Македонски Идол

Статус
Затворена за нови мислења.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Затоа што, ако добро разбрав, Јана која беше учесник на идолов, ќе биде гостинка таму во некоја од емисиите кои следат.
А има еден Жаре што води емисија Еден на еден и таму треба да е гостинка, како и секој отпаднат кандидат.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
А има еден Жаре што води емисија Еден на еден и таму треба да е гостинка, како и секој отпаднат кандидат.
My bad. Сум се збунил скроз. Не ми текна во моментот кога го пишав тоа, а ни сега дур го пишуев ова.:smir:

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Карти за во метрополис...срам да им е...не им е доволно од гласањето па и ова..

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Картите се 200денари.

Купи Карти За Се ја најавува финалната вечер на Македонски Идол 2011. Финалето ќе се одржи на 30 мај 2011 година во Метрополис Арената со почеток од 19:30 часот.

Картите се пуштени во продажба на сите продажни места на ККЗС по цена од 200 денари.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Идиотов Дејан ми ја расипа омилената песна

--- надополнето ---

А Иван ко Наталија со таа песната од Бијонсе така тој со Сандеј морнинг

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Колку лежерно си пеат...мераци... :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Прилично солидни изведби од сите кандидати на првиот дел.

Виктор како и на претходните 2 гали е феноменален (со 2 мали фалша, али не е страшно); Мики за разлика од минатиот пат многу подобар беше во песната, иако на рефренот на крајот од песната максимално се напна и звучеше малце лошо; добив впечаток дека Дејан е под притисок дека ќе испадне и затоа испеа малце несигурно, ама у глобала ми се свиѓеше; Иван пак проблеми со слушалките ама не му пречеше да си испее супер (иако и песната доста лесна ми изгледаше).

Овие А1 пак замараат со рекламирање. Мамата.

Бидејќи се решиле големото финале да го прават со 3ца кандидати во Метрополис, очекувам овојпат Дејан да испадне, пошто он би собрал најмалку публика. На пример ако испадне Виктор, многу помалце деца би отишле и А1 не би имале доволно профит.

С

сашенко

Гостин
Аааах па да бе, видов на кратко додека вежбал што го снимале и ДА, се согласувам нема шасни тој да ја испее таа песна како што треба.А што па му текнкало таква песна да пее? Им даваат песни и бираат од нив или сопствен избор им е?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Аааах па да бе, видов на кратко додека вежбал што го снимале и ДА, се согласувам нема шасни тој да ја испее таа песна како што треба.А што па му текнкало таква песна да пее? Им даваат песни и бираат од нив или сопствен избор им е?
Сопствен избор

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom