- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
Е да ако голта па за секој случај да ги исфрли преку мочкање да не остане ван матерично у мочен меур :pos2:Додека се мисли у која дупка... таа што дојде прва![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е да ако голта па за секој случај да ги исфрли преку мочкање да не остане ван матерично у мочен меур :pos2:Додека се мисли у која дупка... таа што дојде прва![]()
Е да ако голта па за секој случај да ги исфрли преку мочкање да не остане ван матерично у мочен меур :pos2:
Има еден у мое маало, млад доктор. Се гледа дека многу знае, од прв поглед се гледа. Понекогаш кога одам кај него на преглед, практично ми покажува како се прават некои работи и како да се заштитам. Тој, ако баш сакаш да знаеш, ми има кажано за ова. Значи, доктор ми кажал! И попрво на него ќе му верувам, отколку на некој на форумов. И плус ми наплаќа само преглед.
Има еден у мое маало, млад доктор. Се гледа дека многу знае, од прв поглед се гледа. Понекогаш кога одам кај него на преглед, практично ми покажува како се прават некои работи и како да се заштитам. Тој, ако баш сакаш да знаеш, ми има кажано за ова. Значи, доктор ми кажал! И попрво на него ќе му верувам, отколку на некој на форумов. И плус ми наплаќа само преглед.
Ти си машко поточно некој педер кој што се представува како женско по форумиве :kesa:Немате врска што зборите. Кој сте бе вие? Некои таму...и дали имаат основно школо. Ја овде зборам за ДОКТОР!!! ГИНЕКОЛОГ!!! Неколку години идам кај него и никогаш немало ни сомнеж за бременост, благодарение на неговите совети. Докажано!
И баш ти е глупа споредбата со градежниот работник-некој као треба да ми каже дали ме боли кога ќе се удрам??? Ало?
И за какво каналче ти бре збориш?
Немате врска што зборите. Кој сте бе вие? Некои таму...и дали имаат основно школо. Ја овде зборам за ДОКТОР!!! ГИНЕКОЛОГ!!! Неколку години идам кај него и никогаш немало ни сомнеж за бременост, благодарение на неговите совети. Докажано!
И баш ти е глупа споредбата со градежниот работник-некој као треба да ми каже дали ме боли кога ќе се удрам??? Ало?
И за какво каналче ти бре збориш?
Мене како ми се гледа работава оваа гарант ке забремени во некој базент или езеро кајшто дркал некој