиони...Е требаат, ама и пари требаат за такви играчи. :) Барзаљи е ок за пола милион евра, сосема солидна замена заедно со Легротаље. За Алекс не коментирам, пошто ништо не е готово. Од кај знаеш, можеби за смешна сума ќе го донесе, и ќе испадне супер зделка и од економски и од тактички аспект.

Па имаат пари бре , само незнаат како да ги искористат ... потребен е вистински директор , Моџи е решението. Поздрав :)

Како прво,Диего не е напаѓач и немаше логика да го задржевме а и немаше да го имаме Ква ,најдобриот стрелец на јуве од кој што никој не го очекуваше тоа,играч на позајмица,не знам колку точно пари се дадени за него.замената за Диего е Ква и тука нема ништо да му замериш на Марота.
Абе зошто да го немаме и Диего и Ква? По која логика Милан може да ги има Робињо, Пато, Ибрахомович и Касано а Јуве не може да ги има Ква, Диего и Алекс? Други напаѓачи јас во Јуве не гледам:toe:. Амаури и Јакинта се истото што и јас и ти, гледачи. Типчињата гледаат фудбал и немаат никаков придонес во текот на натпреварот. Истото важи и за Гросо и за Григера, а еве сега и за "замената" на Григера, Мота. Значи кога можеше оваа багра на индијанци да остане во Јуве, тогаш можеше и Диего затоа што колку и да бил слаб неговиот придонес лани, бил дупло поголем од оној на споменатава багра. Затоа мислам дека продажбата на Диего е грешка. Да успееше Марота да го исчисти ѓубрето од корен, можеби ќе ја имаше мојата поддршка за продажбата на Диего, вака јок.

И јас мислам и покрај се што се случуваше овие години Моџи може најдобро да направи за Јуве башка од страна гледа 2-3 години ке знае се како што башка таков човек со визија може да направи највеќе за Јуве!Ке одбере тренер ке направи екипа т.е се ке среди идеален газда би бил.Новиве не се лоши али сепак Моџи е Моџи а Ањели да му биде десна рака :toe:
Според мене Диего мораше да остане не е ништо по офанзивен о Аквилани а толку скапо платен играч а ефтино продаден у секој случај требаше да му се даде уште една шанса.Нај лош потег според мене е продажбата на Диего.За Трезеге негде прочитав дека заминал зошто не бил задоволен од третманот на новите газди.Доколку тоа било така уште една грешка која скапо ја плаќаме сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom