Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А иначе за у штип има ли распоред за вежбите?????????????????

Денеска седнувам да учам економија кај таки па да ми каже некој од поискусниве дали ептен треба да се обрнува внимание на детали пошто како што гледам на задните страни од учебникот и он ги има извадено некои поважни работи а и според колеги што сум зборел не е ситничар... Значи да го вадам главното или да се заборавам во книгана? :)
Kaj Taki ne e tolku tesko,kolku sto treba da obrnes vnimanie na sekoj del od knigata,znaci treba samo citanje so pamtenje i razbiranje,no ne ripaj raboti,zosto od sekoe delce moze da ima prasanje:):):):):))))

Има некој добар колега/колешка што ќе сака да сподели прашања по менаџмент со мене? :) Мејл по ПП

Уште еден кандидат има за прашања менаџмент :)

И уште еден :) Кај биле двајца, биле и тројца :) Ептен му фала на тој што ќе ми прати :pipi:

Туку, мене друго ем ми беше зборот... а некој менаџмент книга (6то издание) да не продава? Или ако не продава, може и да издава :) ПП и фала :smir:

И уште еден :) Кај биле двајца, биле и тројца :) Ептен му фала на тој што ќе ми прати :pipi:

Туку, мене друго ем ми беше зборот... а некој менаџмент книга (6то издание) да не продава? Или ако не продава, може и да издава :) ПП и фала :smir:

http://ekonomski.files.wordpress.com/2008/12/menadzment-prasanja-vtor-kolokvium1.pdf

ај кој што бил на предавање микроекономија нека пише до каде стигна со предавање и дали кажа до каде ке ни биде прв колоквиум,исто и за политика на социјален развој

Колеги, до каде треба да се учи за прв колоквиум и дали има нешто што не треба да се учи по преметите:

01. Банкарство
02. Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации
03. Меѓународни сметководствени стандарди
04. Финансиски менаџмент

Ќе бидат со прашања или на раскажување? Се знае за кога се закажани?

Прилеп, извини :toe:
:salut:На претходниот пост почнав да се смеам, ама на твојот :) Респект колега ме изнасмеа стварно убаво.
Btw да не останете сами тројцата и јас сакам прашања менаџмент

абе убаво што најдовме(најдовте) прашања само колку од нив се паѓаат? :) Ај барем ке видиме како ги формулира. Него дечки како ви иде со набројувањата...:pipi: ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom