Pa neznam kako da ti objasnam,hmmm,ke vi dae za neso da napisete i najdete na net,na primer kako zarabotuvaat socijalnite mrezi ili da najdete nekoi pretprijatija sto nemaat fizicka lokacija,tuku prodavaat na internet,takvi glupostiepa vonreden sum i ne mi se izraboteni a trebe da gi izrabotam pa me interesira kakvi vezbi se otprilika...mozes li nesto podetalno da mi kazes?
проектни мислам дека сеуште не кажал такво нешто, туку им дал за предавање на тие што за 1 или 2 поени паднале ЧДКолеги дали некој знае до каде е стасан професорот со материјалот по деловна етика и дали има нешто кажано во врска со некакви проекти кои треба да ги правиме што ги најави уште на почетокот ?? фала однапред поззз![]()
спомна денес дека може д аима и со два одговори на колоквиум и дека ке треба да знаеме економската математикаznae li nekoj nesto za vtoriot kol. smetkovodstvo?
epa vonreden sum i ne mi se izraboteni a trebe da gi izrabotam pa me interesira kakvi vezbi se otprilika...mozes li nesto podetalno da mi kazes?
дап, тоа е, со тоа шо во самата вежба ти се дадени прашања-како подточки, по кои ќе се водиш, и лесно можиш да одговориш. Наведено ти е за секоја подточка што треба да се напише, колку параграфа, и дали треба да објаснуваш или само да наброиш -> во зависност на која тема пишуваш... (E-banking, купување на интернет... па споредба на купување на интернет / offline купување за некои п-ди...)Pa neznam kako da ti objasnam,hmmm,ke vi dae za neso da napisete i najdete na net,na primer kako zarabotuvaat socijalnite mrezi ili da najdete nekoi pretprijatija sto nemaat fizicka lokacija,tuku prodavaat na internet,takvi gluposti![]()
а ќе биде наведено кои прашања ќе имаат повеќе одговори? о.Оспомна денес дека може д аима и со два одговори на колоквиум и дека ке треба да знаеме економската математика![]()
И одговорите ќе ти пишува кои се, ти само ќе треба да ги шифрираша ќе биде наведено кои прашања ќе имаат повеќе одговори? о.О
Колега гледам дека си постар и дека знаеш многу, ќе можеш да ми кажеш каде ќе пишува кои се точни одговорите? Под прашањето или пак на друго место? :SИ одговорите ќе ти пишува кои се, ти само ќе треба да ги шифрираш![]()
Епа и ти потруди се нешто сам, се ли јас да ти кажамКолега гледам дека си постар и дека знаеш многу, ќе можеш да ми кажеш каде ќе пишува кои се точни одговорите? Под прашањето или пак на друго место? :S
ејјј ние оваа година на е - бизнис и на 5те прашања за објаснување имавме дадени дефиниции, само требаше да си ги препишимеНего шала на страна, во прва година е - бизнис ни пишуваше секое прашање колку точни има, а и лани по друг предмет имавме прашања со 1 точен, па со 2 точни, па со 1 неточен и така беа поделени во групи.
читај погоре, 27ми понеделникznae li nekoj za koga e zakazan 2riot kol. marketing?