Darksiders

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Искрено, не знам како сеуште нема тема за играва. :)
Ова е можеби најдобрата hack and slash игра која ќе искочи годинава.
Станува збор за тешка копија на God of War и Devil May Cry, поточно делува како фузија на двете игри. Е сеа, може е копија, ама затоа е проклето добра копија! : )

war-darksiders-2154826-2560-1600.jpg

Вие сте War, еден од четирите јавачи на апокалипсата, а ваше е...ајт, ќе си ја играте. Одлична акција, огромен простор за истражување на околината, безброј можни апгрејди на оружјата и самиот лик...

Мое е да ја препорачам, а ваше е да ја пробате! :)
darksiders-wrath-of-war-20080404091716465_640w.jpg

darksiders-wrath-of-war-20080715082643153_640w.jpg

Ја играв на хбох катастрофа беше, како со 12 фрејма во сек да ја играв, интересна е заразна некогаш стварно ме нервираше бидејќи светот е голем и се губев па јавав којњ како некоја будала. (има којњ накај пола од играта можеш да си го викаш целов реме надвор).

--- надополнето ---

А и некогаш губев и по 2 часа додека го најдев правилниот пат, има доста мислење...

wow! mnogu dobar trailer , inache jak pc sigurno bara igrava.. i prvpat ja gleeedam ova igra :( a sakam da ja imam

wow! mnogu dobar trailer , inache jak pc sigurno bara igrava.. i prvpat ja gleeedam ova igra :( a sakam da ja imam

Трејлеров врска нема со играва, така е само на почетокот 15-тина минути и после не гледаш модерно време.

Океј бе Џои, океј, чил.
У 2 реченици имаш 15 спојлера стаено, аман. : )

Значи на PC иде топ, не знам на боксот како е. Има се што би сакал од ваква игра, поточно целосен God of War rip-off, со примеси на Devil May Cry. Ако ги сакате овие две игри, сигурно и оваа ќе ви се допаѓа!

Летоска ја тестирав на Пс3 во Белград и од тие 15-20 мин. ме заинтересира да ја зеам но за жал немав лова у џеб. Ете и до ден денес не стигнав да ја купам... но еве за среќа место да изгорам некои си 50тина евра ќе изгорам 15тина гига(кој во моментов нит тоа го иам :kesa:).
Веднаш после 00-00 1 Окт. праам рестарт на рутер и ја брзам на дл.
До тогаш уживајте во прекрасниот гејмплеј кој го овозможува Дарксајдерс.

Океј бе Џои, океј, чил.
У 2 реченици имаш 15 спојлера стаено, аман. : )

Значи на PC иде топ, не знам на боксот како е. Има се што би сакал од ваква игра, поточно целосен God of War rip-off, со примеси на Devil May Cry. Ако ги сакате овие две игри, сигурно и оваа ќе ви се допаѓа!

Еј де за еден којњ :)

Гледав Reviews за играва и ми остаи ептен големи импресиии иако е мноооогу слична на God of War и Devil May Cry како што напомена Мац,но вреди да се проба ..

Гледав Reviews за играва и ми остаи ептен големи импресиии иако е мноооогу слична на God of War и Devil May Cry како што напомена Мац,но вреди да се проба ..

Ако ви се свиѓа ооваа ви ја препорачувам ин дантес инферно.

Имам и за неа гледано Reviews ама незнам дали за PC или за PSP да ја симнам...
Ваше мислење?

Имам и за неа гледано Reviews ама незнам дали за PC или за PSP да ја симнам...
Ваше мислење?

Јас ја играв цела, и баш ми се свиѓа. Вреди да се проба ако сакаш такви игри.

Обожавааааааааам такви игри и ете ме натера да ја симнам и ќе ја симнам :icon_lol: Исто така ја иам свртено Devil May Cry и God of War и игриве сееееее нешо најбоље:wink:

Оваа игра не се ни споредува со GoW3. На сосема друго ниво се. Ама океј игра е, ја играв пред неколку месеци на Faibox.

Мое мислење, верзијава за PC е многу лош порт, не можеш ни графика да наместиш, а да не збориме што освен на Xbox360 controller, не можеш да ја играш на друг пошо нешто е ептен избагирано со камерата -.- 1/10 за портот, 5/10 за играта.

--- надополнето ---

Со помош на емулатор го оправив џоистикот и некако почнав да го менувам мислењето за играва ^.^

Ја симнав верзијата на SKIDROW и нешо ме зафркават. :@

Кога ќе се наполне до крајот инсталацијата, ми пишува " Non Responding " и се појавува за да инсталирам DirectX. Го инсталирвам DirectX-от и се појавува нешо " Microsoft Visual C++ 2005 SP1 " таква глупост и без разлика дали ќе стегнам " Yes " или " No " пак ме враќа на DirectX-от. Стегам Install/Don't Install и повторно пак се појавуват " Microsoft bullshit " и одново и одново, а инсталацијата си останува да си пишува " Non Responding ".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom