БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
Ц, никако, ме занима како иде постапката на фаќање цура 'виртуелно'.

Затоа те прашав. Не биди као нив. Јесда ја неам право да го зборам ова пошо и ја ја најдов преку интернет, али после 3 месеци зборење, па пијанство мало на Таксират (втор пат искачање) се деси. У секој случај твој избор, само биди претпазлив.

Дои кај мене пред зграда, комшијата има Мерџо Амг ц63, дрпај го и марш у Хард Рок...

Абе па и вие...Темава не за џабе е во ЧДА.
Колега те подржувам јас не се секирај. Само да ти кажам дека плавушите се доста барани:pos:

п.с. бриши тоа дека немаш кола, и кажи локација на викендичката:smir:

Абе Абе дај кажетему на човеков некоја со го учите од прејге гледам xD братко јас не те советвам ако изразиш желба за женска од Ресен обратисе кај мене :toe:

Ја незнам што е толку тешко или чудно ако фатиш девојка запознаена од интернет.
Као демек тоа е за проста маса, а другиве олд-скул се високообразовани интелектуалци и они фаќат девојки у чаршија стрикно.
Камо среќа да си некој најде сродна душа па макар и по Детска Пошта.
Ја кога запознавав девојки преко мирц и се “дружев“ со нив, другарите ми викаа “ај бе идиот, преко мирц девојки муваш нели те е срам, види се колку си мизерен“. Зашто бе да ми биде срам, седам дома си правам муабет со некоја и ни текнува да пиеме кафе или да пушиме џоинт заедно, и после више нема мирц, после мирц само колку да се договориме за следна средба. И супер беше.
Со ова сакам да кажам дека тие клошари што фаќат девојки преко “виртуелен пат“ јес да се клошари, али паметни клошари. Знам и ја бев клошар, ама ги користев сите ресурси за да дојдам до пичка ако ми се сака.

Абе па и вие...Темава не за џабе е во ЧДА.
Колега те подржувам јас не се секирај. Само да ти кажам дека плавушите се доста барани:pos:

п.с. бриши тоа дека немаш кола, и кажи локација на викендичката:smir:
Интересно.:D

П.С. Викендичката е со двоспратна, со 11 соби, џакузи, бла бла.:D

П.П.С. Работиш на мојов случај да ми најдеш жена кумановка? :pos:

Е бре и јас имам викендичка големи чуда тоа денес тоа не е ништо тоа :D

Бидејќи сакаш девојка за озбилно, викендичка и стан не ти се доволно, пиши како стои со следните карактеристики:
Колкав ти е? мада на ова реален одговор тешко да се даде
Што книги си читал или моментално читаш? ова е за проценка на твојот интелект, т.е способност да раскажуваш прикаски
Дали се бавиш со некој спорт? Ова е за приказ на твојата (не)атлетска фигура
А ако сакаш за една вечер веќе си пишал што ти е потребно

Интересно.:D

П.С. Викендичката е со двоспратна, со 11 соби, џакузи, бла бла.:D

П.П.С. Работиш на мојов случај да ми најдеш жена кумановка? :pos:

П.П.П.С. Напрајте трампа бе, барем има кај вас многу Струмичанки :)

Ама него не му треба негова слика, он знае како самиот изгледа, него му е битно само женските да пуштат слики ЛОЛ

Најискрено многу е очаен тој што ја отворил темава...

Ако ништо друго - да има некој што преку ФБ фатиле девојка (приметил некоја што му се свиѓала кога гледал некој профил од другар или не е битно, ја адднал (по основа другарка на негов другар или не е битно), и пишал, спонтано почнале нешто муабет, се упознале итн итн). Ама друго е да пишеш у форум (без да покажеш свои слики ниту ништо) и само да кажеш „ја барам девојка, пријавете се ако има некој заинтересиран“ ЛОЛ Извини али стварно е за жалење...

Не можам да најдам соодветни зборови да реплицирам на ова.
Нити па да ја опишат мојата психичка состојба откако го прочитав.

Али еве, една слика 1000 зборови
wtf_trollcat.jpg

Ја ќе се пријавев али дечкото има стан и викендичка а тоа е премногу за мој стандард.
Башка и не сум плава.

Не можам да најдам соодветни зборови да реплицирам на ова.
Нити па да ја опишат мојата психичка состојба откако го прочитав.

Али еве, една слика 1000 зборови
URL]

Ја ќе се пријавев али дечкото има стан и викендичка а тоа е премногу за мој стандард.
Башка и не сум плава.
А твој стандард кој е да нема ништо да биде копук па мора да има стан или куќа ова она да не биде бес ништо

биди упорен и верувај дека ќе најдеш. ( некогаш и негде)

--- надополнето ---

ваљда.........

А твој стандард кој е да нема ништо да биде копук па мора да има стан или куќа ова она да не биде бес ништо

Зошто бе мора?
Кај пишува дека мора?
Шо се однесува до мене најдобро ќе биде да е бездомник ама денеска тешко се наоѓа тоа па така еве можам некако да се согласам да има куќа, али не негова лично, на неговите да е.
А ова и куќа и викендичка ептен ми е многу.

Ти да не му се пушташ на типацов тој убаво нагласи бара жени а најчести коментари се твои остајтего нека си најде сродна душа што замарате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom