Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
не може да се споредува флорес со фабиано .

--- надополнето ---

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=677

--- надополнето ---

овој е втор кој дојде пред него ,барзагли ли ?

Лука Тони :pos:

Шо ви е гајле за парите у лето сигурно ке имаме изјава имаше Ањели дека ке донесе големи засилувања.Да фатиме ЛШ годинава купот да го земеме и на лето со 3-4 јаки играчи ке завршиме работа.

Лука Тони :pos:

Шо ви е гајле за парите у лето сигурно ке имаме изјава имаше Ањели дека ке донесе големи засилувања.Да фатиме ЛШ годинава купот да го земеме и на лето со 3-4 јаки играчи ке завршиме работа.
ааууу не ми текна на него ок е

Утре најверојатно потпишува Целе.

tumblrlbixbxqdpk1qe0ecl.gif

Колку и да не ми се допаѓа идејата што Флоро доаѓа, ако сметаат Марота и Ањели дека ќе го подигне квалитетот во нападот нека го донесат. Немам ништо против момчето али доколку не успееме да обезбедиме место во ЛШ главни кривци и први на мета ќе бидат Марота и Ањели , срамно ќе биде на новиот стадион да се игра ЛЕ. Еве 17 сме а до сега само Конко се спомна за бековската позиција и толку. Незнам од кој причини не се бараат бекови :toe:

Еве 17 сме а до сега само Конко се спомна за бековската позиција и толку. Незнам од кој причини не се бараат бекови :toe:

Антонини бе брат. :) Само колку што ќе дојде Кришито кај нас толку ќе дојде Антонини кај вас пошто се шпекулира дека имало таква опција ама најверојатно ништо од сето тоа нема да се деси.

Антонини бе брат. :) Само колку што ќе дојде Кришито кај нас толку ќе дојде Антонини кај вас пошто се шпекулира дека имало таква опција ама најверојатно ништо од сето тоа нема да се деси.

Сличем профил е ко Траоре, за во напад добар но во одбрана тапа. Fantastic 4 се Зденек, Гросо, Антонини и Бонера :)

Според Скај Макароне е ставен на продажба така да подобра опција од Флоро според мене додека се вратат другите со Дел Пиеро би биле солидни во напад!До кај е со Флоро работава?

Колку и да не ми се допаѓа идејата што Флоро доаѓа, ако сметаат Марота и Ањели дека ќе го подигне квалитетот во нападот нека го донесат. Немам ништо против момчето али доколку не успееме да обезбедиме место во ЛШ главни кривци и први на мета ќе бидат Марота и Ањели , срамно ќе биде на новиот стадион да се игра ЛЕ. Еве 17 сме а до сега само Конко се спомна за бековската позиција и толку. Незнам од кој причини не се бараат бекови :toe:
за првите 4 места е опасна конкуренцијата јувентус,милан интер рома наполи па и палермо мозе и лаио зависи .Треба значи да се има квалитетен напад и добри бекови ,ако забележавт како ни го дадија голот барти ке ви стане јасно дека бек треба обавезно .
п.с сите зборуваме за напагачи но дали се прашал некој дека треба тренер од светска класа кој ке знае да ги води не за џабе големите клубови даваат по 12 милиони евра плата на тренерите .

--- надополнето ---

http://www.tuttosport.com/video/vid...ia"+di+Roberto+Carlos:+gol+da+calcio+d'angolo!
овој човек не заборавил да игра фудбал
п.с чисто за љубителите на фудбалот .

Според Скај Макароне е ставен на продажба така да подобра опција од Флоро според мене додека се вратат другите со Дел Пиеро би биле солидни во напад!До кај е со Флоро работава?

Во фотофиниш е работава помеѓу нас и Џенова, да видиме кај ќе одбере :vozbud::pos2::pos2::pos2:

Изворот ми е Македонски Спорт ама ај да пренесам што прочитав,

За Таиво се борат тимови како Спартак Москва, Евертон и Бенфика. Зарем сме толку немоќни финансиски да им парираме на овие и да испратиме понуда? Абе јас разбирам да не можеш да се носиш со Сити, Челзи, Манчестер, Реал, Барса ама и минорниве клубови ли се посилни финансиски од нас? Таиво и тоа како добро би ни дошол ама на кој да му текне.

И Џенова се вклучи во трката за Флоро,па работава додатно се искомлицира,ќе биде мртва трка до вечер за потписот на Цветко линк :vozbud: .Човек ќе помисли се тепаме за Торес,а не за играч кој е замена за Денис во тим како Удинезе.Инаку и Севиља ја намали цената на Фабиано на 10 милиони,али нашиве го бараат на позајмица за 2 милиони.Кружат и гласини дека и Флоро и Фабиано би можеле да дојдат,али во случај да се продаде Амаури,што е тешко изводливо во овој преоден рок.

Ако стварно дојде Цветко треба да му се даде подршка од трибините,сепак ќе го носи црно-белиот дрес.Ние тука на форумов може да се заебаваме и све тоа,али како што читам на vecchiasignora некои почнале и со навреди и закани на играчот по Фејзбук и слични работи.Кој и да дојде во Јувентус,дури и да не е играч достоен за Јуве, не треба да се плука по него,зошто на крај краева клубот е тој што го купил,играчот за ништо не е крив.:toe:

И Џенова се вклучи во трката за Флоро,па работава додатно се искомлицира,ќе биде мртва трка до вечер за потписот на Цветко линк :vozbud: .Човек ќе помисли се тепаме за Торес,а не за играч кој е замена за Денис во тим како Удинезе.Инаку и Севиља ја намали цената на Фабиано на 10 милиони,али нашиве го бараат на позајмица за 2 милиони.Кружат и гласини дека и Флоро и Фабиано би можеле да дојдат,али во случај да се продаде Амаури,што е тешко изводливо во овој преоден рок.

Ако стварно дојде Цветко треба да му се даде подршка од трибините,сепак ќе го носи црно-белиот дрес.Ние тука на форумов може да се заебаваме и све тоа,али како што читам на vecchiasignora некои почнале и со навреди и закани на играчот по Фејзбук и слични работи.Кој и да дојде во Јувентус,дури и да не е играч достоен за Јуве, не треба да се плука по него,зошто на крај краева клубот е тој што го купил,играчот за ништо не е крив.:toe:

Ќути ќе неможам да спијам :)

Леле што ќе правиме ако ни го земат Цветко :( :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom