- Член од
- 7 октомври 2008
- Мислења
- 6.055
- Поени од реакции
- 6.443
Според досегашните оперативни сознанија, заради банални причини, внатре во клубот, најпрвин настанала вербална расправија и тепачка помеѓу неколкумина српски државјани. Веднаш потоа инволвираните се симнале пред клубот и продолжиле, а таму еден од сопствениците, препознал свој пријател и се вмешал во тепачката. Истиот бил нападнат од спротивната страна по што се вмешале и други лица, а сега починатиот и неговиот пријател Г.П. се обиделе да избегаат. Во тепачката Г.П. се стекнал со телесни повреди во пределот на главата и телото и откако му е пружена медицинска помош, истиот е пуштен од болница. Исто така на телесни повреди се има пожалено и сопственикот на клубот М.К. кој е повикан во полиција.
http://ohridnews.com/index.php?mod=1&kat=4&id=23953
Sto se odnesuva do toa deka na poedini Srbi vo krvta im e da se kurcat i predizvikuvat tepacki toa mozam samo da go potvrdam a toa go priznavaat i samite Srbi.
I toa ne se slucuva samo vo Makedonija tuku sekade kaj so ke stignat, na pr. vo Germanija vo Srpskite diskoteki ne pominala vecer bez tepacka i slicni zaebancii.
Pred nekoj den navijacite na Partizan jadea kotek vo Belgija i tn.
Sepak kako i da e ne trebase da dojde do vakva tragedija, a spored mene najgolema krivica ima policijata.Kako sto citam od nekoj Ohrigani vo kuba libre i porano imalo tepacki pa taka policijata trebala da bide svesna deka treba pogolema prisutnost vo toj kraj.
Sum bil svedok na vakvi tepacki vo Struga na pr. policijata dojde za 1 minuta pred Oaza(mislam deka se vikase).Isto mi se ima sluceno vo Strumica da dojde do guzva vo Selekt policijata isto taka dojde za minuta.Kaj dremele Ohridskite policajci pojma nemam.
http://ohridnews.com/index.php?mod=1&kat=4&id=23953
Sto se odnesuva do toa deka na poedini Srbi vo krvta im e da se kurcat i predizvikuvat tepacki toa mozam samo da go potvrdam a toa go priznavaat i samite Srbi.
I toa ne se slucuva samo vo Makedonija tuku sekade kaj so ke stignat, na pr. vo Germanija vo Srpskite diskoteki ne pominala vecer bez tepacka i slicni zaebancii.
Pred nekoj den navijacite na Partizan jadea kotek vo Belgija i tn.
Sepak kako i da e ne trebase da dojde do vakva tragedija, a spored mene najgolema krivica ima policijata.Kako sto citam od nekoj Ohrigani vo kuba libre i porano imalo tepacki pa taka policijata trebala da bide svesna deka treba pogolema prisutnost vo toj kraj.
Sum bil svedok na vakvi tepacki vo Struga na pr. policijata dojde za 1 minuta pred Oaza(mislam deka se vikase).Isto mi se ima sluceno vo Strumica da dojde do guzva vo Selekt policijata isto taka dojde za minuta.Kaj dremele Ohridskite policajci pojma nemam.