Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Трентинг кампот шо трениравме летото се викаше Пинцоло (Pincolo) некаде тренираја околу 2 недели таму .... а тој е и воедно тренинг камп од јуве на кој тренираја пред сканалот
Мислам дека треба да се вратиме таму,ова со Виново веќе премногу проблеми ни направи.Немаме вишок трпение време и играчи па да ни е сеедно дали ке се повредуваат и колку ке трае тоа.

Мислам дека треба да се вратиме таму,ова со Виново веќе премногу проблеми ни направи.Немаме вишок трпение време и играчи па да ни е сеедно дали ке се повредуваат и колку ке трае тоа.
Едноставно е да се реновира Пинцоло и готово не е лош центар пред сезона тренираат таму а после не незнам зошто

Едноставно е да се реновира Пинцоло и готово не е лош центар пред сезона тренираат таму а после не незнам зошто

А има некој податоци каде точно се наоѓаат тие два центри? Дали се многу оддалечени од новиот стадион?

Трентинг кампот шо трениравме летото се викаше Пинцоло (Pincolo) некаде тренираја околу 2 недели таму .... а тој е и воедно тренинг камп од јуве на кој тренираја пред сканалот

Какво Пинцоло бе, то е летен тренинг камп. http://en.wikipedia.org/wiki/Pinzolo
Види го кај е на мапата, во Трентино, Торино е во Пиемонт а меѓу нив е Ломбардија (на Милано провинцијата). Ова ти е нешто како да одиш до Пловдив да тренираш.

За САСЕПТТ, Виново според вики е некои 15км југозападно од торино шо ич не е страшно.

Види го кај е на мапата, во Трентино, Торино е во Пиемонт а меѓу нив е Ломбардија (на Милано провинцијата). Ова ти е нешто како да одиш до Пловдив да тренираш.

Да, да сега видов многу е далеку.Виново ни е ептен блиску ама ако нема услови ке мора да се наоѓа трета варијанта ама тоа би било доста скапо.

Јуве во 2004/2005 година се пресели во Виново,кога тренер на Јуве беше Фабио Капело.Пред тоа Јуве тренираше на Сиспорт.Пинцоло не е тренинг камп на Јувентус,во тој тренинг камп последните 5 сезони Јувентус ги поминува подготовките за новата сезона.

За САСЕПТТ, Виново според вики е некои 15км југозападно од торино шо ич не е страшно.
хехех па за летото ти кажав дека налето таму тренирале итрачите во ред е се :)

--- надополнето ---

Јуве во 2004/2005 година се пресели во Виново,кога тренер на Јуве беше Фабио Капело.Пред тоа Јуве тренираше на Сиспорт.Пинцоло не е тренинг камп на Јувентус,во тој тренинг камп последните 5 сезони Јувентус ги поминува подготовките за новата сезона.

да да знам кико хехе не сум до толку

хехех па за летото ти кажав дека налето таму тренирале итрачите во ред е се :)

Ок, можи јас лошо го почнав муабелот, Кога спомнав лето мислев на првите кола од новата сезона, а не на претсезоната. Мислев дека некое време тренираа на друго место во Торино додека се поправаше Виново. Ама можи го поправале во летниот период.

@Кико, а имаш некакви информации во каква состојба е Сиспорт? Како шо ѕирнав набрзина на гугле ми изгледа ко да го имат преуредено за друга намена тенис, менис. ... Не ми делува дека е употребливо. Дали некаде имаш сретнато да се спомнуваат алтернативи за Виново?

http://www.sport.we-news.com/calcio...ventus-beppe-marotta-a-caccia-di-un-difensore
За 5-6 милиони дечково е топ,зборам за Хангеланд од Фулам,и Арсенал мислам дека го бараше али звер е у одбрана,боље од Легротаље сигурно и еве ни сигурна резерва па може да му земе местото и на Бонучи.

Ок, можи јас лошо го почнав муабелот, Кога спомнав лето мислев на првите кола од новата сезона, а не на претсезоната. Мислев дека некое време тренираа на друго место во Торино додека се поправаше Виново. Ама можи го поправале во летниот период.

@Кико, а имаш некакви информации во каква состојба е Сиспорт? Како шо ѕирнав набрзина на гугле ми изгледа ко да го имат преуредено за друга намена тенис, менис. ... Не ми делува дека е употребливо. Дали некаде имаш сретнато да се спомнуваат алтернативи за Виново?
добро јас се извинувам јас неубо имав пишано мислев на летниот период некој 2 недели

Дечки ако има некој проблем со Виново верувам дека до сега ќе го сменеа местото, мислам дека има многу постручни луѓе од нас кој знаат што прават, доколку стварно е до тренинг центарот тогаш тоа е тежок фејл на самата управа, клуб како ЈУВЕ не треба да си дозволи такви пропусти.

Според Sky.it:

Storari

Salihamidzic--Bonucci--Chiellini--Grosso

Pepe--Melo--Aquilani--Marchisio

Quagliarella--Iaquinta

^ Се надевав дека Капитенот ќе игра, ама добро е што игра Мело, а не Сисоко.

Edit: Според ова, Момо е прв тим...

Juventus - Roma
X
48 - 20 - 8
145 - ГОЛОВИ - 55
13 - од пенали - 6​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom