Talamasca Live + DJ Set @ club Colosseum - 25.09.2010

• Креатор на темата Креатор на темата old_School_mk
  • Време на започнување Време на започнување

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.185
Поени од реакции
6.005
Локација
Ново Лисиче, Скопје
Епа луѓе, на точно 1 месец пред журкава редно е да се отвори тема :).
Сите веќе го знаете човеков. Има многу пати доаѓано во Македонија и секогаш прави партали. Очекувајте и овојпат да биде така. Засега нема детално инфо за настанов, ама бидејќи Digital Dance се организатори, очекувајте да биде нешто слично како и лани во февруари:
Entrance fee: 300 денари пред продажба
Residents: Navigator & Satellite

Edit by Tonchie: Стигна и флаерот
talamasca2010.jpg

talamasca2010back.jpg

ОК.
Не сум нешо хејтер и слично, напротив и јас слушам понекогаш ваква музика и ми се допаѓаат неговите траки ама преку к*р више од овој. Па не ли иде Talamasca секоја година. Ќе почне секој месец да ни иде. Па досаден е више мајку му... Овие од Digital само за овој ли знаат?! Се он па он.

Residents: Navigator & Satellite

Го забораи Бушава Азбука бе?! :)

ОК.
Не сум нешо хејтер и слично, напротив и јас слушам понекогаш ваква музика и ми се допаѓаат неговите траки ама преку к*р више од овој. Па не ли иде Talamasca секоја година. Ќе почне секој месец да ни иде. Па досаден е више мајку му... Овие од Digital само за овој ли знаат?! Се он па он.

А шо ако донесат некој кој шо е добар а го знаат само 100 души у државава?! Ќе се бркаме на Саем и плус нема да има никаков ќар од неговото носење тука.
Не сме ние народ за такви журки, тоа е најголемиот проблем.

чекај сериозно ова или заебанција е?????????????????????????????????????????? ХААААААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА пак ли.....

Кога може Метју Дикеј по два пати годишно у Колосеум, може и Таламаска еднаш годишно на саем. Убаи журови праи, грев ќе биде да не се отиде.

баш ме интересира цената колку ќе биде ,што мислите колку би требало??
п.с би идел има добри траки :)

баш ме интересира цената колку ќе биде ,што мислите колку би требало??
п.с би идел има добри траки :)

Кога читаш тема не го читај само насловот туку прочитај го и воведниот пост има таму цена
за 300 денари греота е да не се отиде :)

Кога читаш тема не го читај само насловот туку прочитај го и воведниот пост има таму цена
за 300 денари греота е да не се отиде :)

Toa e инфо од минатата журка, не мора да значи дека цената ќе биде иста.

постот беше од денес, датумот за годинешната, помислив и центата треба да е за оваа журка

edit.
океј е моја грешка :)
али и годинава да е толку таман ќе е :D

Го забораи Бушава Азбука бе?! :)
Не го заборавив. Намерно го оставив пошто знаеме и јас и ти дека дури и да го стават во line-up нема да има време за него да пушта. Седрик сигурно ќе пушта минимум 3 саати, а пошто најчесто Дани го оставаат за closing set - ќе се нема време :).

--- надополнето ---

Па да, али водејќи се од цените за досегашните журки на DD - не би требало да има промени и овојпат :smir:.

--- надополнето ---

ОК.
Еве ко за тебе една журка ако толку не ти се иде на Таламаска :wink:
Dark Forest presents:

----TRYAMBAKA----

Promotion the new album: Replenishing Roots

Decor : Dark Forest
Start : 00:00 / End : 05:30
Entrance : 400 mkd (predprodazba)
Indoor: 500 mkd (na vrata)

brojot na karti ke bide ogranicen
More info soon....

Ne sum bil do sega na Talamaska, се надевам дека ќе биде добро, не ја пропуштам ни оваа журка, засега добро ми оди хихи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom