Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Gilardino scum za 20 mil ??? eve mala statistika

2002-2005 / PARMA / APPS : 96 / GOALS : 50 /
2005-2008 / MILAN / APPS : 94 / GOALS : 36 /
2008 - / FIORENTINA / APPS : 85 / GOALS : 39

само во милан потфрлил ....додеа за др наши напаѓачи еве :

Amauri:

2003–2006 Chievo 89 (17)
2006–2008 Palermo 52 (23)
2008– Juventus 68 (17)

Iaquinta:

1998–2000 Castel di Sangro 52 (8)
2000–2007 Udinese 176 (58)
2007– Juventus 81 (30)

Според Тутоспорт, во Понеделник е закажан состанок меѓу челници на Јуве и на Болоња,на кој состанок ќе се разговара за дефанзивецот на Болоња,Мигел Бритош. Јуве се заинтересирани да го ангажираат а се најавува сума од 5-6 милиони, а постои опција да се искористи Албин Екдал, кој игра на позајмица во Болоња. линк
Ич не сум го прател овој кај ги наоѓаат

Според Калчомеркато, Един Џеко постигнал договор со Манчестер Сити за трансфер, останува уште Волфсбург да ја прифати понудата од Сити,која се шпекулира дека се движи од 30 до 35 милиони.

1 year later. . .

Депресивен, згаден од вредноста на парите, под лексилиуми, со 6 месечен goal drought гребе по земја и моли да биде продаден било каде :icon_mrgr

Сериозно, зарем мисли дека баш таму ке ја најде среќата ?

Benvenuti nella pagina ufficiale di Lucas Piazon!! Talento brasiliano vicino alla Juventus!!

Ова го сретнав на фејсбук, а кој е овој појма неам!!

Сериозно, зарем мисли дека баш таму ке ја најде среќата ?
Изминатите 2 летни трансфер периоди, Џеко се поврзуваше со трансфери,но поради високата сума која беше побарана од страна на Волфсбург,ниту еден клуб не сакаше да им ја даде таа сума на Волфсбург, и Џеко остана во Волфсбург.Последниов трансфер период, Волфсбург се договори со Сити за 40 милиони евра, но Џеко одби да се пресели во Сити најверојатно поради силниот интерес на Јувентус. Но,Волфсбург не се согласи да ја намали сумата,и поради тоа Џеко остана во Волфсбург(иако неколку пати изјави дека негова желба е да се пресели во Јувентус, и веќе сите релевантни спортски медиуми пишуваа дека Јуве и Џеко имаат меѓусебен договор).

Понудата на Сити од 30-35 милиони евра во Јануарскиот преоден рок е понуда која не може да ја достави ниту еден друг клуб во Јануари, а исто така и во Јуни, бидејќи во Јуни, Џеко ќе биде во последната година од договорот и Волфсбург нема да можат да земат таква сума за својот напаѓач.

ни ојде Џеко а?

--- надополнето ---

Benvenuti nella pagina ufficiale di Lucas Piazon!! Talento brasiliano vicino alla Juventus!!

Ова го сретнав на фејсбук, а кој е овој појма неам!!

за официално немат уште точно да ама останува да видиме а и пред некој ден марота изјави дека го следи играчот само мене мие чудно што играчот е нон еу играч а веке тоа место е пополнато а и имат 17 години на 20 јануари ке полни 18 незнам како оди ова работа со новиве правила .. ама сигурно годинава нема да можи да игра тек од наредната нека трена со примавера

ни ојде Џеко а?

--- надополнето ---

за официално немат уште точно да ама останува да видиме а и пред некој ден марота изјави дека го следи играчот само мене мие чудно што играчот е нон еу играч а веке тоа место е пополнато а и имат 17 години на 20 јануари ке полни 18 незнам како оди ова работа со новиве правила .. ама сигурно годинава нема да можи да игра тек од наредната нека трена со примавера
по пари голем гз .Сега ако си ужуваме ке ни ојде и бензема а и сам гледаш се разигрува .Тогаш ке шетаме по болоња и другите клубови барајки звезди и ке бараме титула абе ај .

Ја користам оваа прилика да им ги честитам празниците на сите фанови на Јуве :)

15587616939057958511484.jpg

Готово,ми ги упропасти новогодишните празници:)

Attachments

• C_3_Media_939444_immagine_l.jpg
    C_3_Media_939444_immagine_l.jpg
    26,6 KB · Прегледи: 24
Толку беше од Диего,откако разочара во Волфсбург изгледа ќе биде ставен на трансфер листа,а негова следна дестинација највероватно ќе биде Бразил,каде се заинтересирани Сан Паоло и неговиот поранешен клуб Сантос.линк

Толку беше од Диего,откако разочара во Волфсбург изгледа ќе биде ставен на трансфер листа,а негова следна дестинација највероватно ќе биде Бразил,каде се заинтересирани Сан Паоло и неговиот поранешен клуб Сантос.линк
:OOOOOOOOOOOOOOOO нека се врати таму од кај што дошол

да го зееме за 10милиони :)

--- надополнето ---

Готово,ми ги упропасти новогодишните празници:)
очигледно треба да го напушти фудбалов и да најде други занимации како местач на елки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom