Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од колку отвара студентски? За слободни вадење стварно е гунгула? Што процедура е ако може некој да каже...

Истото е:) И не мораше два пати да ми пишеш, понекогаш разбирам од прва:pos:
него отприлика која страна е тоа? зашо немам уште учебник:kesa:

за датумот прашувам од истата причина.

Колешке околку 80 стр е во учебникот. :)

Луѓе некој да не има математика збирче да ми продаде? :icon_mrgr

Колеги по кој предмет имаше збирка финансиско сметководство или сметков. на трошоци ?и плус ме интересира дали на вежбите по овие предмети се предава и решава истото како на предавања или има нешто повеке??? бидејки некои предмети ми се поколпуваат со вежбите i морам да одам на нив... Јас како што видов во книгите повеке има теорија отколку задачи по предметиве :smeshko:Ајde некој нека помогне :wink:

Макроекономија не постои ДО КОГА треба. Он утре ќе каже кој ден ќе ги собира. Ако е петок тогаш е само петок, ако е среда тогаш е среда... итн :) Само колку да знаете, да не испадне да ги собира во петок а вие да спиете дека ќе биде во среда

И што бидна? Денес кажа кога треба?

Ај ако некој бил на макро денес нека каже до каде стигна и што стана со тие листовите што ни ги даваше...

Може ли некој од постарите колеги да ми каже какви се колоквиумиуте по СТРАТЕГИСКИ МЕНАЏМЕНТ, дали менува зборови како Шуклев, дали поставува замки, дали треба да се учат тебелите????

Koj saka ucebnici za prva godina neka pise gi davam onaka na poklon

Samo da proveram sto imam :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom