Економски факултет

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 мај 2010
Мислења
113
Поени од реакции
20
Ај кој ги има нека ги прати и тука прашањата по менаџмент во ПП. поздрав

--- надополнето ---

ima li nekoj sto prodava zbirka zadaci matematika
Јас продавам. Ако сакаш прати ПП за да се договориме. Ги имам сите книги од прва за продавање. Кој сака нека пише. позз

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Па ме фатија набрзински тогаш на студентски кога се упишував, само ми го даде списокот и ми рече мораш ОДМА да пишеш. Трговско право не можев да го земам затоа што носи 9 кредити, а само задолжителните ми се 3x9 = 27 кредити. Така да морав некој или од 8 или од 7 кр. Во моментот Маркетинг истражување ми се виде интересен затоа што со тоа и работам па некако ми е опипилива таа материја. Само што гледам тека тоа е иначе редовен предмет за трета или четврта година на маркетинг департманот, па се чудам дали со нив ќе треба да полагам и јас? Или да си чукнам кај Нада во кабинет? Знае некој нешто за неа? Кога и е приемно време? И ако има некој било каква информација во врска со предметов, полагање, колоквиум, книга... нека каже..
Фала :)

Инаку нема врска дали ќе имаш еден или два кредити повеќе од 35, повеќе колеги направија така па ништо не им кажаа. Само си знаат дека во летен ќе си земат предмет од 6 кредити :) Еве ти дополнителна информација, доколку не си го земала индексот, моеш тоа да го направиш до 30 октомври и до тогаш моеш и да го смениш изборниот предмет :) Него што сум запнала јас, може ќе ти се погоди сегашниот :pos:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Инаку нема врска дали ќе имаш еден или два кредити повеќе од 35, повеќе колеги направија така па ништо не им кажаа. Само си знаат дека во летен ќе си земат предмет од 6 кредити :) Еве ти дополнителна информација, доколку не си го земала индексот, моеш тоа да го направиш до 30 октомври и до тогаш моеш и да го смениш изборниот предмет :) Него што сум запнала јас, може ќе ти се погоди сегашниот :pos:
??? Јас не можев да запишам 36 кредити ;)

Член од
20 мај 2008
Мислења
93
Поени од реакции
5
ај некој што иде редовно на маркетинг нека каже што рече професорката за семинарските до кога се пријавувањата , како и кога се бира тема и сл..:se_ molam

Член од
10 февруари 2010
Мислења
55
Поени од реакции
2
ај некој што иде редовно на маркетинг нека каже што рече професорката за семинарските до кога се пријавувањата , како и кога се бира тема и сл..:se_ molam
temata treba da si ja izberes sama (ili so tie sto si vo grupa) i da ja prijavis do 16 oktomvri, a predavanjeto na seminarskite e ponataka mislam deka nakaj dekemvri ... Temata se prijavuva na edni liv4inja sto ona gi deli samo treba da i pobaras liv4e da go popolnis i da i go vratis so tema ... tolku e prijavuvanjeto :)

Член од
11 август 2010
Мислења
96
Поени од реакции
33
Abe ovoj shuiklev izglea ima vishok mozak, zatoa ne muci vaka c c c... pa tie nabrojuvanki ne se ucat. a pak na onie kejzovite daval sosema treti prasanja. Kao shto razbrav lani na prv kolokvium nikoj nemal pogodeno kejz. Mi kazaa demek samo so nabrojuvankite se pominuvalo, onaka suv tekst da ne citame, osven definiciite koi nosele po 0,5poeni. Tocno e ova, a?

Член од
19 април 2010
Мислења
194
Поени од реакции
3
ај некој што иде на микро редовно нека пише што од тоа што предаде не треба да се учи.јас кога бев кажуваше што треба што не.така да ако некој иде редовно ако може нека пише.и нека пише дали кажала професорката за колоквиум нешто.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Abe ovoj shuiklev izglea ima vishok mozak, zatoa ne muci vaka c c c... pa tie nabrojuvanki ne se ucat. a pak na onie kejzovite daval sosema treti prasanja. Kao shto razbrav lani na prv kolokvium nikoj nemal pogodeno kejz. Mi kazaa demek samo so nabrojuvankite se pominuvalo, onaka suv tekst da ne citame, osven definiciite koi nosele po 0,5poeni. Tocno e ova, a?
Лошо си разбрала. Имаа 20на души од 1000 погодено :) А да се поминува само со набројуванки.

И за тие што бараат одговори на кејсовите, разберете дека нема одговори никој не може да ви каже :) Не ги дава на колоквиум прашањата од позади што се, туку си смислува свое прашање кое треба да го погодите по негов памет како треба да се одговори, а не од книга или од логика.

Член од
24 септември 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
Дечки ај некој нека каже Економија кај Т.Ф. какви се колоквиумите? На заокружувања или раскажување? Графиконите треба сами да ги цртаме или дадени се па да ги препознаеме и објасниме?

Член од
26 декември 2009
Мислења
43
Поени од реакции
1
Дечки ај некој нека каже Економија кај Т.Ф. какви се колоквиумите? На заокружувања или раскажување? Графиконите треба сами да ги цртаме или дадени се па да ги препознаеме и објасниме?
На заокружување се прашањата, со по еден или два точни одговори. А графиконите се дадени..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom