Можна ли е таква бременост?

• Креатор на темата Креатор на темата za_kajgana
  • Време на започнување Време на започнување
Не мојш да речиш така.
Се знае како што во врска во која веќе си спремен да издржуваш дете. А да не се мамиме, ни јас, ни ти, ни за кајгана, ни Петко(никој пилиштар на кајгана) не сме спремни за такво нешто.

Мислев на сосема друго, сакав да кажам во сигурна долга врска се знае како одат работите. Дека може да се има сигурен секс и без кондом. Пoсле 1-2-3 години, јасно е дека нема да фатиш std, знаете кој како завршува, кој колку трае, кога да го вадиш. Посигурни сте си. Кондом во специјални пригоди, кога се испие шише-две вино. :)))

Добитна комбинација, so far. :)))))))

Ко клан сме со Болиглава, та едниот та другиот пуцаме. Добро, јака ви душа ако имате газ да ризикувате, јас најверојатно би паничела ко отворачот на темава. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
И мене као мал ме плашеа дека постои шанса да забремени девојката од предсемената течност. Исто така имав чуено и дека некоја забременила преку орален секс. И се додека не видам примери пред мене, црно на бело, не верувам. Девојката како прво треба да е во плодни денови и дури и тогаш, таканаречената шанса е толку мала што не верувам дека е остварлива. Пред семената течност и сперматозоидите воопшто, телото на девојката ги гледа како надворешно тело, за кои организмот употребува се за да ги отстрани. Нешто како кога си настинат и организмот се бори против настинката. Заради тоа само еден „мадафакер“ од милиони сперматозоиди успева (ако е „лаки“) да ја оплоди јајце-клетката.

Некој погоре рече „секс со страв не е секс“ и во право е. За да се создаде дете стварно е потребна „Божја сила“. ;)

Зашто го плашите малиот со неуки одговори. Постои можност, курац палац. Нема шанси девојчето да ти е бремено, никој на планетава не забременува од течноста која се лачи за подобро лизгање. Оние девојки кои уствари забремениле ги има како онаа веста за пољакињата која забременила по пливање у базен. :tapp: У превод, некој нешто лаже. Теоретски постојат шанси, ама тие не се ни 0,1% а камо ли 50/50. Јас и уште илјадници мои познаници кои имале секс без кондом се живи здрави и без потомоство а се работи за околу 10 милиони сексуални односи, груба бројка.

Значи, ако не си ејакулирал внатре мука немај.

Е сеа, ако нешто не разбрав, то ест ако мислиш на една ејакулација некаде надвор, па одма после тоа втора партија шансите се далеку поголеми, тогаш има шанса и тоа fair chance. Али се мисли на брзо почињање, ако помине едно пола саат од последното свршување, течноста е веќе излачена и нема проблем. Освен ако нема некоја малфанкшн у тебе, па да ти држи организмот подолго и да го исфрли покасно без да имаш поим за тоа и да те заебе... :)

Зашто го плашите малиот со неуки одговори. Постои можност, курац палац. Нема шанси девојчето да ти е бремено, никој на планетава не забременува од течноста која се лачи за подобро лизгање. Оние девојки кои уствари забремениле ги има како онаа веста за пољакињата која забременила по пливање у базен. :tapp: У превод, некој нешто лаже. Теоретски постојат шанси, ама тие не се ни 0,1% а камо ли 50/50. Јас и уште илјадници мои познаници кои имале секс без кондом се живи здрави и без потомоство а се работи за околу 10 милиони сексуални односи, груба бројка.

Значи, ако не си ејакулирал внатре мука немај.

Е сеа, ако нешто не разбрав, то ест ако мислиш на една ејакулација некаде надвор, па одма после тоа втора партија шансите се далеку поголеми, тогаш има шанса и тоа fair chance. Али се мисли на брзо почињање, ако помине едно пола саат од последното свршување, течноста е веќе излачена и нема проблем. Освен ако нема некоја малфанкшн у тебе, па да ти држи организмот подолго и да го исфрли покасно без да имаш поим за тоа и да те заебе... :)

:nenene: zborev za ejakulacija dobri 4 saati pred toa da se desi... i zboram za samo 7-8 pati in & out bez kondom... Fala ti mnogu... sea mi e polesno :)

ima sansi brat i toa 99% sansi

se zez be

nema sansi

samo pazi mene ednas vaka mi se rodia trojka

mislam na devojka mi

lazam

nema be nema sansata e 0.1 :)

ima sansi brat i toa 99% sansi

se zez be

nema sansi

samo pazi mene ednas vaka mi se rodia trojka

mislam na devojka mi

lazam

nema be nema sansata e 0.1 :)
И што кажа сега ?!?
Btw не ми е јасно што расправате околу тоа колку се шансите. И да се 0.1 и да се 99% шанса постои, значи без разлика колкави се шансите, МОЖНО Е. И да, потешко е да остане трудна кога имаат намера, а многу полесно на вакви начини. Не за џабе пола мои "другарки" се омажени, која трудна, која со деца...

Извинете ми вака ама прашањево малце како во за Гламстик ми е...

Нека направи женска ти тест и ако е бремена малер си, ако не супер. :toe:

Во суштина, се надевам дека жените на форумов и сите оние што се гости на него и кои ја читаат темава, стануваат свесни за едно нешто. Сите девојки се изјаснија со доза претпазливост и потенцираа дека постои ризик, а повеќето машки членови беа речиси убедени дека бременост од предсемена течност е неможна работа. Што ќе се случи, ако баш тој еден процент можност да се забрмени, ви се погоди вас? Најверојатно, машкото ќе ви рече дека не е негово и да се снаоѓате како знаете. Зашто они веруваат дека „еј како не, ја не може да сум толкав баксуз“. Баш од вакви причини не сум практикувала секс без кондом. Не можеш да се потпреш на нив. Лутете се колку сакате.

...Баш од вакви причини не сум практикувала секс без кондом. Не можеш да се потпреш на нив. Лутете се колку сакате.

Ова како намерно да провоцираш, со оглед дека знаеш какви ќе бидат реакциите на твојот пост. Доколку ти имаш секс со неодговорни луѓе, или доколку имаш секс за унапредување на работа и сл, никој друг не ти е крив за последиците. И понатаму потпирај се каде сакаш и со кого сакаш.

И со вакви изјави, ако си ти новинарка и во приватниот живот, го жалам весникот за кој работиш и кој се „потпира“ на твојата одговорност и размислување. :tapp:

:) Важи, еј. Немам секс со никого, океј? До брак нема ни да имам. А да пробашеееее, да ги насочиш дозите жалење кон оние што би ги оставиле девојките зашто сметаат дека не може да се забремени од предсемена течност? Или евентуално, кон жените што се зезнале со таков?

:) Важи, еј. Немам секс со никого, океј? До брак нема ни да имам. А да пробашеееее, да ги насочиш дозите жалење кон оние што би ги оставиле девојките зашто сметаат дека не може да се забремени од предсемена течност? Или евентуално, кон жените што се зезнале со таков?

100 посто некој од нас тука и е плод на ваква грешка ама штета што можеби нема да го дознае тоа :tv:

Не не, почнуваш предигра, попалување, тече предсемената, блоуџаб, и срамното место. :)
Секс со страв не е секс. Како и секс со кондом. Не треба да е опционален кондомот, морален треба да е. Ама во долга врска, се знае како што..

Море на денешницава и шеснаесетгодишњаци имаат долги врски, или барем мислат дека имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom