Zulu.mk

Член од
8 април 2008
Мислења
238
Поени од реакции
0
Здраво знае некој зошто неможе да се гледа македонски канали на Зулу ?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
657
Поени од реакции
541
сега баш ги прелистав, сите ги отвара...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Здраво знае некој зошто неможе да се гледа македонски канали на Зулу ?
провери ја мозилата,chrome или што и да користиш исчисти ја историјата и ти други глупости

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Да не е до овие адобе програмите..

Член од
1 март 2010
Мислења
379
Поени од реакции
64
Навистина има некаков проблем со zulu.mk. Еве jас од неколку месеци не можам да го гледам од Бугариjа.

Член од
15 јули 2007
Мислења
32
Поени од реакции
1
Избриши го стариот adobe flash player и инсталирај ја најновата верзија што ја има

Член од
8 април 2008
Мислења
238
Поени од реакции
0
Пак неможе го избришав Адобе и го инсталирав пак изгледа ова неможе знае некој дали може да се контактира со дечките од Зулу ?

Член од
17 август 2010
Мислења
5
Поени од реакции
3
aaa...da ne ti slab netot ustvari? mene ko mi e sklab mi pravi loading postojano i ne otvara

Член од
8 април 2008
Мислења
238
Поени од реакции
0
Не ми е слаб интернертот пред неколку месеци идеше сега неможам да гледам плус јас гледам скоро стално фудбал преку интернет и оди од прилика еве за македонски канали може да ги гледам МТВ преку нивниот портал таке и А1 и Канал5 значи неје проблемот од мојот интернет току Зулу знае некој дали може да се контатира со Зулу некако ? :helou:

Член од
1 март 2010
Мислења
379
Поени од реакции
64
Наjвероjатно zulu.mk веке може да се гледа само во Македониja. Еве во Бугариja веке неможе неколку месеци а знам и за други земjи да неможе ?!?

Член од
8 април 2008
Мислења
238
Поени од реакции
0
Зошто направиле тоа таке јас преска еден другар прашав ми кажа дека иде а кај мене неможе тије од Зулу зошто таке направиле требале да направат сите да можат да гледат зошто нашите Македонци од странство сакат да ги гледат македонските канали и не требало вака немам емаил или таке да им се пише знае некој дали може некако да се стави некој ип македонски или некој портал кај може да се оди на страница али со македонски ип и можда после би можело да се гледа Зулу ? :tv:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
имам интернет од каблетел и не отвара зулу знаци не е само за странските земји туку и кај нас .

Kajgana Shop

На врв Bottom