Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Момци,да ве прашам пошто нема да ја глеам утре јуве,ќе идам на мзт-работнички а таа е од 19-00,кај да ја симнам утакмицата?некој торент или страна ако знаете пишете ми ,сакам да ја глеам.
Немаш нешто у стилот видео рекордер?И да немаш,може да се ангажираш на компјутер да направиш,некое програмче за снимање,пушти торент предвреме па нека се снима...претпоставувам,не ме факај за збор....Оти Торенти не ми се верува,знам на замунда ставаат, ама само од по значајни натпревари...

Момци,да ве прашам пошто нема да ја глеам утре јуве,ќе идам на мзт-работнички а таа е од 19-00,кај да ја симнам утакмицата?некој торент или страна ако знаете пишете ми ,сакам да ја глеам.

ќе ти ја најдам јас и линк ќе ти рпатам не се секирај.поз:back::smir:

Повикани за со Салзбург:
2 Motta
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
19 Bonucci
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
35 Buchel
36 Giandonato
37 Boniperti
38 Libertazzi
39 Camilleri
41 Giannetti
45 De Paola
46 Liviero

ништо,поради суспензијата во Серија А,Красич е сигурен стартер во тимот што ќе значи само едно....тренинг натпревар

Пак почнаа да се повредуваат како лани.Џабе дојде тој физиотерапевт ли што беше господин 0 повреди.Така го викавме мислам.Ама имаме шанси да победиме.Мајсторот е во нападот сигурен, само мислам дека наместо амаури треба некој младинец да стави.Красич и маркизио крила најверојатно, сисоко на средина со.......млад некој ако не се лажам.Во одбраната имам доверба во бонучи и легротаље-изиграа добро на претходната со милан.Мота десен бек и лев анонимнус некој.Красич и Дел Пиеро ке ја решат утакмицава ке видите 3-0 или 2-0 според мене јконечен резултат.

--- надополнето ---

Зашто мело не е повикан?

ЗАШТО СЕ ПОВРЕДИ И ОН.:zid::zid:

Пак почнаа да се повредуваат како лани.Џабе дојде тој физиотерапевт ли што беше господин 0 повреди.Така го викавме мислам.Ама имаме шанси да победиме.Мајсторот е во нападот сигурен, само мислам дека наместо амаури треба некој младинец да стави.Красич и маркизио крила најверојатно, сисоко на средина со.......млад некој ако не се лажам.Во одбраната имам доверба во бонучи и легротаље-изиграа добро на претходната со милан.Мота десен бек и лев анонимнус некој.Красич и Дел Пиеро ке ја решат утакмицава ке видите 3-0 или 2-0 според мене јконечен резултат.

--- надополнето ---

ЗАШТО СЕ ПОВРЕДИ И ОН.:zid::zid:
Колку време?

[FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]Не пишува колку време ке отсуствува мело.Еве еден текст на англиски, ме мрзи да преведувам.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular]Juve also lose Felipe Melo[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Felipe Melo has been added to the injury list for the Europa League game with Salzburg, but Momo Sissoko is in the Juventus squad.
[/FONT] [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]The Bianconeri are decimated for tomorrow’s match in Turin, as they are without Paolo De Ceglie, Jorge Martinez, Armand Traoré, Gigi Buffon, Leandro Rinaudo, Davide Lanzafame, Vincenzo Iaquinta, Zdenek Grygera and Alex Manninger.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]On top of those injuries, Fabio Quagliarella, Alberto Aquilani, Fabio Grosso and Hasan Salihamidzic are unavailable for the Europa League.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Coach Gigi Del Neri has now lost Felipe Melo as well, while question marks remain over Sissoko after he limped out of training with a muscular problem.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juve have only 10 senior players available.

[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus squad: [/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]2 Motta, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 Amauri, 19 Bonucci, 23 Pepe, 27 Krasic, 30 Storari, 31 Costantino, 33 Legrottaglie, 35 Buchel, 36 Giandonato, 37 Boniperti, 38 Libertazzi, 39 Camilleri, 41 Giannetti, 45 De Paola, 46 Liviero[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, Geneva, Swiss, SunSans-Regular][/FONT]

Колку време?
Повредата на Мело е мала,а Тутоспорт пишуваше дека Дел Нери поради претпазливост можеби нема да го повика на натпреварот со Салцбург.

Агентот на Капдевиља изјави дека Јувентус сеуште се заинтересирани за Капдевиља,но дека Јуве не е единствениот клуб кој се интересира за Шпанскиот репрезентативец. линк

Повредата на Мело е мала,а Тутоспорт пишуваше дека Дел Нери поради претпазливост можеби нема да го повика на натпреварот со Салцбург.

Агентот на Капдевиља изјави дека Јувентус сеуште се заинтересирани за Капдевиља,но дека Јуве не е единствениот клуб кој се интересира за Шпанскиот репрезентативец. линк

А кој ке игра со сисоко на средината?Маркизио би требало крило да игра.

Не се знае точно, но можеби е само претпазливост од понатамошна повреда со оглед на фактот дека Мело ги одигра сите натпревари во Серија А и Лига Европа. Неговото место ке биде покриено со Сисоко.

Овој натпревар воопшто нема да биде walk in the park. 15 души се неспособни за настап вечерва, па ради тоа сигурно ке имаме 2-3 од младинците.
Салзбург нема што да загуби, ке игра без никаков притисок и веројатно со намјалце 7-8 луѓе напикани во 16 метри. Тандемот Мело - Аквилани не може да настапува во Европа (нешто што јас лично го сметем за клучен момент поради првите 3 неуспешни настапи ), но сепак имаме доволно играчи да покријат отсуствата и да освоиме 3 бода.

Добро е што Красич ке биде свеж. Нема одиграно натпревар добри 10ина дена, па Јувентус мора да го искористи тоа. Само немам информација дали Киелини ке биде стартер вечерва.

А кој ке игра со сисоко на средината?Маркизио би требало крило да игра.
На вчерашниот тренинг натпревар,Пепе тренирал како бек,а се најавува формацијата:

Juventus (4-4-2) Storari, Motta, Bonucci, Legrottaglie, Pepe, Krasic, Sissoko, Giandonato, Marchisio, Del Piero, Amauri. All: Delneri

Сторари

Мота--Бонучи--Легро--Пепе

Красич--Сисоко--Џандонато--Маркизио

Амаури--Дел Пиеро

--- надополнето ---

Добро е што Красич ке биде свеж. Нема одиграно натпревар добри 10ина дена, па Јувентус мора да го искористи тоа. Само немам информација дали Киелини ке биде стартер вечерва.
Киелини не е во повиканите.И тој има мала повреда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom