Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто брзаме толку во напад бе?Овие што убаво стрпеливо ираат а ние мора да брзаме и да згрешиме во нападот.....

3 бода од 3 утакмици у група во која требаше само ман сити да биде конкурент...ништо од константноста која толку мнго ја сакаме...

Losa igra na juventus :( Trebase da napadneme so site sili barem sea da zemevme 3 boda vaka sme 0-3-0 ali sepak mnogu normalno ne se otkazuvame FORZA JUVE!!!!!!

1 Man.City - 7
2 Lech -4
3 Juventus -3
4 Salzburg-1

Salzburg првиот бод против нас го освоија...честитки за нив....Следната ако не тепаме против Сити и од лига европа ке испаднеме во фаза по групи зашто леч сигурно ке ги тепа salzburg..

Овој Амаури кога ќе даде гол, ќе го прогласам денот за празник и секоја година ќе празнувам на тој ден. Мамата негова, што не го скине некој или ако не тоа, барем да му скрши нога и да не го гледам година дена. Не се раѓа такво дрво често. Ако го продаваме барем ако не извадиме пари поради неговите квалитети, тогаш ќе извадиме затоа што е раритет во светот на фудбалот.

Слабо ептен ја гледав Красич даде гол ама што промаши потоа..незнам шо потег му беше кога го стави Мело без памет играч требаше да го остави Мартинез да игра.Не може со Сисоко и Мело во средина двајца дефанзивни играчи а и одбранава ваа година многу слаба не е како порано секоја утакмица примаат гол.

Ништо од пресвртот :toe: разочаран сум од играта и 3 бода од 3 одиграни е лошо али ај уште по една утакмица со сите иаме...Кај ја ставиа од 9 саат нема време за поправен :pos2:

Навивам за Јувентус 15 години.... Се кладам 8 години.... Конечно доживеав да гледам една утекмица која е наместена за кладилниците.... Красич промашува од 3 метри, Дел пиеро шутира волеј кога се наоѓа на 16 метри ..... и никој апсолутно никој не сака да тргне во напад.... секој кој ја гледаше утакмицата знае дека е наместена.... и како да навиваш за екипа која мести важна ( клучна ) утакмица ..... не знам колку пари им донесе на кладилниците, мене ми однесе добра сума, меѓуто ми ја однесе желбата и љлубовта кон клубот и кон фудбалот воопшто... со мирно срце ќе кажам дека сме ја заслужиле серија Б а сега заслужуваме веројатно и серија Ц. поздрав до навивачите на Јуве, оние кои ја гледаа утакмицата мислам ќе се сложат со мене за погоре кажаното не за друго туку поради чиста објективност.... како и да е веројатно сега ќе ми биде помило кога Интер ќе реди победи во Италија и ќе освојува титули, зашто Јувентус едноставно не заслужува да трошиш време и нерви и да навиваш за местачка екипа.......

Зашто не ги одмараше второ полувреме не ми е јасно.Првиот тим да излезеше на почеток и да дадевме гол-два и второ ке ги извадеше тие што треба да одмараат, ама ете се деси..Ако тепаме против болоља со повеќе од гол разлика среќен ке бидам пак...

Амаури е ретко неталентиран фудбалер, толку лош фудбалер со толку одлична умешност да се сопне и да се посере додека е во шанса, па и да заебе цела акција, еднаш набацена топка кон Красиќ кој беше во чиста позиција од пред нога му ја избаци со глава.
И со Сисоко е истата приказна, требаше да го замени одамна, да му ги скрати маките.

Овој Амаури кога ќе даде гол, ќе го прогласам денот за празник и секоја година ќе празнувам на тој ден. Мамата негова, што не го скине некој или ако не тоа, барем да му скрши нога и да не го гледам година дена. Не се раѓа такво дрво често. Ако го продаваме барем ако не извадиме пари поради неговите квалитети, тогаш ќе извадиме затоа што е раритет во светот на фудбалот.

Потполно се согласувам со тебе друже дека Амаури е дрво невидено. Тој е единствен играч што го мразам во моментов а и ќе го мразам и во иднина заради тоа што како да игра за противничката екипа а не за Јувентус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom