Фк Вардар - Фк Пелистер 28.08.2010,20 часот

• Креатор на темата Креатор на темата DracevoTheCity
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи ?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Мизерија народ еј да не му се дава 100денари за една утакмица во цела сезона еј абе 100 денари нема да искочиш една вечер ако до толку ти е проблем иди гледај малце "фудбал" барем се очекува нешто од навивачките групи ако ништо друго. Јас 100% идам и се надевам дека ке има барем 2-3 000 народ вечер. Се под тоа би било срамота.
Друже не сум јас од тие ако на мене мислиш . Сепак имам причина зошто не одам па убаво си прашав дали ќе има на ТВ . Доста сум загреан за Мак-Фудбалот уште од мал иако е за нигде јас пак го следам и никогаш нема да престанам да го следам. Не е до парите таман работа за 100 денари него си имам причина денес слава на гости ова она па нема да можам па убаво прашав :smir:.

Одавна не сум бил да го гледам вардар на стадион и можам да кажам покрај сите тие странци што ги носеше на времето трифун и други играчи што играле за вардар споед она што го видов од оваа утакмица можам да кажам само едно вардар има многу талентирана екипа, игра супер напаѓачки фудбал и потребни се само две до три засулувања со искусни играчи бидејќи моемнтлано покрај талентото овие играчи во вардар немаат искуство и многу ќе значи неколку искусни играчи да се има и јас мислам дека ќе може да се парира тогаш на сите други екипи и да се оди на титула.

--- надополнето ---

А сега еве неколку слики од чекембари

vardarpelister28avgust2.jpg

Одличен натпревар.
Играчите го оставија срцето на терен.
Можевме и со многу поголема разлика да победиме,пошо имавме уште три 100 % шанси.
Али па можевме и да примиме некој гол,пошо и они имаа 1 до 2 максимум шанси.
Ако го примевме тој слободниот шо беше на крај,ќе си одгризав од јајцата најозбилно. Не можев да гледам,пошо лошо искуство имаме со примени голови во последни минути.
Како и да е,сосема заслужена победа како и сосем задоволителна посета на Филип II. преку 1000 Комити и по слободна проценка 2-3000 иљади обични гледачи.
Вистински фудбалски празник нема што. :)

^
3,4,5 слика од фрката коа настана се излеа.
Сите накај тој влезот гледаат :pos:

Како заврши натпреварот (знам дека вардар победил, али со кој резултат)?

Има некое видео????

1-0 Заврши.
Слики и клипчиња најверојатно ќе има утре.
Не може одма да се турат после утакмица.....

Сите што не дпојдоа треба да се каат. Спектакл на сезоната кој тешко ќе се повтори, можеби на мечот Вардар-Тетекс ќе се повтори...
И прекрасен фудбал за гледање, многу шанси, прекрасно навивање, малку инциденти се во едно...
Уште сум возбуден и неможам да коментирам. Вардар имаше неколку шанси два удари на Пандо (валјда беше тој), сам пред гол кои завршија покрај голот. На другата страна Илиев имаше неколку шанси, а Велјановски ја стегна акцјата по еден соло продор. Пречка имавме и ние, па дојде главниот момент кога Џангаровски ја скина мрежата :)

^
3,4,5 слика од фрката коа настана се излеа.
Сите накај тој влезот гледаат :pos:

Драчевец честито победа :helou: само не сте требале фрки да правите на празник море, сТрамота :))

е сеа баш би сакал да ве видам со Шкендија кога ќе играте кога ќе се испомешате сите црвено-црни, нема да се знае кој јаде, а кој пие :pos2::pos2::pos2:
ПС:
KarolinaGoceva.jpg Јас ја тиииИИИттт, јас ја тиииИИттт, КАРОЛИНА ГОЧЕВААААА :vozbud::vozbud::vozbud:

ППС: СКОПЈЕ 3-0 Хоризонт Турново...ГАЗИИИИИ....(П.А.-1992) :smir:

Драчевец честито победа :helou: само не сте требале фрки да правите на празник море, сТрамота :))

е сеа баш би сакал да ве видам со Шкендија кога ќе играте кога ќе се испомешате сите црвено-црни, нема да се знае кој јаде, а кој пие :pos2::pos2::pos2:
ПС:
Прегледај го приврзокот 34328 Јас ја тиииИИИттт, јас ја тиииИИттт, КАРОЛИНА ГОЧЕВААААА :vozbud::vozbud::vozbud:

ППС: СКОПЈЕ 3-0 Х. Турново...ГАЗИИИИИ....(П.А.-1992) :smir:

Фала.
Не ја праевме ние,други ја напраија фрката.
А за со шкендија,ќе се знае немај гајле,нив мн им штрчат носевите,нема шанси да ги утнеш :wink:

п.с Пират си бе море ? :icon_eek:

Фала.
Не ја праевме ние,други ја напраија фрката.
А за со шкендија,ќе се знае немај гајле,нив мн им штрчат носевите,нема шанси да ги утнеш :wink:

п.с Пират си бе море ? :icon_eek:

Па од Автокоманда сум бе море, што очекуваше xD
тренирав во ФК Скопје и одам на натпревари, а чат пат и на ракомет, па може да се рече дека сум пират, а Вардар ми е мил поради името (Комити) и боите црвено-црна...јбг ВМРО-МАКЕДОНЕЦ сум и ме удирате во слаба точка :smir:

...црвената е за крвта врела за Македонски градови, села, а црната е за тој што жали за Гоцевите идеали...

Комити пред утакмицата со пелистер

Ме ентересира колку навивачи имаши од Комити а колку од Чкембари?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom