Како да ја откријам својата сексуална ориентација?

• Креатор на темата Креатор на темата AnGeL.BoY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И педофилијата и зоофилијата и некрофилијата се со емоции. Зоофило не клецка лабрадор оти нема друго шо да праи - од досада...

Срце ја немам намера тебе да ти објаснувам или да ти докажувам нешто. Ти си имаш твое мислење, ок, го почитувам тоа ама не значи дека се согласувам со тоа. Секој со своето, ни мене ме интересира ти што правиш во 4 ѕида, ни тебе не треба да те интересира што другите прават!

Читав за инцест во Хрватска (мислам беше) барал некој пратеник да се легализира.Како демек не е страшно пошто и двајцата сакале.И тоа за тебе е нормално?Види поради механизмиве во демократијава сте добиле некое право (демек да не ве дискриминираат) што е во ред.Само немој да кажуваш како тоа е "НОРМАЛНО".Пошто не е нормално.Не сакам моето дете да гледа педери на улица како се лижат.Што да му кажам кога ќе праша "зошто чичковците се бацуваат"?

Прво муабетов ти е . . мислам беше, зборувај за нешта што сигурно ги знаеш
и мака ми е да споредувате ХОМОСЕКСУАЛНОСТ со било какви други ...ФИЛИИ, пошо немаат ни во името заедничко
кратко прашање: Што ако твоето дете биде хомосекуалец (што исрено не му го посакувам, ако има родители хомогоби. А веројатноста за такво нешто реално постои)?

Срце ја немам намера тебе да ти објаснувам или да ти докажувам нешто. Ти си имаш твое мислење, ок, го почитувам тоа ама не значи дека се согласувам со тоа. Секој со своето, ни мене ме интересира ти што правиш во 4 ѕида, ни тебе не треба да те интересира што другите прават!

Не се љути, си праиме муабет, јас колку што памтам ти се пофали овде дека си лезбејка.
Толку од она “нема интересирање што кој прави во 4 зида“
Интересно е што гејојте се изгорени јавно да излегуваат со својата настраност или (противприродност) де парадирад де прават друштва и здруженија, де излегват на ТВ изјвуваат ЈАС СУМ ГЕЈ, ЈАС СУМ ГЕЈ... некако патат од тоа сите околу нив да знат што прават тие во 4 зида.

*Животните можат да дадат јасна и гласна согласност за секс со човек (кога него ќе му се присака) ?
ц ц ц ц ц, уште малку и договори со животните ќе почнете да потпишувате. :tapp:
*Дечињата можат ли да одлучат здрело и согласат на сексуален чин со возрасен човек?
*А, па за мртвите и да не прашувам
Како да не прашуваш? Мораш да побараш согласност од секој партнер.
Со вакво размислување се иде у затвор, а таму ќе го јајш стапот од цимерчињата.

Ич нејќам ваква дискусија ( за други некои, најдобро мозм да кажам за себе си) ама се фатив за орото . .
*Животните можат да дадат јасна и гласна согласност за секс со човек (кога него ќе му се присака) ?
*Дечињата можат ли да одлучат здрело и согласат на сексуален чин со возрасен човек?
*А, па за мртвите и да не прашувам

*Хомосексуалците свесно и доброволно и самоволно се согласуваат на секс (зборам во случај за две возрасни особи), за разлика од останативе настрани примери (за кои ти се фати цврсто, а додека на другите докази за природноста на хомосекуалноста кои ги спомнав немаш аргументи - па ги игнорираш ) каде цело време една од страните (било дте, било мртовец или животно) прво не се во состојба севсно да одлучуваат за себе,а второ не се ни запрашани за согласност од сттана на злоупотребувачот?
А за уживањето при таквите чинови појма нема, неможам да зборувам за нешто што не го знам. Некој кој има такво искуство треба да говори на таа тема. . .

Свати дека свесно и самоволно - не значи дека е и НОРМАЛНО!Инцесот е свесен и самоволен чин.Не е силување.Па на сите им се дигаат цревата од помислата.Или за тебе нормално е некој да си ја е..е мајкаси?

--- надополнето ---

Прво муабетов ти е . . мислам беше, зборувај за нешта што сигурно ги знаеш
и мака ми е да споредувате ХОМОСЕКСУАЛНОСТ со било какви други ...ФИЛИИ, пошо немаат ни во името заедничко
кратко прашање: Што ако твоето дете биде хомосекуалец (што исрено не му го посакувам, ако има родители хомогоби. А веројатноста за такво нешто реално постои)?

Па големи се шансите и да биде,се додека во овој скапан систем медиумите му го презентираат тоа како природна нормална појава.Инцестот не е филија.За тебе и тој е нормален?

ц ц ц ц ц, уште малку и договори со животните ќе почнете да потпишувате. :tapp:

ненамерна грешка, и тоа голема

животните неможат да дадат согласнот - треба да пишува

а инаку провокациите ти се смешни :)

А зошто некрофилијата, зоофилијата ја ставаш во иста линија со хомосексуалците? Ај ти се молам звучиш како тетка ми која ме спореди со наркоман
Гадни дискриминации...
... Да не беше природна немаше ни да постои!
штом ги создала природата, мора да е природно...и постои. Според твоите зборови претходно.
животните неможат да дадат согласнот - треба да пишува
сигурно

Не ме сфаќај погрешно одма, не ти реков дека те мразам или дека сте болни. Реков дека правите споредби во кои искажувате свои ставови кои се погрешни во врска со вашите .....филии. :)
Ја ценам вашата определба, се додека не е поллитичка. Ама пред некое време имаше една статистика, платена од некои надворешни најверојатно активисти, да прикажат дека секој 10-ти Македонец бил геј. Значи дека од активните 2000 членови на форумов, 200 би биле гејови, а тука сте само 3-4-рица. :)

И сега шо имам лично јас со таа некоја статистика!?
Јас поврзав ли некого со статистиката дека шо знам . . . секој 7 од 10 ’стрејт’ човек е хомофоб? -не, ниту имам намера, плус не ги делам баш луѓето на хомо и стрејт . .старомодно е :P :)
да се држиме до муабетот, кога ќе се истрошат ставовите да не се фаќаме за други ’докази’ :)

--- надополнето ---

Свати дека свесно и самоволно - не значи дека е и НОРМАЛНО!Инцесот е свесен и самоволен чин.Не е силување.Па на сите им се дигаат цревата од помислата.Или за тебе нормално е некој да си ја е..е мајкаси?

--- надополнето ---

Па големи се шансите и да биде,се додека во овој скапан систем медиумите му го презентираат тоа како природна нормална појава.Инцестот не е филија.За тебе и тој е нормален?

Царој сте нема шо, се цар до цар
Ме оставивте без зборови, пошо се’ што имав кажав. А и незнам шо се запнав да дискутирам со луѓе кои не ми нудат научни факти и докази за тоа што го зборуваат.
Ваше е правото да си ги браните своите ставови, тука нe се мешам
Ама на рекла кажала неможиме да дискутираме, еве еден линк на англиски и истиот на српски . .. -ми држи вода тоа што многу попаметни луѓе од нас овде на форумов, се собрале пред 30 и кусурот години и ја симнале хомосекуслноста од листата на пореметување,(што предходно некој ’паметен’ доктор ја ставил) . . .а и немора никој да ми докажува јас знам што за мене е нормално - тоа што го чувствувам и сакам

Аман те луѓе :D:D:D:D како ми се запнавте дали за мене бил нормален инцестот!? Зошто мене ме прашуваш за тоа!? Јас не се наоѓам никаде во тој муабет, шо се запнавте со зоофилија, некрофилија, педофилиј, еве сега и инцест!?!?!?!? отворете си друга тема настрана од хомосексуалноста. Темате е хомосекуалноста (мало потсетување)

Знаеш друго што ме заинтригира - ако лично не ти се љубител на иститот пол - што е тоа што те мотивира да пишуваш на сајтов и да докажиш дали хомосексуалноста е природна или не? и да, ако не ти смета колку години имаш?
поздрав и баш чекам одговор на прашањево, баш ме интересира :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_and_psychology
http://sh.wikipedia.org/wiki/Homoseksualnost_i_psihologija

Хомосексуалноста е болест ,болестите се природна работа и од таа гледна точка може така да се дефинира.
Абе нека ти е, ама кој е мотивот тебе шо те тера да пишуваш на темава, шо се најде толку запрашан, тоа те прашав?
Одговори ми на прашањево, конкретно . .

Абе нека ти е, ама кој е мотивот тебе шо те тера да пишуваш на темава, шо се најде толку запрашан, тоа те прашав?
Одговори ми на прашањево, конкретно . .
Прво не нека ми е мене ,тоа е констатација од компетентни и стручни лица кои животот го поминале во истражување .
Мотивот ми е за паѓање на маските ,новата теза демек педерите не се болни него тоа било природно ,теза позади која стои лоби од самите педери кои имаат важни фунции во разни влијателни светски организации.

Прво не нека ми е мене ,тоа е констатација од компетентни и стручни лица кои животот го поминале во истражување .
Мотивот ми е за паѓање на маските ,новата теза демек педерите не се болни него тоа било природно ,теза позади која стои лоби од самите педери кои имаат важни фунции во разни влијателни светски организации.

Просветли ме (те молам) и дај ми линкви, имиња било шо од научниците, кои ги спомна
сакам да прочитам, да видам шо кажале, можи ќе научам нешто ново.

А ти пак не ми кажа кој ти е мотивот што пишуваш на форумов,т.е. на темава? :) уште ме интересира
поздрав :)

И педофилијата и зоофилијата и некрофилијата се со емоции. Зоофило не клецка лабрадор оти нема друго шо да праи - од досада...

Горе спомнатите се заедничко нешто и за хомосексуалците и за хетеросексуалците и причината за нивното настанување е сосема различна од таа за хомосексуалноста....
Да му ја донесиш Моника Белучи на некој хетеросексуален педофил, некрофил, зоофил итн... тешко дека ќе ја одбие....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom