Zulu.mk

Член од
8 април 2008
Мислења
238
Поени од реакции
0
Што е работава на Зулу кај мене идеше во сабота и недела денес гледам пак неможе саму лоадира неје нормално ова :icon_neut

H

HITCH

Гостин
Јас се извинувам што ја враќам темава, ама последниве 2 - 3 дена Зулу.мк не се отвара. Јас сум на телеком, до пред некое време немав никакви проблеми.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Јас се извинувам што ја враќам темава, ама последниве 2 - 3 дена Зулу.мк не се отвара. Јас сум на телеком, до пред некое време немав никакви проблеми.
Не се извинувај убаво што е вратена темата :)

Инаку имаат технички проблеми и преку прокси дава грешка

H

HITCH

Гостин
Мене уствари ми треба само линк од АБ каналот за да ја гледам невестата денес ќе и гостувала на Мелита, или пак оваа ќе се фалела како си поминала на свадба. Ако не работи зулу.мк каде да најдам линк од АБ канал за да ја гледам емисијава? :( Само толку ми треба! :kesa:

Значи ми требат чаре! :)

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.030
Поени од реакции
1.340
Мене уствари ми треба само линк од АБ каналот за да ја гледам невестата денес ќе и гостувала на Мелита, или пак оваа ќе се фалела како си поминала на свадба. Ако не работи зулу.мк каде да најдам линк од АБ канал за да ја гледам емисијава? :( Само толку ми треба! :kesa:

Нема линк од АБ канал, значи чаре нема.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ако не работи зулу земете си реадон тв даунлоадирајте бесплатно и ќе си имате илјадници телевизии, радија, камери и тн. :)

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519

http://web.maxtv.mk/ - Многу подобро решење за онлајн ТВ. ;)

H

HITCH

Гостин
http://web.maxtv.mk/ - Многу подобро решење за онлајн ТВ. ;)
Да! Некој ми ја кажа странава, ама заборавив да ја пишам. :kesa: Инаку, ја гледав свадбата на невестата ЦЕЛА! Морам да кажам дека ова било навистина циркус свадба, за која уште доста време ќе се збори... Слободно можам да кажам дека она што беше на ТВ е нула за она што се случувало таму! :pos: :pos: :pos:

Go girl, go girl, go girl... :pos: :pos: :pos:

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Да! Некој ми ја кажа странава, ама заборавив да ја пишам. :kesa: Инаку, ја гледав свадбата на невестата ЦЕЛА! Морам да кажам дека ова било навистина циркус свадба, за која уште доста време ќе се збори... Слободно можам да кажам дека она што беше на ТВ е нула за она што се случувало таму! :pos: :pos: :pos:

Go girl, go girl, go girl... :pos: :pos: :pos:
Што е тоа свадба на невестата? :) Која невеста? :) тел ми.. тел ми..

H

HITCH

Гостин
:pos:
Го потроши сообраќајот за даунлодирање на невестата додека ја гледаше? :)
Не, туку бев поканета од една другарка на гледање на цедињата. :vozbud: Ја гледавме на рати, прво еден дел, па друг дел, ама рикнавме, не можевме да издржиме. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom