Зошто кога ќе постигнеш љубов, пополека го снемува сексот?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто кога ќе постигнеш љубов, пополека го снемува сексот???

Ова се случува многу често во врските. А зошто?

Не си во право!
Љубовта нема врска со сексот. Сакај си ја љубената а сексај ги другите. Најди си 3-4 швалерки од страна и ќе имаш и љубов и разновиден постојан секс

Не си во право!
Љубовта нема врска со сексот. Сакај си ја љубената а сексај ги другите. Најди си 3-4 швалерки од страна и ќе имаш и љубов и разновиден постојан секс

Ќе ти скурчи и тоа...

Не си во право!

....само гледај да не се познаваат меѓу себе....во спротивно си го н**б*л

хм ај ќе се обидам..................................не бе брат не можам да те сфатам,што сакаше авторот да каже? :raz:

Како тоа кога ќе постигнат љубов го снемува сексот?Незнам,ваљда тогаш ги тера повеќе на рокање ти текнува на секој му е сон да ја ебе таа што ја сака тоест таа во која е заљубен барем мене ми е така,не гледам причина зошто би прекинал сексот,напротив би станал по редовен.

Ќе ти скурчи и тоа...

ко ќе ми се скурчи тоа, ќе се пропедерчам

--- надополнето ---

....само гледај да не се познаваат меѓу себе....во спротивно си го н**б*л

оти да не бе... секс у тројка четворка.... некогаш е лепо и да ги запознаеш меѓусебе...

Зошто кога ќе постигнеш љубов, пополека го снемува сексот???

Две лубеници под една мишка не се носат! Иако денес е популарно 2 во 1, 3 во 1 или повеќе во 1....

Две лубеници под една мишка не се носат! Иако денес е популарно 2 во 1, 3 во 1 или повеќе во 1....

Тоа е на мода во право си, па и жените ја следат модата и тие примат 3 во една...:wink:

--- надополнето ---

Зашто љубовта не ви била во преден план :)

Сексот е секогаш во преден план, без секс нема љубов, а без љубов има секс:toe:

[/COLOR]

Сексот е секогаш во преден план, без секс нема љубов, а без љубов има секс:toe:

Е кај мене не беше така, љубовта беше во преден план, па затоа и нема да го снемува сексот, како во овој случај.

хехе што ме насмеа сега, вие машките не разбирате што е љубов.... така да не сакам да коментирам повеќе за ова.

прашањето не е од мене поставено, јас само темата ја опнав :D
мислам дека сака да каже дека со тек на време некако има се помалку секс
а зошто? не знам :D
не сум имал долга врска, затоа е и темата опната, да каже некој по упатен
препоставувам :D

хехе што ме насмеа сега, вие машките не разбирате што е љубов.... така да не сакам да коментирам повеќе за ова.

Ајдеее.... а би била доблесна да ни објасниш на нас машките што е тоа љубов !?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom