Можна ли е таква бременост?

• Креатор на темата Креатор на темата za_kajgana
  • Време на започнување Време на започнување
Мене како ми се гледа работава оваа гарант ке забремени во некој базент или езеро кајшто дркал некој

Мислиш дека не може да се забремени во базен? Знам со сигурност дека може, дури имам и слушнато за еден случај во Кавадарци. Во езеро не може, бидејќи има повеќе капачи.

^ никој не рече дека не можи можи и јас знам случај , ама кога ке забремениш така можеш да мочаш колку сакаш ништо не те спасува

Мислиш дека не може да се забремени во базен? Знам со сигурност дека може, дури имам и слушнато за еден случај во Кавадарци. Во езеро не може, бидејќи има повеќе капачи.

What the??? Оваа Lady.Q да не е администратор на Glamstick or something? :uvo:

^ никој не рече дека не можи можи и јас знам случај , ама кога ке забремениш така можеш да мочаш колку сакаш ништо не те спасува

Абре ти зборам да се измоча женската ОДМА после односот. И обавезно после капење во базен. За секој случај после капење во езеро. Единствено после капење во море, не мора, бидејќи солената вода ги уништува сперматозоидите и ги неутрализира јајце-клетките.

aj објасни по која логика после мочање се уништуваат сперматозоидите?

aj објасни по која логика после мочање се уништуваат сперматозоидите?

Не биди глуп, не се уништуваат, СЕ ИСФРЛААТ надвор-од-женското-и-така-нема-бременост!!!

добро мис смарти пентс, објасни како се исфрлаат со мочање

Не биди глуп, не се уништуваат, СЕ ИСФРЛААТ надвор-од-женското-и-така-нема-бременост!!!

Wtf???????
Abe ti koe odd. si? Ustvari p*cka si videl li u zivot? Znaes li kako funkcionira^?

Просто и едноставно, седнуваш на шоља и мочаш :toe: LOL!

--- надополнето ---

А ти знаеш?

де ма амн, питам те процедурата од која мочката ке дојде до спермата па ке ја исфрле, тоа ми го објасни.

Вака сеа, гледам дека неколку од вас се озбилно збунети-мочката пред да излезе од телото поминува низ ваги**а и ја измива од сперматозоиди кои претходно влегле...

--- надополнето ---

И веќе немам намера да објаснувам, нека си праи кој како знае...

e де кажи ми ти анатомијата ја знаеш ли на женското тело или само така ги тресеш зелени, абе јас што сум машко 3 пати подобро ја знам, мочниот меур право во мочното каналче оди која вагина ја мие кои сини очи

Вака сеа, гледам дека неколку од вас се озбилно збунети-мочката пред да излезе од телото поминува низ ваги**а и ја измива од сперматозоиди кои претходно влегле...

--- надополнето ---

И веќе немам намера да објаснувам, нека си праи кој како знае...
Види сега теоријата дека си некое педериште сеуште стои,пошо очигледно појма немаш како функционира женското тело,второ ако по некоја пука случајност ако си женско за коешто давам 0,1% веројантос ај бутниси два прста таму кај што ти излага мочката ако успееш да бутнеш таму два прста тогаш си во право за ова што го збориш ако не успееш тогаш не си во право,
и уште нешто глуп/а си како турски кур ебате беља ебате тебе изгледа некој те ебе у мозок а не у онаквото:pos2:
Пардон очигледно не се работи за здрав мозок

Urinating or taking a bath or shower will also not wash sperm out.

Него ај ма/бе кажи кој е тој гиникологот ,што те лажит.

Мајка и` на другарка ми е гинеколог. Дошла некоја 30 годишна и кажала дека се заштитува со тоа што ќе се замие после односот. Тоа е за неа контрацептивна метода. Слично ми е ова со мокрењето, дека се исфрлале сперматозоидите... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom