Дали е навистина хомосексуалец ако никогаш немал искуство со спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата Annabel
  • Време на започнување Време на започнување
мразам ХОМОСЕКСУАЛЦИ А НАЈМНОГУ ЖЕНИ БИ ТОА НЕ НЕШТО НАЈЛОШО !!!!!!!!!!!!

Одлучи се, лошо е или не е лошо? Те разбраа, до душа не ни верувам дека и значи твоето мислење со едвај склопена една реченица.

Туку, имав прилика да бидам сведок каде што пријателка несвесно заљубена во хомосексуалец се обидува да му укаже дека може и со жена ќе успее ... се што треба е да проба како ќе биде. - Девојката е сама и сеуште заљубена, тој е со дечкото многу години ...

Замисли да треба се во животот да ни биде искуство за да знаеме што очекуваме од себе, замисли да треба се да пробаме за да бидеме сигурни кои сме.

Исто како некој кога ќе ми каже: не јадам боранија,не ми е убава.
Имаш пробано?
Не.
Епа од каде знаеш дека не ти е убава?!
Ова треба да значи дека ти си пробала секс со женско, па откако си заклучила дека не ти е убаво, си се осигурала дека сакаш само машки.

Нели?

Ова треба да значи дека ти си пробала секс со женско, па откако си заклучила дека не ти е убаво, си се осигурала дека сакаш само машки.

Нели?

Да,драга моја,дали ова важи и за тебе?

Нели?
А ти, откако са ти го савиле, си се одлучил дека ти е убаво, си се осигурал дека сакаш мажи?

Веќе почнав да мислам дека 50% од мажите се хомосексуалци поради тоа што почесто се зборува за нив.Или пак може стварно е така.Кај отиде светот,ќе дојде ден кога човек нема да може дечко да си најде...
Другар ти ако сам тврди дека е геј,значи геј е и завршена работа.

А ти, откако са ти го савиле, си се одлучил дека ти е убаво, си се осигурал дека сакаш мажи?

Мене?
Не.
Јас си знаев дека сакам само машки уште на 13, па не се ни обидував да лажам млади чупиња. Зш да си губам времето?

Башка, актив сум (ако ти значи тоа нешто).

--- надополнето ---

Веќе почнав да мислам дека 50% од мажите се хомосексуалци поради тоа што почесто се зборува за нив.
Кај отиде светот,ќе дојде ден кога човек нема да може дечко да си најде...

Нееее... не се 50. Околу 10 се.
А тоа што почесто се зборува отворено на темава, не значи дека они тоа постануваат хомичи. Едноставно: имаат мадиња да си кажат бе, не да се кријат ко порано.
И друго... јас знам мноооогу лез-девојчиња, па сеуште немам чуено некој стрејт да кука дека ради тоа не можел да си фати чупе :)

Мене?
Не.
Јас си знаев дека сакам само машки уште на 13, па не се ни обидував да лажам млади чупиња. Зш да си губам времето?

Башка, актив сум (ако ти значи тоа нешто).

--- надополнето ---

Нееее... не се 50. Околу 10 се.
А тоа што почесто се зборува отворено на темава, не значи дека они тоа постануваат хомичи. Едноставно: имаат мадиња да си кажат бе, не да се кријат ко порано.
И друго... јас знам мноооогу лез-девојчиња, па сеуште немам чуено некој стрејт да кука дека ради тоа не можел да си фати чупе :)

Хаххаа пак 10-те проценти...

Koche,Bokica,Dr.Kinsey`s delusions & what army?

Реално по мое 1-2 проценти од популацијата се хомосексуалци, испитувањата на Кинсли во најмала рака се сомнителни зошто се правени во места каде имало поголема фрекфенција на хомосексуалци пластично кажано како да правиш испитување во вегетарјански ресторан колку проценти од популацијата се вегетарјанци.

Реално по мое 1-2 проценти од популацијата се хомосексуалци, испитувањата на Кинсли во најмала рака се сомнителни зошто се правени во места каде имало поголема фрекфенција на хомосексуалци пластично кажано како да правиш испитување во вегетарјански ресторан колку проценти од популацијата се вегетарјанци.

Ах, статистика, тоа ти е наука каде може да се покаже дека ако 50% од луѓето јадат грав,а други 50% сланина тогаш сите јадат грав со сланина. Реално за хомосексуалност статистика е лошо да се прави, бидејќи се зема одреден голем примерок од 1100 до кај 1300 луѓе и се испитува, е сега може случајно да се погодат 50% да бидат хомичи, плус бидејќи тоа е некоја анонимна анкета има и такви кои може да се заебаваат и слично, така да ова најлесно се решава при попис на население во кое има графа за сексуалност, арно ама и тука може да се јават проблеми бидејќи некои хомичи и не се толку сигурно во својата сексуалност итн итн. А всушност и зошто ни се битни тие бројки колку од популацијата биле хомичи, мислам дека многу побитен фактор е тоа колку е просечна плата, или дали платата стигнува за живеење отколку тоа колку се хомо, бидејќи и хомосексуалците сакаат добар живот, повисоки плати и да си го приуштат било кое животно задоволство, како и сите ние другите.

А можно е типот да е и...двоц...упс...бисексуалец...

Ако и после секс со жена и маж не се усреќи треба да се оди на останатите варијанти и со метод на елиминација да се утврди што е...
-офца
-леш
-ограда
-измет
-дете
-дрво

На крај ќе се најде нешто...
хахахахахаха дечко ти си луд ХАХАХХА може да те стаам на потпис ?

Нели?

Јави се!!! ... Annabel :) Нестрпливо чекаме информации од терен.

Одлучи се, лошо е или не е лошо? Те разбраа, до душа не ни верувам дека и значи твоето мислење со едвај склопена една реченица.

Туку, имав прилика да бидам сведок каде што пријателка несвесно заљубена во хомосексуалец се обидува да му укаже дека може и со жена ќе успее ... се што треба е да проба како ќе биде. - Девојката е сама и сеуште заљубена, тој е со дечкото многу години ...

Замисли да треба се во животот да ни биде искуство за да знаеме што очекуваме од себе, замисли да треба се да пробаме за да бидеме сигурни кои сме.
одлучен сум МРАЗАМ ХОМОСЕКСУАЛЦИ.
Мразам жени БИСЕКСУАЛНИ ПОВЕКЕ ОД СЕ !!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom