Talamasca Live + DJ Set @ club Colosseum - 25.09.2010

• Креатор на темата Креатор на темата old_School_mk
  • Време на започнување Време на започнување
po red...

Vo koloseum ima mesto za 3000 lugje so se gorniot del. Halata na skopskiot saem sobira 3500 lugje max. E sega, dali ke dojdat site tie 4000+ lugje sto gi kazuvate na facebook, toa i jas i vie znaeme deka ne e taka.

Licna karta NEMA DA TREBA kako na sekoja zurka na Digital i Urban dance.

Ako ima drugi prashanja, slobodno postavete gi :)

Тој е тој лајн-ап на ХелзГардијан или уште го немате одредено?

Бреј само маани да се наога.....каде е таму е битно е убаво да си поминеме...

По незнам кој пат... карта си купил, и ај да не те пуштат?? Има логика?
Имам одено на 90 посто од журките на ДД и зато подолу напишав (чисто сумљам - карти има во претпродажба) ... оти знам секогаш како е :smir:

Тој е тој лајн-ап на ХелзГардијан или уште го немате одредено?

Najverojatno ke e toj, samo sto mozno e nastapot na Talamasca da se prodolzi do 4 saati :) Ke vidime, seuste pregovarame ama momakot e raspolozen, ke vidime kako ke bide :)

Леле, леле колку ќе биде парталосуење у Колосеуууммм!!! Само Цапе, дај кажете им на тоа преварантите нека пуштат вентилација бе, ќе умреме иначе! :)
Ај утре ќе се гине! Бтњ сакам Космодиск да ми се даде на искачање. :)

И една молба. Да ги тргнете коњопоите барем од подиум, да има место за асално денсање :)

Не ми се верува разликата у капацитет помеѓу најголемава хала на саем и колосеум да е само 500 души.

Не ми се верува разликата у капацитет помеѓу најголемава хала на саем и колосеум да е само 500 души.
Hala 5 ne e najgolema hala na saem, znaci tamu beshe zurkata najavena, ne vo Metropolis. Znaci razlikata pomegju hala 5 i Koloseum E 500 lugje, ako ne i pomalce :)

Hala 5 ne e najgolema hala na saem, znaci tamu beshe zurkata najavena, ne vo Metropolis. Znaci razlikata pomegju hala 5 i Koloseum E 500 lugje, ako ne i pomalce :)
Брат, ако рачунаме го Колосеум целото место ќе испадне дури и поголемо од 5та хала. Ама муабетот е за подиумот, кој во колосеум е 4 пати помал од 5та хала саем, бидејќи всушност цела 5та хала е на некој начин подиум. Али ај, ако се извадат коњопоите, шанкери да не се мотаат многу меѓу публика и да нема многу сталкери на подиум сигурен сум дека ќе испадне супер журка.

Битно ќе има превртување,кичмосување,колут напред итн. :vozbud:

Денеска до 4 ке има во југотон карти или?? Оти јас некаде кај 2 ке слетам у Скопје....

Talamasca - NOW.....................SKOPJE !!!!!!! :-D
i still hesitate between a very long live and a short dj set....or a 90 minutes live + 90 min Dj set...mmmm.....well..i guess i'll prepare both and will decide when i'll see the party :p .....

Talamasca - working on a long live set....all my work from the last two years....(a looot of unreleased, and some surprising ones...much harder than usual...some even more melodic....)

Од ФБ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom