Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 септември 2010
Мислења
74
Поени од реакции
2
Колеги ме интересира за семинарските што се задолжителни за 2 год. до кога треба да се пријават , каде и по кои предмети може??? и дали досега проф. спомнаа за тоа нешто на предавања ?Инаку на сметководство и ревизија сум 2 год . Нека објасни некој што знае :toe:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Колеги ме интересира за семинарските што се задолжителни за 2 год. до кога треба да се пријават , каде и по кои предмети може??? и дали досега проф. спомнаа за тоа нешто на предавања ?Инаку на сметководство и ревизија сум 2 год . Нека објасни некој што знае :toe:
Не ја знам точната дата, ама би требало што побрзо да пријавиш. Одиш кај професор или асистент и ти запишува во индекс, а на крај се носи и кај него и доле во студентски една копија.

Може по било кој предмет, освен тие што ти се веќе положени од прва година.

Член од
11 август 2010
Мислења
96
Поени од реакции
33
Лошо си разбрала. Имаа 20на души од 1000 погодено :) А да се поминува само со набројуванки.

И за тие што бараат одговори на кејсовите, разберете дека нема одговори никој не може да ви каже :) Не ги дава на колоквиум прашањата од позади што се, туку си смислува свое прашање кое треба да го погодите по негов памет како треба да се одговори, а не од книга или од логика.
Da be da, slusnav deka daval drugi prasanja... i nekako so logika moze da se pogodat? Barem od citkarenje lekcii ili slabo?
Onie 20tina so mozok ke imaa breeej bravo :DD

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Da be da, slusnav deka daval drugi prasanja... i nekako so logika moze da se pogodat? Barem od citkarenje lekcii ili slabo?
Onie 20tina so mozok ke imaa breeej bravo :DD
Ќе одиш контра логика и може ќе погодиш. Мозокот не игра никаква улога тука :)

Vk111

B4 I FU RU 18
Член од
2 јули 2010
Мислења
118
Поени од реакции
6
Odgovorite od denesniot list po makro se:
1.b 2.g 3.a 4.v 5.a 6.b 7.g

Vk111

B4 I FU RU 18
Член од
2 јули 2010
Мислења
118
Поени од реакции
6

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Kao prvo kolega sum , kako vtoro imam edna greska pogrsno napisano toe e pod 5 treba da e (v) .

Ama mnogu od rabotite postaveni gi nema vo kniga , mora da se najdat na internet.
Kako prvo izvini kolega,spored imeto nemozev da procenam dali si kolega ili koleska,kako vtoro lugje sme greski praime,kako sto i ti zgresi za 5 prasanjem,taka i jas za tvojot pol,a kako treto fala ti na odgovorite:):):):))))))))))

Член од
19 февруари 2010
Мислења
144
Поени од реакции
0
aj ako znae nekoj neka kaze koga se kolokviumite po finansiski menadzment i marketing i do koja strana trebe da se uci za niv...

Член од
16 август 2010
Мислења
147
Поени од реакции
3
За финанскиски незнам точно кога е само знам дека прашал ние кога сакаме... иначе треба до 225 страна со се 8 глава да се учи фин.менаџмент, а маркетинг уште на првиот час рече дека ќе го закажела на последниот или претпоследниот ден од колоквиумска, а тоа е негде 8 или 9 ноември и треба да се учи до 160 страна заклучно со се 5 глава (производ).:smir:

Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Може да ми каже некој каде да го најдам тоа на зефир што треба да се учи по сметков. на трошоци или линк пишете ..:icon_lol:

Член од
16 август 2010
Мислења
147
Поени од реакции
3
Обично материјалите за учење ги ставаат во Documents и таму ќе ти се отврат неколку и ке го најдеш се надевам дека ти помогнав

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
ај некој што иде на микро редовно нека пише што од тоа што предаде не треба да се учи.јас кога бев кажуваше што треба што не.така да ако некој иде редовно ако може нека пише.и нека пише дали кажала професорката за колоквиум нешто.
зар нема никој што иде на микро?

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
А има некој што беше денес на макро?
Нешто паметно и корисно за промена да не кажа или ...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom