Помош (конфјусд смајли)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.731
А ти си слушнал дека неовластено користење објавување на туѓи слики е казниво со закон . Мој совет избришија темава може и да го кркаш за неколку обвиненија
LOLOLOLO INTERNETS

сега солунски атентата ор уотевер, сигурно ќе покрене судска постапка :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.235
Поени од реакции
30.467
Толку многу фама за еден фејк профил?
Ма дајте, можете вие и подобро.

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
abe druze da ti kazam nesto
Jas ne se zamaram tuka koj ke napise nekoj los zbor za mene.
Bese jasno deka bev megu poomilenite na nekoj devojki,iako tuka so nikoj se nemam dopisuvani nitu pak se trudam,si pomislija clenovite ljubomornite deka jas mu gi zimam pa probauvaat da me kutnat po sekoja cena(da mi go zacrnat obrazot).
Vazno vo realnosta (ne smeam da gi spomnuvam zenite ima mnogu ljubomorni) me bie dobar glas,so sekoj sakam da bidam drugar(a),prijatel(a)....
p.s vo realnosta iako sum golem fraer nikogas ne sum go kazal toa,skromen sum bidejki skromnosta e doblest.
Pismen sum i toa mnogu iako tuka ne se zamaram mnogu celata mi e da me razberat site.
Tuka se registrirav so cel da se relaksiram i da se ladam so cel nikoj da ne navredam ,no ne pomisliv deka ima takvi luge koj ke probuvaat da me iznarviraat SEPAK JAS NEMA KONJSKI ZIVCI PA DA TRPAM SEKAKVI KOMENTARI.
a tia sto me ismejuvaat ke gi vidis kako mesat malter, dodeka jas mesam alkohol hahaha.
jas odam da se proseta se spusti nokta.
HURR DURR DERP DERP DERP!!1one.

Сериозно, скромен си? Милион пати повтори дека си фраер, дека имаш скап мобилен, дека имаш Јамаха...
Не зборувај за скромност.
И не, никој нема намера да те изнервира. Сам си одговорен за темава и исмејувањата.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Солунски дај стисни алт и 6ифт не е те6ко полесно да се разбереме...мислам ако може...поз4е

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Солунски дај стисни алт и 6ифт не е те6ко полесно да се разбереме...мислам ако може...поз4е
ако стисне алт и сифт тогас се ке биде хаос и нема да знае сто писува.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
abe druze da ti kazam nesto
Jas ne se zamaram tuka koj ke napise nekoj los zbor za mene.
Bese jasno deka bev megu poomilenite na nekoj devojki,iako tuka so nikoj se nemam dopisuvani nitu pak se trudam,si pomislija clenovite ljubomornite deka jas mu gi zimam pa probauvaat da me kutnat po sekoja cena(da mi go zacrnat obrazot).
Vazno vo realnosta (ne smeam da gi spomnuvam zenite ima mnogu ljubomorni) me bie dobar glas,so sekoj sakam da bidam drugar(a),prijatel(a)....
p.s vo realnosta iako sum golem fraer nikogas ne sum go kazal toa,skromen sum bidejki skromnosta e doblest.
Pismen sum i toa mnogu iako tuka ne se zamaram mnogu celata mi e da me razberat site.
Tuka se registrirav so cel da se relaksiram i da se ladam so cel nikoj da ne navredam ,no ne pomisliv deka ima takvi luge koj ke probuvaat da me iznarviraat SEPAK JAS NEMA KONJSKI ZIVCI PA DA TRPAM SEKAKVI KOMENTARI.
a tia sto me ismejuvaat ke gi vidis kako mesat malter, dodeka jas mesam alkohol hahaha.
jas odam da se proseta se spusti nokta.

Брат ја мислев дека им сум поомилен :( (отиде титулата неповрат) :(

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Па ваљда, не сум сигурен. Се жалеше на бубрезите, до таму си и отишол;)

Немој молим те, мајка ми на работа иде секој ден уморна се враќа, нема она време за тие работи. Не ја оптоварувај и ти сеа.

Шејм он ми:(

Него уште само ова ќе те прашам, глеаш долина на волците?
хахаха.
Да ти кажам нешто,доколку девојка ти била со дечкото од сликата значи дека нема вкус за мажи.Не е ни чудно што ти е девојка.Прикаската сварно ти е одлично измислена а и сликата сто си ја ставил си ја погодил и то со гонг хахаха.
Доколку сретнеш слика која е потписана ШЕИК тогаш имас потреба да бидеш загрижен.

--- надополнето ---

само за тебе.

--- надополнето ---

HURR DURR DERP DERP DERP!!1one.

Сериозно, скромен си? Милион пати повтори дека си фраер, дека имаш скап мобилен, дека имаш Јамаха...
Не зборувај за скромност.
И не, никој нема намера да те изнервира. Сам си одговорен за темава и исмејувањата.
ох не си прочитал убаво,не реков дека овде на форумт на кајгана сум скронем напротив не сум.
тоа за мобилниот не држи вода бидејки имасе слики од многу скапи телефони,одговорив само на темата нисто повеке.
за јамахата ја спомнав таму каде сто требасе да се отиде на натпревар нема фалење.
За тоа дека сум фреер е тука се фалам т.е само си казувам мојте дозивуванја, во реалниот живот сум многу скромен и не се фалам бијки животот е како цртеж но без гума за бршење.
Знаес што ме радува сто ме исмејуваат луге кој не ми се ни до колена и ме критикуваат сите тиа сто не сум имал добри односи (љубоморните).

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Чим не переш со Гонг... :cry:
Сликата му е симната некаде од интернет или можеби од некој реклама, или пак дечкото на сликата ставена од филипроналдо ставил таква слика на ФБ или на некое друго место и не размислил дека со тоа само може да биде исмејуван.
Овде ме критикуваа луге на кој му е изгубено магарето.
Јасно ми е дека не може да живееам со луге кој везбаат 3 години а не му се познава ниту еден мускул,леге кој имаат АПН додека јас поминувам покрај нив со јамаха појачана фулл ,која од звукот ке мислат дека авион му слетува до нив.Попаметните девојки не видов дека писувааат тука ,или пак дека остааваат негативни коментари.
Со сите сто сум сакран тука, посебно филипроналдо помисли дека цел форум од кајгана го свртил против мене и дека ке му поверуваат сите ама за срека му поверуваа само една лесна девојка не ја именувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom