апец
Јувентус фан
Kriminalci koi gi obezbeduvaat svoite bosovi, Gruevski i Jankulovska. Ti ebam drzavata.
Да ти ја ебам јас на тебе Србија, преку к.. од србомани
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kriminalci koi gi obezbeduvaat svoite bosovi, Gruevski i Jankulovska. Ti ebam drzavata.
ne daj Boze, da ti go navlecat deteto na droga, poinaku ke zboruvas..premnogu arno, ne e na arno..rekle nasite stari..sakam da kazam, ne e demokratija za sekogo..postojat i nekoi koi ne zasluzuvaat da ziveat, toa e fakt....Бог да ги прости, кои да се, никој не заслужува предвреме да му заврши животот...
ne daj Boze, da ti go navlecat deteto na droga, poinaku ke zboruvas..premnogu arno, ne e na arno..rekle nasite stari..sakam da kazam, ne e demokratija za sekogo..postojat i nekoi koi ne zasluzuvaat da ziveat, toa e fakt..
ne daj Boze, da ti go navlecat deteto na droga, poinaku ke zboruvas..premnogu arno, ne e na arno..rekle nasite stari..sakam da kazam, ne e demokratija za sekogo..postojat i nekoi koi ne zasluzuvaat da ziveat, toa e fakt..
citam deka e ubien DILER na droga..dali e ubien od drug diler na droga, ili od ocaen roditel, pet pari ne davam..a godini nemam mnogu, imam deca na 17godisna vozrast koi sto gi pazam kako ocite vo glavata..
Pipovski..drugar, nema sekoj pravo na svoj zivot, koga ke porasnis, ke svatis nekoi raboti..
А педерите, педофилите, трансексуалците... и они ли треба да се убијат??? Многу е тенка границата помеѓу демократијата и анархијата.Не размислуваш како што треба и што курац ако бил дилер на дрога ...вон тема е , али стварно не ти сече - тогаш џанките треба да се убијат ако е така , они бараат дрога ..
Не размислуваш како што треба и што курац ако бил дилер на дрога ...вон тема е , али стварно не ти сече - тогаш џанките треба да се убијат ако е така , они бараат дрога ..
не ме свати а и ја не глеам смисла со твојов пост , ај нема везе .. уште еден пост поеќе за бришење од страна модераторот ...А педерите, педофилите, трансексуалците... и они ли треба да се убијат??? Многу е тенка границата помеѓу демократијата и анархијата.
Janker i diler na droga ne e isto...Glupa sporedba...
Дилери, наркомани, криминалци, лихвари и сите што се занимаваат со некакви нелегални активности ама да ви кажам искрено ич не ме боли к.. што им се десило дали ги убиле и зошто ги убиле..
другарче, не го свати претходно kviz што сакаше да каже, Прочитај ми ја последната реченица, никој нема право да си ја земе правдата во сои раце, тоа треба да го направаат институциите но за жал тие секогаш затајуваат. За ова треба некои да виси на плоштад, ако не виси треба народ да се случи ( поточно треба некоја сериозна невладина организација да ја бутка работата ), арно ама народот ќе си коментира по форумите и клупите и ништо друго нема да се случи.не ме свати а и ја не глеам смисла со твојов пост , ај нема везе .. уште еден пост поеќе за бришење од страна модераторот ...
Не сме оф топик бидејки после секое дејствие извршено се бараат мотивите и причините за тоа дејствие ( да не го тупам сега со криминалистика оти навистина ќе влезам оф топик )ОФФФФФФ ТОПИК