сметководство е најлесен предмет во прва годинаа според менеАбе оваа последнава тема од сметководство скратена е или .....?
Дај кажете ми дека не треба и таа да се учи, стварно не можам више
Хахахахаха, да полагаше денес мислам дека немаше да го кажеш ова :pos2:сметководство е најлесен предмет во прва годинаа според мене
Абе и јас бев прва, али не заокружив така...... бар мислам ..... појма немам шо заокружував .....Јас и на двете прашања заокружив ниту едно од наведените, и за цената на обврзницата и за каматата. Прилично сум сигурен дека ми се точни, пред да влезам на полагање баш тие пресметки ги читав од книгата.
Инаку прва група бев.
Боби[Мкд];3987499 напиша:Учи и тоа колешке. Јбг.
Се видело нашево.
Najverojatno da,ali prasaj si za sigurno,siguren sum deka ke go dobies odgovorot slaveski@eccf.ukim.edu.mkkolegi dali ke moze nekoj da me informira, makro treba da go prepolagam prviot kolokvium,samo ne znam koj termin e dali istiot den koga e zakazan ispitot na 12ti ili...?
Ехее, денес беше и увидот и даваше оцени. Резултати уште од понеделникот.надворешна трговија да не има резултати? знае некој?
На 17.1.2011, во 4 групи поделени сме.Кога ќе дава Шуки оцени или даваше веќе??
Ако некој nerd освоил 100 поени нема можност.Dobro kolegi me interesira samo dali postoi moznost da spusti granica smetkovodstvo?
Си нема везе. Лани ја имав максимум(без грешните прашања што Атанаско рече дека не ги треба) па пак ја спуштија границата. Ако на ниво на генерација сте утнале ке се спушти и те како! Не се замарајте, сметководство имате шанса со помалку поени да извлечете добра оценка:smir:Боби[Мкд];3990119 напиша:Ако некој nerd освоил 100 поени нема можност.