Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дел Нери ке му дадел уште една шанса на АМАУРИ против сампдорија:tapp:

ке се најде екипа македонска да се оде на отварањето на деле алпи
п.с знае ли некој како ке биде новото има ?

Дел Нери ке му дадел уште една шанса на АМАУРИ против сампдорија:tapp:

Ќе му даде не зашто сака, туку зашто МОРА. Дел Пиеро и Мартинез се SS така да друг избор нема. Против Бари игравме без класичен центарфор. Да се надеваме дека Фабијано до крајов на неделава ќе потпише зашто во секој случај е кока-кола за Амаури.

ке се најде екипа македонска да се оде на отварањето на деле алпи
п.с знае ли некој како ке биде новото има ?

Исто би требало да биде, Деле Алпи.
не ми се верува дека би го смениле името.

п.с. Не знам дали некој постирал или пишал нешто, но Кваљарела е одбран за најдобар играч за месец Декември.

Wolfsburg opet kvari planove- Неможам да ги смислам овие Волзбург особено онај фашистон.

А името на стадионот најверојатно ќе биде продадено за доообра сума.

Ќе му даде не зашто сака, туку зашто МОРА. Дел Пиеро и Мартинез се SS така да друг избор нема. Против Бари игравме без класичен центарфор. Да се надеваме дека Фабијано до крајов на неделава ќе потпише зашто во секој случај е кока-кола за Амаури.

во право си ... се ни се повреди се чудам повредите се заработени на терен ретко на трениг :( знае некој колку повреди иаме во оваа сезона ?

Колку пари името ке си го дадеме?Има купувачи?

Juventus Arena is the temporary name for a football stadium under construction in Turin, Piedmont that is expected to host home games for Juventus. The official name for the stadium is yet to be determined since Sportfive bought exclusive rights to naming the stadium on March 18, 2008.

Juventus and Sportfive Italia S.r.l. concluded a long-term strategic partnership for the exclusive naming and partial promotional and sponsorship rights for the new stadium on March 18, 2008 by the Juventus Board of Directors. According to the agreement, Sportfive is entitled to exclusively sell the naming right for the new stadium and to market the sky boxes and VIP seats. The partnership shall last until the twelfth year following completion of the new stadium (presently estimated to be ready in the 2011/2012 season and, therefore, the agreement will cease on 30 June 2023).

Исто би требало да биде, Деле Алпи.
не ми се верува дека би го смениле името.

п.с. Не знам дали некој постирал или пишал нешто, но Кваљарела е одбран за најдобар играч за месец Декември.

ако остане старото има супер ама имам прицтано некаде дека се бара спонзор за да плате дебело да го добие името на стадионот па сега што ке биде нека биде .

Luis Fabiano оставил порака на Tweeter дека фалело уште многу малку за неговиот трансфер во Јуве.

Luis Fabiano оставил порака на Tweeter дека фалело уште многу малку за неговиот трансфер во Јуве.
Само што тоа не е неговиот официјален Твитер сајт, еве го официјалниот, а таму нема ништо, така да останува да видиме...

На менаџер како Delle alpi се води новиот стадион.Могуче е да се смени името и да се стави на некој спонзор.За добра паричка добродојдено е :)

Ако се врати Моџи несомнено е со тие негови филозофии и љубовта кон Јуве ке направи добра работа.Моментално е Ањели и имам доверба во него.Моџи прво да си го обели образот на суд или било каде после тоа ке биде добродојден.

Аман више со трансвериве ме изнервираа те оној те овој никој не дојде .Тони со повреда едино тој.Фабиано,Форлан,Роси,Нилмар,Пацини,Џилардино нека се обидат да ги донесат и десен бек обавезно лево ке се покрие со Де Чеље.Така мислат без играчи ке се победува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom