Zulu.mk

• Креатор на темата Креатор на темата ultras-teteks89
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 април 2008
Мислења
238
Поени од реакции
0
Здраво знае некој зошто неможе да се гледа македонски канали на Зулу ?

Да не е до овие адобе програмите..

Навистина има некаков проблем со zulu.mk. Еве jас од неколку месеци не можам да го гледам од Бугариjа.

Избриши го стариот adobe flash player и инсталирај ја најновата верзија што ја има

Пак неможе го избришав Адобе и го инсталирав пак изгледа ова неможе знае некој дали може да се контактира со дечките од Зулу ?

aaa...da ne ti slab netot ustvari? mene ko mi e sklab mi pravi loading postojano i ne otvara

Не ми е слаб интернертот пред неколку месеци идеше сега неможам да гледам плус јас гледам скоро стално фудбал преку интернет и оди од прилика еве за македонски канали може да ги гледам МТВ преку нивниот портал таке и А1 и Канал5 значи неје проблемот од мојот интернет току Зулу знае некој дали може да се контатира со Зулу некако ? :helou:

Наjвероjатно zulu.mk веке може да се гледа само во Македониja. Еве во Бугариja веке неможе неколку месеци а знам и за други земjи да неможе ?!?

Зошто направиле тоа таке јас преска еден другар прашав ми кажа дека иде а кај мене неможе тије од Зулу зошто таке направиле требале да направат сите да можат да гледат зошто нашите Македонци од странство сакат да ги гледат македонските канали и не требало вака немам емаил или таке да им се пише знае некој дали може некако да се стави некој ип македонски или некој портал кај може да се оди на страница али со македонски ип и можда после би можело да се гледа Зулу ? :tv:

имам интернет од каблетел и не отвара зулу знаци не е само за странските земји туку и кај нас .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom