Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
102.3 % :vozbud: Ne go davam Marchisio za eden Akvilani, A I MARCHISIO E PODOBAR siguren sum:smir:

замисли Аквилани да бил од школата на Јуве, а не Маркисио колку ли само ќе си зборувал дека Аквилани е подобар, али те сваќам, гордоста не дава:smir:

море брат мора да се провери подобриот од нив двајца мислам се види кој подобро ке игра ... може да се пробаат и заедно

може и двајцата, но без деструктивец би било многу лошо, значи Аквилани и Макризио во игра но позади нив деструктивец...
Маркизио јас го сметам како еден "тркач" во среден ред, значајна улога но не многу приметлива, додека Аквилани го има сето тоа, но плус е многу покреативен и е поголем техничар...

Ланзафаме ќе биде надвор од терените 40 дена. линк

Sky и Gazzeta најавуваат:

Storari

Grygera--Bonucci--Chiellini--De Ceglie

Krasic--Melo--Aquilani--Marchisio

Amauri--Quagliarella

Ланзафаме ќе биде надвор од терените 40 дена. линк

Sky и Gazzeta најавуваат:

Storari

Grygera--Bonucci--Chiellini--De Ceglie

Krasic--Melo--Aquilani--Marchisio

Amauri--Quagliarella

абе кико братче мојш да ми најш од годинава колку повреди иаме и колку повреди истиот период лани фала да видиме лекарскиот тим дали добро си ја врши работата а околу составот не ми се допага тоа што маркисио е стваен на не природна позија ... али што е тука е ке видиме утре како ке изирааат

Реално добра вест за вас.
И јас така мислам :)...Инаку што се однесува до денешниов натпревар очекувам сигурна победа од 3-4 : 0. Сите играчи имаа + одмор од околу недела дена за разлика од другите екипи така да не би требало да има проблеми против Лече иако се многу опасна екипа.

-

Тутоспорт пишува дека на денешниот натпревар во нападот сигурно стартува Кваљарела,и во средината Аквилани,а се најавува дека и Пепе ќе биде стартер против Лече после натпреварите со Сити и Интер на кои беше на клупа.Маркизио веројатно ќе биде одморан за натпреварот со Салцбург,а можно е и наместо Мело натпреварот да го почни Сисоко.Конечниот состав Дел Нери ќе го оформел после утринскиот тренинг .

Probabili formazioni:

JUVENTUS (4-4-2): Storari; Grygera, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Krasic, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio; Quagliarella, Amauri.
A disposizione: Manninger, Motta, Legrottaglie, Sissoko, Pepe, Del Piero, Iaquinta.
Allenatore: Luigi Delneri
JUVENTUS (4-4-2): Storari
Grygera - Bonucci - Chiellini - De Ceglie
Krasic - Felipe Melo - Aquilani - Marchisio -
Quagliarella - Amauri.
najverojatno ovaj sostav

Le formazioni ufficiali:

JUVENTUS: Storari, Grygera, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio, Quagliarella, Amauri. All. Del Neri. A disposizione: Manninger, Motta, Legrottaglie, Martinez, Pepe, Sissoko, Del Piero.
JUVENTUS:
Storari
Grygera - Bonucci - Chiellini - De Ceglie
Krasic - Melo - Aquilani - Marchisio
Quagliarella - Amauri

Нека ни е со среќа денес. Со вакви боси тимови ко Лече највеќе ни е потребна среќата и баш не не служеше последниве 2-3 години.

Колку е коефициент да стаев Амаури дека сам ќе се повреди?:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom