T
Tetro
Гостин
не грешиш, се собрале сите љубоморни, завидуваат на еба4ишта големиСите можете да му се фатите за таквото на солунски!
Брат не се замарај, љубоморат дека вртиш пички и имаш Јамаха(ако не грешам)...
не грешиш, се собрале сите љубоморни, завидуваат на еба4ишта големиСите можете да му се фатите за таквото на солунски!
Брат не се замарај, љубоморат дека вртиш пички и имаш Јамаха(ако не грешам)...
Значи не си ти тоа?filipronaldo ti sigurno si tia sto vcera vecerta primi boks od mene pa na setaa taa i vrsnik mi bese ,pa koga stana ja bara registracijata misle cisterna go udarilo.
Ovaa ti go kazuvam od iskustvo.
Site tia sto sum gi tepal ili sto probuivale da mi stoat na patot mu se slucuvalo toa.
Mi se uklucuvaat na skajp stavaat so lazen nik i mi vikaat-ej ti ke vidis vecer sto ke ti se sluce,on si misle mene srceto vo petite mi e ama ustvari me prave posilen.
--- надополнето ---
abe ti na tia so e na slikata i na tia sto ja napravil temata da mu e**s se.
filipronaldo ti sigurno si tia sto vcera vecerta primi boks od mene pa na setaa taa i vrsnik mi bese ,pa koga stana ja bara registracijata misle cisterna go udarilo.
Site tia sto sum gi tepal ili sto probuivale da mi stoat na patot mu se slucuvalo toa.
Mi se uklucuvaat na skajp stavaat so lazen nik i mi vikaat-ej ti ke vidis vecer sto ke ti se sluce,on si misle mene srceto vo petite mi e ama ustvari me prave posilen.
hahahaahah pa koj rekol deka sum,stavil glupakot slika od nekoj tip koj mu izbegal na grobarot od lopatata.Значи не си ти тоа?
abe se zafrkavav, kakvo versace, moze sieni da mu se nemu hahaha.А од кај го позна дека типот на сликата носе версаќе?
Epa druze so falenje i so jadenje burek na sekoja mozna tema na forumot nemozi da napravis nisto osven da bides ismejuvan i plukan od strana na clenovite. Nisto licno samo onaka sovet :salut:hahahaahah pa koj rekol deka sum,stavil glupakot slika od nekoj tip koj mu izbegal na grobarot od lopatata.
videl slika vo telefonot koja bila potpisana solunski atenta pazi atenta,SIGURNO E TAKA HAHAHHA.
p.s samo na kajgana sum taka potpisan bidejki vo tia denovi pred da se registriram bev zarazen so pesnata
i mi dojde taa ideja.
p.s sakav na kajgana da ja dignam monotonosta od mrtvo-seriozni tipovi,nikoj prv ne sum napadnal ne sum navredil.
sekogas imalo nekoj ljubomoren.
filipronaldo se zakaci so mene na kajgana bidejki jas sum imal telefon super,pocna da mi pisuva ako si go ima via ovaa onaa.
Luge naa taa tema kazuvaat deka imale telefoni od 30.000 pa nisto ne mu rece mene mi se zakanuvase
abe druze da ti kazam nestoEpa druze so falenje i so jadenje burek na sekoja mozna tema na forumot nemozi da napravis nisto osven da bides ismejuvan i plukan od strana na clenovite. Nisto licno samo onaka sovet :salut:
Па ваљда, не сум сигурен. Се жалеше на бубрезите, до таму си и отишолhahha abe filipronaldo ako imala slika od mene vo telefonot znaci ja imam raboteno.
sigurno ja gleda sikata dodeka mastrubira,ama ako mastrubira za ovoj mavnite se vo vardar ako ste od skopje
Немој молим те, мајка ми на работа иде секој ден уморна се враќа, нема она време за тие работи. Не ја оптоварувај и ти сеа.filipronaldo ti sigurno si tia sto vcera vecerta primi boks od mene pa na setaa taa i vrsnik mi bese ,pa koga stana ja bara registracijata misle cisterna go udarilo.
Mi se uklucuvaat na skajp stavaat so lazen nik i mi vikaat-ej ti ke vidis vecer sto ke ti se sluce,on si misle mene srceto vo petite mi e ama ustvari me prave posilen
Кој си ти Напредок или брат му?
Шејм он миhahahaahah pa koj rekol deka sum,stavil glupakot slika od nekoj tip koj mu izbegal na grobarot od lopatata.
videl slika vo telefonot koja bila potpisana solunski atenta pazi atenta,SIGURNO E TAKA HAHAHHA.
p.s samo na kajgana sum taka potpisan bidejki vo tia denovi pred da se registriram bev zarazen so pesnata
i mi dojde taa ideja.
p.s sakav na kajgana da ja dignam monotonosta od mrtvo-seriozni tipovi,nikoj prv ne sum napadnal ne sum navredil.
sekogas imalo nekoj ljubomoren.
filipronaldo se zakaci so mene na kajgana bidejki jas sum imal telefon super,pocna da mi pisuva ako si go ima via ovaa onaa.
Luge naa taa tema kazuvaat deka imale telefoni od 30.000 pa nisto ne mu rece mene mi se zakanuvase
ти си ненормаленa tia sto me ismejuvaat ke gi vidis kako mesat malter, dodeka jas mesam alkohol hahaha.
Еј и извини шо пак те цитирам ама јуначко срце не издржа да не се насмее. Викаш дека си писмен. Глеј си ги болдираните.abe druze da ti kazam nesto
Jas (јас не се пишува со голема буква) ne se zamaram tuka koj ke napise nekoj los zbor za mene.
Bese jasno deka bev megu poomilenite na nekoj devojki,iako tuka so nikoj se nemam dopisuvani nitu pak se trudam,si pomislija clenovite ljubomornite (не треба да се членува) deka jas mu (им) gi zimam pa probauvaat da me kutnat po sekoja cena(da mi go zacrnat obrazot).
Vazno vo realnosta (ne smeam da gi spomnuvam zenite ima mnogu ljubomorni) me bie dobar glas,so sekoj sakam da bidam drugar(a),prijatel(a).... (другарК(а), пријателК(а))
p.s vo realnosta iako sum golem fraer nikogas ne sum go kazal toa,skromen sum bidejki skromnosta e doblest.
Pismen sum i toa mnogu iako tuka ne se zamaram mnogu celata mi e da me razberat site.
Tuka se registrirav so cel da se relaksiram i da se ladam so cel nikoj da ne navredam ,no ne pomisliv deka ima takvi luge koj ke probuvaat da me iznarviraat SEPAK JAS NEMA KONJSKI ZIVCI PA DA TRPAM SEKAKVI KOMENTARI.
a tia sto me ismejuvaat ke gi vidis kako mesat malter, dodeka jas mesam alkohol hahaha.
jas odam da se proseta se spusti nokta.
Еј и извини шо пак те цитирам ама јуначко срце не издржа да не се насмее. Викаш дека си писмен. Глеј си ги болдираните.abe druze da ti kazam nesto
Jas (јас не се пишува со голема буква) ne se zamaram tuka koj ke napise nekoj los zbor za mene.
Bese jasno deka bev megu poomilenite na nekoj devojki,iako tuka so nikoj se nemam dopisuvani nitu pak se trudam,si pomislija clenovite ljubomornite (не треба да се членува) deka jas mu (им) gi zimam pa probauvaat da me kutnat po sekoja cena(da mi go zacrnat obrazot).
Vazno vo realnosta (ne smeam da gi spomnuvam zenite ima mnogu ljubomorni) me bie dobar glas,so sekoj sakam da bidam drugar(a),prijatel(a).... (другарК(а), пријателК(а))
p.s vo realnosta iako sum golem fraer nikogas ne sum go kazal toa,skromen sum bidejki skromnosta e doblest.
Pismen sum i toa mnogu iako tuka ne se zamaram mnogu celata mi e da me razberat site.
Tuka se registrirav so cel da se relaksiram i da se ladam so cel nikoj da ne navredam ,no ne pomisliv deka ima takvi luge koj ke probuvaat da me iznarviraat SEPAK JAS NEMA KONJSKI ZIVCI PA DA TRPAM SEKAKVI KOMENTARI.
a tia sto me ismejuvaat ke gi vidis kako mesat malter, dodeka jas mesam alkohol hahaha.
jas odam da se proseta se spusti nokta.
Правиот фраер никад не вика дека е фраер. Ја на пример не сум фраер.p.s vo realnosta iako sum golem fraer nikogas ne sum go kazal toa,skromen sum bidejki skromnosta e doblest.