Zulu.mk

• Креатор на темата Креатор на темата ultras-teteks89
  • Време на започнување Време на започнување
Што е работава на Зулу кај мене идеше во сабота и недела денес гледам пак неможе саму лоадира неје нормално ова :icon_neut

Јас се извинувам што ја враќам темава, ама последниве 2 - 3 дена Зулу.мк не се отвара. Јас сум на телеком, до пред некое време немав никакви проблеми.

Јас се извинувам што ја враќам темава, ама последниве 2 - 3 дена Зулу.мк не се отвара. Јас сум на телеком, до пред некое време немав никакви проблеми.

Не се извинувај убаво што е вратена темата :)

Инаку имаат технички проблеми и преку прокси дава грешка

Мене уствари ми треба само линк од АБ каналот за да ја гледам невестата денес ќе и гостувала на Мелита, или пак оваа ќе се фалела како си поминала на свадба. Ако не работи зулу.мк каде да најдам линк од АБ канал за да ја гледам емисијава? :( Само толку ми треба! :kesa:

Значи ми требат чаре! :)

Мене уствари ми треба само линк од АБ каналот за да ја гледам невестата денес ќе и гостувала на Мелита, или пак оваа ќе се фалела како си поминала на свадба. Ако не работи зулу.мк каде да најдам линк од АБ канал за да ја гледам емисијава? :( Само толку ми треба! :kesa:

Нема линк од АБ канал, значи чаре нема.

ако не работи зулу земете си реадон тв даунлоадирајте бесплатно и ќе си имате илјадници телевизии, радија, камери и тн. :)

http://web.maxtv.mk/ - Многу подобро решење за онлајн ТВ. ;)

http://web.maxtv.mk/ - Многу подобро решење за онлајн ТВ. ;)

Да! Некој ми ја кажа странава, ама заборавив да ја пишам. :kesa: Инаку, ја гледав свадбата на невестата ЦЕЛА! Морам да кажам дека ова било навистина циркус свадба, за која уште доста време ќе се збори... Слободно можам да кажам дека она што беше на ТВ е нула за она што се случувало таму! :pos: :pos: :pos:

Go girl, go girl, go girl... :pos: :pos: :pos:

Да! Некој ми ја кажа странава, ама заборавив да ја пишам. :kesa: Инаку, ја гледав свадбата на невестата ЦЕЛА! Морам да кажам дека ова било навистина циркус свадба, за која уште доста време ќе се збори... Слободно можам да кажам дека она што беше на ТВ е нула за она што се случувало таму! :pos: :pos: :pos:

Go girl, go girl, go girl... :pos: :pos: :pos:

Што е тоа свадба на невестата? :) Која невеста? :) тел ми.. тел ми..

:pos:
Го потроши сообраќајот за даунлодирање на невестата додека ја гледаше? :)

Не, туку бев поканета од една другарка на гледање на цедињата. :vozbud: Ја гледавме на рати, прво еден дел, па друг дел, ама рикнавме, не можевме да издржиме. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom