Како се запознавате со женски/машки

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сакам едноставно само да се запознаам со девојката, и кажувам : ти си најубавата девојка во дискотекава........Јас сум тој и тој, имаш убава коса, очи, поглед. Ако ми се засфиѓа ептен и кажувам: те сакам. па после панично и кажувам втора реченица: се вљубувам брзо и силно. И она се смее. Секој е среќен :).

многу едноставно: здраво, како се викаш? мило ми е јас сум дарко:pipi:. кај учиш ?? кај живееш ??/ бла бла зар толку треба да се тераат филозофии :toe:

Ако сакам едноставно само да се запознаам со девојката, и кажувам : ти си најубавата девојка во дискотекава........Јас сум тој и тој, имаш убава коса, очи, поглед. Ако ми се засфиѓа ептен и кажувам: те сакам. па после панично и кажувам втора реченица: се вљубувам брзо и силно. И она се смее. Секој е среќен :).
морам да прашам, колку години имаш?

PSYtisfaction has just sent you a friend request!

Interested in: men.
Status: Single.
Looking for: a relationship.

Confirm/ignore?

:nesvest:

Инаку забораив да пишам.

Ја користам две верзии за упознавање.

Прва, ја прашувам:
- Извини женска, знаеш каде е лево? / Девојко, а татко ти јаде кашкавал?
Ако одговори позитивно, ме сака, ако не, корпа браќе, јебига.

А втората верзија, што нема промашај.
- Абе женска, лепа си ко брод.

Се заљубив.
Е да, ама некад знаат и ignore да кликнат, па после мора да отварам група „Ако 13274623754326 луѓе се зачленат овде, ќе успеам да ја преболам задњата корпа“, па морам да ги собирам другарките да ми праат poke за да ме развеселат, а некоја од нив ќе напраи квиз за гласање „Нели Трпе шо и стисна игнор на PSYtisfaction е кретен???“, или па: „Трпе или Слаткар?“, така да... не е увек лесно...

:icon_lol:

Е да, ама некад знаат и ignore да кликнат, па после мора да отварам група „Ако 13274623754326 луѓе се зачленат овде, ќе успеам да ја преболам задњата корпа“, па морам да ги собирам другарките да ми праат poke за да ме развеселат, а некоја од нив ќе напраи квиз за гласање „Нели Трпе шо и стисна игнор на PSYtisfaction е кретен???“, или па: „Трпе или Слаткар?“, така да... не е увек лесно...

:icon_lol:

Тој шо би кликнал игрнор, сигурно е геј. :)

Леее, Фејсбук го исмејавав побогу, бриши модератори :icon_lol:

Леее, Фејсбук го исмејавав побогу, бриши модератори :icon_lol:

И ја би ги бришел модераторите!

Него, да се фатам ја за работа, ваква девојка да не дудлаш е греф!

[со меко Ф]

da de da . ista e igrata samo igracite se razlicni. najcesto baram upaljac ili cigareta i taka posle si tera muabet se razbira zavisi do muskoto. ne se zamaram so tie fori kao demek treblo muskoto prvo da pristapi bla bla.. 21 vek sme alo:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom