Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Следен натпревар ќе ни биде во среда навечер.Ќе гостуваме против незгодната Бреша.Овој натпревар ќе биде тежок.Да се надеваме дека ќе извадиме позитивен резултат.

Ке се врати некој од повредените за со бреша?

Ке се врати некој од повредените за со бреша?

Не.Се надевам дека со Мело не е нешто сериозно и ќе може да сметаме на него,но ќе видиме во наредните денови.Не знам исто така и за Киелини дали ќе биде подготвен за следниот натпревар.

Не.Се надевам дека со Мело не е нешто сериозно и ќе може да сметаме на него,но ќе видиме во наредните денови.Не знам исто така и за Киелини дали ќе биде подготвен за следниот натпревар.
kiellini za sledniot natprevar ke bide podgotven kako shto znam jas

Frederik Sorensen - 7.0

Despite his error in the build-up to the first goal, the youngster had an excellent game. He was very strong in his tackling and showed good positioning and marking. If he continues to play like this, he might as well break into the first team.

е не ќе се заебаваме,стварно добро изигра копиљов.

Честито победа..
Ја гледав преку мулти пренос така да неможам да коментирам многу.:)

Ај нека ни е честита победата така така фативме приклучок кон врвон и разликата сега во однос со Лацио и Интер ја намаливме :))

Не го гледав натпреварот но според тоа што го видов од хајлајтот сега задоволен сум од резултатот и од шансите кои беа створени :) Ни претстои тешко гостување во Бреша, но мислам дека ќе продолжиме со победничката серија. Forza Juventus !!

Кај е сега тој што викаше дека јуве местел (При секој загубен натпревар) Изгледа фатил на кладилница :)

Браво за момците, си го добив мојот роденденски поклон, победа направена со пресврт, мераци :smir:

Одлично е што покажавме карактер кога ни фали половина и повеќе од тимот. Бевме во негатива, но залагањето, жртвувањето за тимот и тимската игра е на ниво. Капитенот како и секогаш прецизен кога е најпотребно, Фабио, едно од моите омилени летни засилувања, уште еднаш покажа дека е расен напаѓач. Себичен е на моменти, но сега засега сум презадоволен од неговиот учинок. Добро е и што Јакинта успеа да постигне гол.

Следи незгодно гоствување кај Бреша, но верувам дека Јуве може да ја продолжи победничката серија. FORZA JUVE!

Одлична супер-потребна победа. Убедлива игра (иако со еден играч повеќе). Морам обавезно да го спомнам Аквилани кој заедно со Маркизио станува главна движечка сила на овој тим. Фантастичен настап и на двајцата. Исто и "малиов" Соренсен изигра одлично и мислам дека имаме голем талент. Се надевам ќе добива шанси да игра повремено - бар од замена.

@Azzuri - Среќен роденден, голем да ти расне :)

Сметајте ме и мене за турниров ако има место, пишете ми :)

Еј да, за турнирот: заинтересиран сум и јас ако ви треба еден Красич :) ако се игра после колоквиумскава недела. Моментално се концентрирам на средовековна италијанска поезија :zid: :zid:

Одлична супер-потребна победа. Убедлива игра (иако со еден играч повеќе). Морам обавезно да го спомнам Аквилани кој заедно со Маркизио станува главна движечка сила на овој тим. Фантастичен настап и на двајцата. Исто и "малиов" Соренсен изигра одлично и мислам дека имаме голем талент. Се надевам ќе добива шанси да игра повремено - бар од замена.

@Azzuri - Среќен роденден, голем да ти расне :)

Фала брат, али како почна утакмицата мислам дека остарев уште некоја година :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom