old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Леле брат ПРЕЈАК е ремиксот на "Cutting Edge Science"Talamasca - Back to Bach

--- надополнето ---
Ај едно целосно review...
Значи стигнав таму точно во 1. Мислев дека сум го промашил почетокот на Седрик, ама кога го видов Навигатор ми олесна. Добро е што отидов тогаш, пошто иначе ќе морав да трпам досаден full-on. Таламаска почна во 01:15 со DJ Set. Не знам зошто прво правеше DJ Set, али имам некои претпоставки кои ќе ги кажам после. Сите траки му беа кичмење. Буквално те крева од земја и те лупа најјако што може. Особено кога ми ја пушти гореспоменатата трака - абе партали. Прејака атмосфера имаше на неа. Исто така како втора трака пушти psy ремикс од една стара електронска легендарна трака, која сеуште не успеав да ја најдам на YouTube бидејќи сум ја помешал со една друга (@ Vodka: таа на којашто мислев јас се вика Orbital - The Saint). Ја снимив на мобилен, али 22 МБ е и ме мрзи да ја аплоудувам. И другите траки што ги испушти Седрик беа топоини. Во DJ Set-от ја очекував и "Hardest We Can", али не ја добив. Нема везе, и без неа беше топ. На ремиксот на "Time Simulation" сите здивеа. Live-от уствари му беше неверојатно добра вожња. Немаше премногу head-bang моменти, али доволно беше само да го слушаш и да уживаш. Мене многу ми се бендиса, а особено последната трака која се надевам ќе излезе наскоро. Прејака е. Мала забелешка: на 2 пати му засецна сетот. Првиот пат беше у стилот

После него Бушава Азбука имаше најдобар Resident DJ Set што сум го слушнал до сеа. Стварно беше перфекција човекот. Се виде дека е расположен и стварно имаше неверојатно добар избор на траки и перфектно миксање. Приметив дека пушти троа поише траки од Скази. Дали е ова знак дека Скази би биле следни во Скопје?

Од технички аспект журката си беше супер. Топ озвучување, осветлување... Само UV неонки фалеа. Мора да се монтираат за следен пат

Се на се: журкава ја надмина ланската на Саем. Иако тогаш пушташе 3:40 саати музика, а сега само 2:45, сепак овојпат барем мене ми беше некако подобро.
PS: сеуште не ми е јасно зошто на никој не му се свиѓе тоа Ууу-Ууу, али ај...