- Член од
- 13 септември 2010
- Мислења
- 114
- Поени од реакции
- 2
А иначе за у штип има ли распоред за вежбите?????????????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Темава е за Економски во Скопје.А иначе за у штип има ли распоред за вежбите?????????????????
Kaj Taki ne e tolku tesko,kolku sto treba da obrnes vnimanie na sekoj del od knigata,znaci treba samo citanje so pamtenje i razbiranje,no ne ripaj raboti,zosto od sekoe delce moze da ima prasanjeДенеска седнувам да учам економија кај таки па да ми каже некој од поискусниве дали ептен треба да се обрнува внимание на детали пошто како што гледам на задните страни од учебникот и он ги има извадено некои поважни работи а и според колеги што сум зборел не е ситничар... Значи да го вадам главното или да се заборавам во книгана?![]()
Има некој добар колега/колешка што ќе сака да сподели прашања по менаџмент со мене?Мејл по ПП
Има некој добар колега/колешка што ќе сака да сподели прашања по менаџмент со мене?Мејл по ПП
Уште еден кандидат има за прашања менаџмент![]()
И уште еденКај биле двајца, биле и тројца
Ептен му фала на тој што ќе ми прати
Туку, мене друго ем ми беше зборот... а некој менаџмент книга (6то издание) да не продава? Или ако не продава, може и да издаваПП и фала :smir:
:salut:На претходниот пост почнав да се смеам, ама на твојотПрилеп, извини![]()
super se prasanjava samo so ke ni trebaat za vtor kolokvium
da od lania ovoj test od lani li e?
(Management)
a ovie se prasanja sto padnale?еве мала помош и од мене..... прашања за прв колоквиум менаџмент :wink: