Firefox 6

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.InF3ction
  • Време на започнување Време на започнување
И вака и така назад на опера сум, хромот е најсрање, ко прво да речеме ми пратил некој документ на мејл/ја сакам да симнам некој од негде, коа го симињам од него=corrupted.Коа го симињам од било што друго, супер си работи.Флеш плејерот ми се багува и ми седи на страна понекогаш и не се трга док не го угасам хромот.IE9-кава само бара малце појак процесор и супер е :)

ja simnav firefoks 4 ali nema google mi stoi samo znakceto na mozilla i od sdesna stran serac i nemozam da surfam po net kako da go dobijam google ili neso skrieno mi ili ne razbiram...pomos malku moze probav sve i svasta pak instalirav pak istoto..?

Први впечатоци од тридневното користење на четворката.... прво еве..кгн не ми кочи..... без проблем си ги прифати сите додатоци и подесувања од тројката.... значи ..и повеќе од задоволителна оценка

за neodoliv.. оди во опциите .... toool...option... во HOME PAGE пиши www.google.com и завршена работа...

Ја инсталирв и задоволен сум... пред се со кратењето на стандардното мени (кое го криев оти ме нервираше). Наликува на Опера во дизајнот, ама тоа е, јбг... Адоните се незаменливи :)

И вака и така назад на опера сум, хромот е најсрање, ко прво да речеме ми пратил некој документ на мејл/ја сакам да симнам некој од негде, коа го симињам од него=corrupted.Коа го симињам од било што друго, супер си работи.Флеш плејерот ми се багува и ми седи на страна понекогаш и не се трга док не го угасам хромот.IE9-кава само бара малце појак процесор и супер е :)

Да да, Quad Core бара IE9ката :party3: Не е проблемот со хромот, проблемот е со твојот Windows, тој е избагиран :)
Иначе убава работа е четворчево.

Да да, Quad Core бара IE9ката :party3: Не е проблемот со хромот, проблемот е со твојот Windows, тој е избагиран :)
Иначе убава работа е четворчево.

Ич не е, и на други им има правено вака.Koристи вебкит кое е најсрање, јас имам quad core, и супер ми е све друго, а пак треба да почекам да се отвори Most Visited па да можам да укуцам страна.Јас можам да куцам и од пред тоа али ќе ми отвори празна страна ако не почекам.Опера досега не ме разочарала,башка шо е AIO(торенти мејл и остало у едно)

Ја инсталирв и задоволен сум... пред се со кратењето на стандардното мени (кое го криев оти ме нервираше). Наликува на Опера во дизајнот, ама тоа е, јбг... Адоните се незаменливи :)
И Opera има add-ons. Линк

Моментално ја користам 4кава, сакав да ја пробам и можам да кажам дека сум прилично задоволен од брзина и од оној минималистички интерфејс. Огромен плус се add-ons и секогаш ќе го сакам фајрфоксот баш поради нив :)

Башка симнати се 16 милиони копии до сега...

Firefox 4 rule !

yeah !

Иначе коплку и да сакав да ја сменам мозилата, секогаш се враќав на неа, неможев... Што све не пробав,хром,сафари,опера, ИЕ.. Потајно сум вљубен у лисицата :tv:

Задоволен сум и јас од Firefox 4ката.
Ми се допаѓа и интерфејсот и брзината.
Ја оставив Операта од кога ја инсталирав најновава мозила. :)

Го испробував на Windows и на Мекинтош, и до сега се е океј, и веќе се префрлив на Мозилата и на двата оперативни системи. Како и да е, на wordpress.com откога ќе се логирам ми дава бела слика на двата компјутери... Што е проблемот незнам. Другото си работи перфектно, браво Мозила :smir:

Имам проблем со 4кава. Понекогаш кај address bar-от ми се појавуваат црни линии кога ќе го поминам со курсорот, а исто така еднаш кога пуштив Firefox цел екран се затемни и откако се уклучи Firefox, се врати во нормала. Прашањево ми беше, дали некој друг има ваков проблем?

Иначе до графичката да е не е, на Chrome, IE9 и при играње се си е во ред.

едит - пак се затемни и се врати во нормала мониторот........

ми се нема баш тоа десено
али ми се има десено да ми ги снема горе десно копчињата за минимизирање/максимизирање/гасење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom