Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
ако ова го зборуваш за децата, ти си подолу и од животно!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
NE TI E LESNO!!!!
Zboram za zivotnite.......aj informiraj se poishe pa navreduvaj.....:baeh:

Да, сите сме биле паразити и збир на клетки кој го нападнале организмот на мајките наши и по НИВНА желба сме се родиле. И што е тука грозно во постот на феминистка?

Секој можен збор.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
NE TI E LESNO!!!!
Zboram za zivotnite.......aj informiraj se poishe pa navreduvaj.....:baeh:

реков ако! со самото тоа можеш да разбереш дека не сум читала погоре, или некоја страница поназад. ич не ми е лесно, во право си!

да читам феминистички глупости страни и страни уназад. феминистички, што немаат врска со феминизмот. ќе им го земеле правото на абортус беееее:nesvest:

ај сеа бркај работа...:helou:

Не е воопшто одвратно. Луѓето се расипани, лицемерни, никакви, а животните не. Ај размисли ти малку. Што е способен еден човек да направи, за разлика од животното, и после кажи кој вреди повеќе.

Што бараш на форумов со вакви размислувања. Иди и живеј ко животно.Плукаш по се што е човечко а па си седиш дома на топло и си работиш на компјутер.

Е ај кажи ми што правиш на форумов со вакви размислувања. Оди паси трева по пољањите, пари се кога ќе имаш нагон и свршена работа.
Плукаш по се што е човечко а па си седиш дома на топло и си работиш на компјутер. Оди биди ко животните ако е поубаво де. Што бараш тука?

Dobro sakate da si jademe gomna........i da se pcueme.....ajdeeee....Poubavo e da bidesh ko zivotno kako ida e ......covekot ja unishtuva prirodata i se shto e ubavo......A TI VESHTICE SHO SE FURASH NA GREJT MA...???u KOJ FILM SI VLEGLA???

ABORTUS...SRAMOTA ZA OVIE OD VLADAVA SHO NAPRAVIJA TAKVI GOMNENICI...ZNACI ABORTUSOT GO PODRZUVAM 100%....zashto ako go skratat abortusot avtomatski i kratat edno pravo na zenata....a toa nikako ne smee.....Vtoro nema vrska deka aborusot e ubistvo...kako mozes da kazes deka e ubistvo....znaci abortus se prai do 5mesecna vozrast togash toa e samo parazit zbir od kletki koi go napagjaat organizmot na majkata....majkata zivee a naednash neshto se naseluva na nea se lepi bez pokana......I moze da i go unisti i zdravjeto....znaci ja sum ZA abortusot...

за болдот: го напаѓаат???? :tv:

ова феминисткиве се срам за женскиот род, кој пред да се појават наведените, со гордост изјавуваше дека носат живот!!!

Dobro sakate da si jademe gomna........i da se pcueme.....ajdeeee....Poubavo e da bidesh ko zivotno kako ida e ......covekot ja unishtuva prirodata i se shto e ubavo......A TI VESHTICE SHO SE FURASH NA GREJT MA...???u KOJ FILM SI VLEGLA???
ја не пцујам никого. убаво си прашав и си објаснив. а ти ако не се согласуваш со тоа твој проблем. Ај ќе сменам ако ви е навредливо. ни ја не ззнам у кој филм си влегала ти. Па ако ти е поубаво да си животно зошто ова ти е навредлиов?

реков ако! со самото тоа можеш да разбереш дека не сум читала погоре, или некоја страница поназад. ич не ми е лесно, во право си!

да читам феминистички глупости страни и страни уназад. феминистички, што немаат врска со феминизмот. ќе им го земеле правото на абортус беееее:nesvest:

ај сеа бркај работа...:helou:

TI KE MI KAZES SHO DA PRAAM!!!

ја не пцујам никого. убаво си прашав и си објаснив. а ти ако не се согласуваш со тоа твој проблем. Ај ќе сменам ако ви е навредливо. ни ја не ззнам у кој филм си влегала ти. Па ако ти е поубаво да си животно зошто ова ти е навредлиов?

Zasho jadesh gomna be.....ISKAZI GO SVOETO MISLENJE NO BEZ DA GO NAVREDUVASH TUGJOTO.......I POSLE KE SAKAME ANARHIJA....PA SO VAKVI GNILI MOZOCI KOI MISLAT SAMO KAKO DA NASHTETAT NIKADE NEMA DA STIGNEME......

TI KE MI KAZES SHO DA PRAAM!!!

ти што да праиш???? ти девојче еднособна соба со поглед на Лепенец правац!!!

(ако си паметна ќе сконташ дека е тоа бардовци..... ама сепак да ти подобјаснам, за секој случај...оти се сомневам дека си....:tv:)

за болдот: го напаѓаат???? :tv:

ова феминисткиве се срам за женскиот род, кој пред да се појават наведените, со гордост изјавуваше дека носат живот!!!

FEMINISTKITE NE SE SRAM ZA ZENSKIOT ROD....BASH NIE SE BORIME ZA PRAVOTO NA ZENATA....I NEMA DA DOZVOLAM NEKOJ MAZ DA BIDE NAD MENE....A TEBE AKO TI E VO RED MAZ TI DA TI KAZUVA SHO DA PRAISH I DA BIDESH KONTROLIRANA OD NEGO ONDAK SAMO NAPRED.....GNIL MOZOK...

ти што да праиш???? ти девојче еднособна соба со поглед на Лепенец правац!!!

(ако си паметна ќе сконташ дека е тоа бардовци..... ама сепак да ти подобјаснам, за секој случај...оти се сомневам дека си....:tv:)
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
AAAA PA ZNAM ZASHO ZNAESH KAJ E TOA VEKJE SI BILA TAMU...AKO AKO MILO MI E NA DOBRO MESTO TE PRATILE...HMMM BARDOVCI......DOBRO MESTO ZA GNILI MOZOCI KAKO TEBE...

FEMINISTKITE NE SE SRAM ZA ZENSKIOT ROD....BASH NIE SE BORIME ZA PRAVOTO NA ZENATA....I NEMA DA DOZVOLAM NEKOJ MAZ DA BIDE NAD MENE....A TEBE AKO TI E VO RED MAZ TI DA TI KAZUVA SHO DA PRAISH I DA BIDESH KONTROLIRANA OD NEGO ONDAK SAMO NAPRED.....GNIL MOZOK...

отвори си тема за феминизам, и таму лечи си ги комплексите...не замарај тука....

А срам сте најголем!!!Поготово вакви кокошки по форуми.

А и еден совет од мене, не дека ти кажувам што да правиш! Најди си женска, не ти треба маж, смрдливи се и сакаат да доминираат....
или подобро.. фати си куче... ем не збори, јаде еднаш на ден.... дете нема да може да ти напраи...а и секогаш ќе можеш маска на муцката да му стаиш...

бреее ама се нафура лошо... јас еден пост ти три....
ај продолжи.....

коска да ти фрлам да не сакаш, а ти да ја фаќаш и да ми ја носиш назад ???сакаш????

отвори си тема за феминизам, и таму лечи си ги комплексите...не замарај тука....

А срам сте најголем!!!Поготово вакви кокошки по форуми.

А и еден совет од мене, не дека ти кажувам што да правиш! Најди си женска, не ти треба маж, смрдливи се и сакаат да доминираат....
или подобро.. фати си куче... ем не збори, јаде еднаш на ден.... дете нема да може да ти напраи...а и секогаш ќе можеш маска на муцката да му стаиш...

MAMICETO MAMICETO MAMINO KE TI GO SPOEBAM......KE DOZNAAM JA KOJA SI......SHO SE SEKIRASH.....KE TE SRETNAM NA ULICA...HAHAHAHA......PAZI STVARNO PAZI DA NE SE SOPNESH OD NEKOI KOTEK NAVECER...

Оф мајко каде стигнал светот.Ако дојде до такви феминистки да го бранат правото на жените,јас подхитно утре менувам пол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom