Сарпрајз :tv:^^Тоа што го кажа колешката, но обавезно и од збирката сите прашања со повеќекратен избор(заокружување). Обрнете внимание и на залихите, потценете и преценети. Немам учебник дома, да ви кажев 1-2 прашања што никогаш не би помислиле дека ќе ви се падне.
п.с. Отворете очи кога ќе го решавате овој колоквиум, има новогодишни изненадувања
Колега/колешке , што и да си , кажи ми да не има нешто скратено социологија ? и од каде да се учи , од која странаZnae nekoj da ne prepraven terminot po sociologija za utre?!?!?! ostanuva 8:30???? aj ako ide nekoj na fax pls neka vidi )))
Па мораме да признаеме најубава честитка имаше од сите ни Драге не може со негоалал да му е на љубиша каква честитка ни склопи за нова година браво ... смрден !
Јас и на двете прашања заокружив ниту едно од наведените, и за цената на обврзницата и за каматата. Прилично сум сигурен дека ми се точни, пред да влезам на полагање баш тие пресметки ги читав од книгата.Море тешко беше сметководство освен за фифо и лифо за ништо друго не сум сиурна
дали ми е точно.Колеги на тие со II i IV ви излегоа ли понудените одговори или ниту едно од наведените???