На гејциве СМЕ ИМ НОЌЕН КОШМАР

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
А бе страшен ноќен кошмар им сме.......... Не можат да влезат у ЕУ и НАТО од нас......... А јас сум предавник што го зборам тоа нели? хахахаха......... Дали нивниот народ се замара толку со името колку што ние се замараме ?????? Ако ставаат клипови на јутуб не значи дека се замараат повеќе од нас......... Они се у пол позиција, и си уживаат

Па нам сакаат да ни сменат името и се по списку, тие се раат. Ради тоа воглавно се замараме, макар по вести и форуми. Башка врвен приоритет ни бил нато/еу, па согласно тоа...немаме друга цел у живот :)

И што доколку го најдат сопственикот ? Претпоставувам дека видеово на неколку грци им го расипало расположението.

Владата треба да финансира проект за проширување на Бардовци, бидејки кога ќе влеземе во ЕУ ќе биде преплавено со пациенти јужно од Гевгелија.

--- надополнето ---

А бе страшен ноќен кошмар им сме.......... Не можат да влезат у ЕУ и НАТО од нас......... А јас сум предавник што го зборам тоа нели? хахахаха......... Дали нивниот народ се замара толку со името колку што ние се замараме ?????? Ако ставаат клипови на јутуб не значи дека се замараат повеќе од нас......... Они се у пол позиција, и си уживаат

Епа со вакво размислување имаме такви проблеми. Разликата е што ние сме врзани со нашето име и затоа секој ден го зборуваме. На гејците сеедно им е. Ако можат да не кутнат арно, ако не, ќе си продолжат со животот бидејки нивната земја се вика Гејлада а не МАКЕДОНИЈА. Разликата, исто така, е воа тоа што сега играме на домашен терен под нивни услови. Тие не закачиа и наместо ние нив да ги напаѓаме со сите глупости што ни ги имат правено и ни ги прават, мора како птички да се браниме, наместо да сме во напад. Како што кажа, они се во пол позиција.

А за тој ЕУ и НАТО веќе... можам само да цитирам една наша стара патриотска песна која сите ЕУ/НАТО сонувачи ја имаат заборавено...
„Не сакаме богатства, не сакаме пари; Тук сакаме слобода и човечки правдини.“
Многу ни се сменати вредностите од пред 100години. Иако сеуште целта од пред 100 години не ни е остварена.

tebe druzhe toplo ti ja preporacuvam da ja izgledash urnebesnata komedija Amintiri din epoca de aur -kako vo 80-te se ziveelo vo komunistichka Romanija - bez struja, greenje i hrana, AMA so mnogu ljubov i humor!
:salut:

Овој требало Верината да ја закачи.

И да, се согласувам со Propagator, ќе ги казнат ли сега нив со 10.000 евра? Пошо нели е сепак ова вреѓање на национална основа? Вџашени се они од знаменцето...

Ако добро сфатив, кога нашите ставаат клипови, ние сме искомплексирани, а кога тие ставаат -па да, нормално дека ние сме искомплексирани :nesvest:.
Логично, требаше и сам да се сетам на тоа. Дете, трк во К-15, има материјал во тебе уште 20 години да снимаат луѓето :vozbud:.
П.С. Отварачот на темата да се казни со 10000 евра заради провоцирање на грците :vozbud:

И што доколку го најдат сопственикот ? Претпоставувам дека видеово на неколку грци им го расипало расположението.

Доколку го најдат ќе име каже дека има право да стави какво сака знаменце и крај на приказната.

ХАХАХХАХ Мизерија е клипот....... Овај шо снимаше немаше мадиња да му напрај нешто на колата и ја снимаше за некој друг со појќе мадиња да му напрај нешто....хахахахах

Демократски: Во Грција не смеете ни личниот приврзок јавно да го покажете ако е црвено жолто обоен!
25.08.2010 - 15:10 | Македонија
Во Грција станува опасно дури да носите и привезок со македонски симбол. Грчките националисти, јавно му се заканија на сопственикот на ова возило, поради тоа што во него е закачен приврзок со македонско знаме.

http://sitel.com.mk/dnevnik/makedon...ichniot-privrzok-javno-da-go-pokazete-ako-e-c

Noken kosmar e malce, kosmar sme im 24/7

Демократски: Во Грција не смеете ни личниот приврзок јавно да го покажете ако е црвено жолто обоен!
25.08.2010 - 15:10 | Македонија
Во Грција станува опасно дури да носите и привезок со македонски симбол. Грчките националисти, јавно му се заканија на сопственикот на ова возило, поради тоа што во него е закачен приврзок со македонско знаме.

http://sitel.com.mk/dnevnik/makedon...ichniot-privrzok-javno-da-go-pokazete-ako-e-c

Noken kosmar e malce, kosmar sme im 24/7
Потполно истата вест од првиот пост во темава.

Синот на министерот Антонио Милошоски со сонцето од Вергина-обвинија грчките блогери

getImageThumbnail.php

Скопскиот министер за надворешни работи слави со сонцето од Вергина. “Нова провокација од министерот Милошоски. ;” Милошоски провоцира на кошаркарски натпревар”….”

Синот на министерот Антонио Милошоски со сонцето од Вергина” - ова се само дел од насловите што ги преплавија грчките интернет сајтови по објавената фотографија во весникот Вест.

На сликата,што ја разбранува грчката јавност, македонскиот министер за надворешни работи, го држи в раце својот син, кој пак вее знаме со сонцето од Вергина. Фотографијата ја објавија не само грчките блогови туку и медиумите, меѓу кои и телевизијата Скај и весникот Агелиофорос.
Акцентот го ставаат, не на објавениот текст,туку на знамето.

Грчките интернет страници коментираат дека, се е однапред смислено, како што велат, министерот Милошоски преку неговиот три годишен син шири пропаганда и национализам ја провоцира Грција.

http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&eventId=64224

PARANOJA...

:smir::smir:

--- надополнето ---

:smir::vozbud::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom