Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колеги до колку менаџмент би можел да ја спушти границата ? Слушнав нешто дека од тој што има најмногу поени, на пола од нив ке биде границата за поминување. Точно ли е ова, и знаете ли колку најмногу бодови имаше од положените?:toe:

има некој тука што полага математика утре од 10.10 во амф1 ? дали завршуваше групаа со индекс 53922

Znae nekoj kolku prasanja ke ima na kolokviumot po finansiski menadzment i kolku zadaci?fala odnapred:)

Луѓе може некој да ме посочи за Маркетинг, дали дава поделби или онака реченица по случаен избор? :uvo:

Колеги ги гледа ли проф.по менаџмент списоците за присуство за тие што се на испит, да не дава плус бодови од нив или... како е...???

Znae nekoj kolku prasanja ke ima na kolokviumot po finansiski menadzment i kolku zadaci?fala odnapred:)
Ќе има 24 прашања од кои: 12 прашања со 1 точен одговор, 6 прашања со 2 или повеќе одговори и 6 задачи (во прашањето ќе биде нагласено колку одговори има). можни се вкупно 35 поени, а се положува со 21 поен (60%). Полагањето трае 1ч 30мин.

aj sea koj kje se raspraa radi toj pece... :S sranje u kolor.... a koga e uvidot?!

Луѓе може некој да ме посочи за Маркетинг, дали дава поделби или онака реченица по случаен избор? :uvo:
I toa i toa. Mili i se podelbite, ama znae da dade i recenici sto ne bi ti teknalo deka se vazni. Kako i da e, ako gi znaes podelbite i definiciite ne se sekiraj - polozuvas.
(nesto mi vodi inaet kompjuterov neke da mi smeni poddrska moram na latinica)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom