1000+ Комити, 130 Чкембари...Ме ентересира колку навивачи имаши од Комити а колку од Чкембари?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1000+ Комити, 130 Чкембари...Ме ентересира колку навивачи имаши од Комити а колку од Чкембари?
Комити пред утакмицата со пелистер
Ај бе некое видео некој нека постира од натпреварот од голот од атмосферата и тн. Баш ме интересира како било.
Еве снимка од голот, ама со лош квалитет:^^^ Па да тоа е атмосферата кога го дадовме голот, ама типот праша дали има снимка од голот... Срамота е да не може телевизииве да извадат едни видеа од головиве на утакмиците...
Иначе еве ја и галеријата од мечот
Еве една слика ќе издвојам...
![]()
А да ве прашам шо ви значи тоа да го вадиме ние од калта?Демек намерно изгубивте ни помагате да не испаднеме или?Честитки за победата иако требаше да биди барем нерешено :smir:
Инаку немојте повеќе да зборате за коплекси оти вие сезонава нема на ниту една утакмица да се соберите повеќе и да навивате од оваа со нас
За вардар стварно е жално што требаше да ја одигра оваа утакмица со нас Пелистер па ние да го вадиме од калта спасваме (мислам на тоа да се слушни за клубот во државата)и да ги освојат првите бодови
може за со Шкендија да се собереме,но сепак не во толкава бројка............да останеше Слога во лига 100% и со нив ќе бевме над 1000..........како и да е сепак треба да признаете дека сепак се собравме бројка околу 1200(што за наши услови е многу многу ретко) и направивме одлична атмосфера.......како и на стадионот така и надворЧеститки за победата иако требаше да биди барем нерешено :smir:
Инаку немојте повеќе да зборате за коплекси оти вие сезонава нема на ниту една утакмица да се соберите повеќе и да навивате од оваа со нас
За вардар стварно е жално што требаше да ја одигра оваа утакмица со нас Пелистер па ние да го вадиме од калта спасваме (мислам на тоа да се слушни за клубот во државата)и да ги освојат првите бодови
А да ве прашам шо ви значи тоа да го вадиме ние од калта?Демек намерно изгубивте ни помагате да не испаднеме или?