Hahaha,tokmu taka koleske,ama gledam deka ti si mn zbuneta i ne ti teknuva deka e ispit,ili mozebi prepolagas samo vtor?Добро е да се нашалиш, малку да се опуштиш пред колоквиум...
коооооооооооооооооооооооооооој ме натера да се заебам со грдиов предмет.. ахЕколошки се е можно да ти падне....Јас полагав 2 пати на испит и ми паднаа буквално глупи прашања за кои не помислував дека би можело да се паднат, пошо се знае дека најглавните работи треба да се учат само но не излезе така со еколошкиов И плус тоа бара многу во детали да раскажуваш, ако сакаш да добиеш добри поени т.е. да имаш доволно за да положиш
Не колега, завршив ја, го положив на колоквиум, можеби затоа и така напишав, по грешка, сепак те молам нe ми замерувај на грешката...се случуваHahaha,tokmu taka koleske,ama gledam deka ti si mn zbuneta i ne ti teknuva deka e ispit,ili mozebi prepolagas samo vtor?
Ne be,kakvo zameruvanje draga moja koleske,bravo za tebe stom si se spasila od matematika,jas doprva ke treba da se bafram so nea,taka e koa ne mi tekna na vreme minatata godina da si ucamНе колега, завршив ја, го положив на колоквиум, можеби затоа и така напишав, сепак те молам нe ми замерувај на грешката...се случува
Јас би се одморила ама ништо не сум повторила како што треба, ми мириса на Мај работава...па кој е за во Мај нека ме бара...хехехеОдмори си го мозокот и психички подготви се за утре, плус минус решена една задача нема да ти значи многу штом до сега имаш добро извежбано.
Јас за втор кол немав време ни да ги дорешам, а камоли да ги повторам, а за прв отидов без веројатност и пак поминав. Не губи надеж, не можеш да кажеш ништо се додека не го видиш испитот. Вака одморена утре барем ќе можеш да мислиш поубаво ако не друго...Јас би се одморила ама ништо не сум повторила како што треба, ми мириса на Мај работава...па кој е за во Мај нека ме бара...хехехе
Ne se sekiraj koleske,jas ke te druzam,ako sakas i u avgust,ti samo kazi,mene taka mi mirisa rabotava,bar za meneЈас би се одморила ама ништо не сум повторила како што треба, ми мириса на Мај работава...па кој е за во Мај нека ме бара...хехехе
Hahaha,pa vekje si spremiv jas list za zapisuvanje na zadacite,ne se sekiraj,jas ke zapisam i ke ti ja dostavam mojata grupa,ako ne se sluci neso nepredvidenoЛеле малце моралот ми го качи girl_girl јас скроз изгубив надеж, а за дружење ќе се дружиме уште многу сесии, ако не се случи утре чудо.
--- надополнето ---
Ај тие што полагаат утре испит математика нека ги запишат задачите од групата што ќе им се паднат па после ќе си ги размениме
Договорено и јас исто