Пари, кола и јадење „гомна“

Член од
1 септември 2009
Мислења
166
Поени од реакции
56
Имам еден другар кој ми кажа една работа додека уште студиравме на факултет:

- Се што ти треба за да бидеш со девојка се три работи: Пари, кола и „јадење гомна“, а ако немаш едно или две од овие работи онда компензираш со тоа што имаш. -

Мора да кажам дека ова делумно се покажало точно, иако барем за мене немало баш некоја конзистентност, а во последно време доживеав комплетен распад на системот.

Јас сум верувам во судбина па така ја барам онаа правата, а мислев и дека сум ја нашол, ама испадна изгледа дека јас не сум бил правиот :toe:

Ок, мојава прича на страна, кои се вашите искуства и мислења на оваа тема - X факторот за успех кај девојка?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па зависи пред се` кон каква девојка целиш :smir:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^Како што кажа Џену,зависи каква девојка сакаш да пецнеш,али тие што се ложат на овакви ствари се шмизли и мењаат дечковци ко чорапи,па дури и поише.

B

BooBojan

Гостин
Јас се согласувам со Џену доста зависи тоа кон каква девојка целиш.
Но според мене најважно е "устичката да ми ти лае" или како што некои велат поинаку "да ми ти лафе јазичето".
Ако не збориш и ако не ја симнеш од стол на гајба џабе ти е колку и да имаш пари и коли така само може човек да има обични шмизли кои едвај чекаат некој да ги почасти и да ги провози со колата и најчесто тие врски траат максимум 2месеци.

Х

Ханзо

Гостин
Пари и кола е опционално, зависи кон каква девојка целиш што вика Џену, ама сепак е асоцијација за моќ, така што има ефект и кај оние кои најмногу инсистираат дека тоа не го гледаат. Најмногу е до тоа да ја третираш како лајно на одреден начин, ги влече тоа, немам поим зошто. Остај романтики нежност разбирање, тоа се импресии кои траат одредено време, и после здосадуваат.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Кај нормална и стабилна девојка, вакви работи не само што нема да упалат, туку типот ќе и стане одбивен и нема да сака пак да го види. Контрапродуктивно.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
12.634
Кај нормална и стабилна девојка, вакви работи не само што нема да упалат, туку типот ќе и стане одбивен и нема да сака пак да го види. Контрапродуктивно.
:)

27188_1303767327340_1625212329_744668_2813527_n.jpg

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Без пари и кола ништо не правиш па и ангел да е, бидете реални!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.504
Поени од реакции
8.078
Се што ти треба е да имаш малку повеќе пари од неа (не е правило) и да ја натераш да сврши (ова мораш).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Без пари и кола ништо не правиш па и ангел да е, бидете реални!
Па нема да правиш многу нормално, ако цел ти се оние наредени во дебар маало кои само чекаат да им се упика некој што ќе ги части по цел ден и ќе живеат од него како паразити.

Kajgana Shop

На врв Bottom