GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Секој втор може да напраи прелаз од една до друга трака, тоа е најмала работа кај DJ-ите, тоа е најлесното нешто. Особено у музика као шо праат Армин и Тиесто. И верувај ми за ова.Potpisot ti e ok. Darknes....u darknes si za Djive. Sho se bolje Goce ili SLave? So takvoto da ne vrtat?? Probaj napravi premin od edna na druga traka bez ni malce da se oseti toa, probaj da ja pogodis muzikata za nekolku iljadi lugje,probaj da dignes atmosfera,probaj da iskomuniciras so publikata bez nieden zbor....Imas protiv Djte,ok,tvoja rabota si e toa ama nemoj bez veze da pisuvas. Odgovori na temata i diskutiraj za toa koj DJ spored tebe e najdobar,ne ispravaj krivi drini ovde.
Далеку е потешко да напраиш прелаз на ДнБ траки него на Транс траки.
А за кревањето публика. Дрвење ташаци. Шо не ме крене мене на негова журка?
У право си, зашо не припаѓам таму.
Он крева на нозе илјадници луѓе, не дека им ја погодил музиката, туку они дошле на транс, и он им пушта транс, јака филозофија а?
Ја ко идам на ДнБ жур, незнам колкав СКОТ треба да биде Славе или Game-over за да не ме крене, стварно незнам.
А шо има боље Гоце од Армин? Нешо шо армин никад нема да го има, ненормално ебено скречање.
А коа мислиш на боранија викаш грав или викаш боранија?Oлабави малце ..многу си уфуран ..и после не викаш дека си буквалиста .. преку к*р ако викаме некој артист или дј ..што добиваш тука ти или било кој уопште...исти к*р разно паковање .кога веќе некој оди на журка ..ќе се забавува или ќе дреме како ќуран во некој ќош размислувајќи дали е овој дј или артист ...